2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

8+1 inci gündeyiz. Benim karnim sisti. Ogretmenim ders anlatirken nefesim yetmiyor. Okul cok soguk. Ayaklarim donuyor. Evde olmayi cok istiyorum. Hazirana kadar calisacagim valla...

İnşallah canım amin haber ver ben de perşembe gidicem bakalım kaç artı kaç oldun?
Kizlar doktordan simdi ciktim 6+2 Olmus bebisim sukurler olsun.kalp atislarini da duydum ama akintilar icin bir igne verdi.progesteron her ihtimale.karsi vurun dedi hepinizi opuyrmmmmm darisi sizlerin basina

Merak etme bence annemin hiç bulantısı olmamış mesela bende de olmaz zannediyodum ama oldu ağrı olmaması normal bence o dönemlerde benim de hiç olmadı şimdi yeni yeni kasığımda batma başlıyo belki bünyen de sağlamdır kötü şeyler getirme aklına

BENİMDE BUGÜN HAFŞF AÇIK Bİ LEKEM OLDU BUGÜN BİR KERE AKINTIM OLDU BİRAZ DA ŞİMDİ KASIKLARIMDA İĞNE BATMASI GİBİ BİRŞEY VAR CUMA GDECEĞİM DOKTORA

Kizlar size bebegin kalp atisini dinletti mi doktor bana.bir anda dinlettirdi zarari olmaz dimi

Kizlar doktordan simdi ciktim 6+2 Olmus bebisim sukurler olsun.kalp atislarini da duydum ama akintilar icin bir igne verdi.progesteron her ihtimale.karsi vurun dedi hepinizi opuyrmmmmm darisi sizlerin basina
Canım benim tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, Allah bize de nasip etsin ben de perşembeyi iple çekiyorum. Vurun canım tedbiri elinden bırakma tabi Allah korusun

8+1 inci gündeyiz. Benim karnim sisti. Ogretmenim ders anlatirken nefesim yetmiyor. Okul cok soguk. Ayaklarim donuyor. Evde olmayi cok istiyorum. Hazirana kadar calisacagim valla...
Canım Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni ben de çalışıyorum çok zorlanıyorum.Evde olmayı istemenin doruklarındayım ben de, mesaiyi o kadar zor dolduruyorum ki. Midem çok fena ağrıyo, yanıyo, bulanıyo vb... Ama ayaklarını sıcak tutmaya çalış içi peluşlu botlardan al çift çorap giy Allah korusun şurda 2 ay var zaten kışın bitmesine, çift canlısın.Ben yünlü külotlu çorap, üstüne kalın havlu çorap giyiyorum bol pantolonlarla. Hiç estetik değil ama umrumda da değil.Allah kolaylık versin ...

Mrb ben de öğretmenim ve 8+2 deyim USG ye gore. Ayakta çok duruyoruz. İlk bebeğim dusuk olduğu için endişeliydi. İnşallah bebislerimize saglicakla dogarlar

Mrb ben de öğretmenim ve 8+2 deyim USG ye gore. Ayakta çok duruyoruz. İlk bebeğim dusuk olduğu için endişeliydi. İnşallah bebislerimize saglicakla dogarlar
Daha onceki beb3gin kac haftalikken.dustu cnm cunku benimde daha once oyle oldu ben.de.ogretmenin 1 hafta rapor aldim akintim var cunku korkuyrm

Benim daha once 8 haftalikken kalp atisini duyamamisti doktor. Cesaret edebilirsem persembe ta da cuma doktora gidicem stres yapiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun

Herkese merhaba ben de 6+1deyim kalp atislari icin 13unde randevum.. meraktan catliyorum zaman hic gecmiyor sanki

merhaba sarı renkte akıntı olması normal mi doktorada soracağım bazı arkadaşlarım normal olduğunu söyledi

9 haftadır bulanmayan midem, şimdi her yemekten sonra bir tuhaf oluyor ama çaresini buldum sanırım. Hemen ağzıma çok keskin naneli bir sakız atıyorum, geçiveriyor bulantı. (Vivident xylit extra benim tercihim, bronşlarıma kadar açıyor mis gibi) Tavsiye ederim, umarım sizde de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…