Canım benim de yoktu biraz yürüdüm şimdi var artıkBenim agrilarim neden kesildi yaaaa benim gibi hic agrisi olmayan var mi acaba
Aynen cnm olsa bir dert olmasa bir dert meleklerimiz saglikli olsun da agri hic onemli degil ben yarin melegimi ilk defa gorecegim insaallahCanım benim de yoktu biraz yürüdüm şimdi var artıkben de bundan korktum. Olması mı olmaması mı iyi bilemedim ki
İnşallah canım amin haber ver ben de perşembe gidicem bakalım kaç artı kaç oldun?Aynen cnm olsa bir dert olmasa bir dert meleklerimiz saglikli olsun da agri hic onemli degil ben yarin melegimi ilk defa gorecegim insaallah
Hbr veririm cnm guzel hbrlerini layim allahin izniyeİnşallah canım amin haber ver ben de perşembe gidicem bakalım kaç artı kaç oldun?
Neden soylemis ki cnm kan pihtilasmasi mi varSlm kizlar bugün genetik testlerimi aldm doktor her gun igne olmam gerektigini soylemis esime kullananiniz var mi aranizda
Canım sana bana iyi gelen şeyleri söyliyim belki işine yarar ekşimayalı ekmek tahin pekmez bol bol su iç leblebi cacık bunlar içimi rahatlatan şeyler daha bu hafta yeni yeni azalmaya başladı bulantımKizlar midem cok kotu..uyku falan kalmadi..hic bisey yiyemiyorum..hersey kokuyor.. bende 7.haftadayim..benimle ayni durumda olanlar var mi...daha masadan kalkmadan midem kazinmaya basliyor..uffffff..:)))
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum canım ama 5.hafta hiç ağrım kalmamıştı benim deBenim agrilarim neden kesildi yaaaa benim gibi hic agrisi olmayan var mi acaba
Çok ultrasona girmek iyi bişey değil diye biliyorum bence bu seferlik git ama sonra tek doktorka devam rt derim çünkü bizim bebeklerden iki kat ultrasona maruz kalmış olucakKızlar bir sorum var, ben iki doktroa gidiyorum. İnşallah kalp atışlarını duymak için 2-3 hafta sonra her iki doktorda randevum var, her ikisinde de ultrasona girmeye korkuyorum. Bi zararı olur mu acaba?
Canım çok iyi anlıyorum seni. Ben de senin gibiyim yaşama sevincim kalmadı inan. Benim de yanıyo midem bulanıyo.sindiremiyorum hiç bi şeyi. Az ve sık ye, bol su, fırında yağsız patates, sossuz yayla çorba, yoğurtlu makarna, beyaz leblebi.ben bunları yiyebiliyorum yine rahatsızım ama dayanmaya çalışıyorum çok geçmiş olsunKizlar midem cok kotu..uyku falan kalmadi..hic bisey yiyemiyorum..hersey kokuyor.. bende 7.haftadayim..benimle ayni durumda olanlar var mi...daha masadan kalkmadan midem kazinmaya basliyor..uffffff..:)))
Canım bende aynı durumdayım 5. Haftadan beri hergün bulantim var hicbsy yiyemiyorum şu icemiyorum düşün eşim işten gelio bide evde kendine yemek yapıyor mutfağa göremiyorum hiç Suan 6 haftalık 3 gunluguzKizlar midem cok kotu..uyku falan kalmadi..hic bisey yiyemiyorum..hersey kokuyor.. bende 7.haftadayim..benimle ayni durumda olanlar var mi...daha masadan kalkmadan midem kazinmaya basliyor..uffffff..:)))
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum canım ama 5.hafta hiç ağrım kalmamıştı benim de
canım bende de bugün leke geldi korktum şimdi de akıntı oluyor arada sıkışık git derim karından bakar en azından o6.haftanin basindayim doktora muayeneye giderken idrara sıkısık mi gidiyrz
Tamam cnm tesekkurlercanım bende de bugün leke geldi korktum şimdi de akıntı oluyor arada sıkışık git derim karından bakar en azından o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?