Merak etme bence annemin hiç bulantısı olmamış mesela bende de olmaz zannediyodum ama oldu ağrı olmaması normal bence o dönemlerde benim de hiç olmadı şimdi yeni yeni kasığımda batma başlıyo belki bünyen de sağlamdır kötü şeyler getirme aklına
Allah kolaylık versin hocam :) hemen çift kat çorapları çekiyorsunuz ayağınıza, nefes kesilmesi için yapılacak bir şey yok ama sık sık oturmaya çalışın.8+1 inci gündeyiz. Benim karnim sisti. Ogretmenim ders anlatirken nefesim yetmiyor. Okul cok soguk. Ayaklarim donuyor. Evde olmayi cok istiyorum. Hazirana kadar calisacagim valla...
BENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR VE SIK TUVALET İHTİYACI
BENDE BULANTI OLMAYINCA KORKTUM AÇIKÇASI...CUMA GÜNÜ DOKTORA GİDECEĞİM BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLI HABER ALIRIM..SADECE SIK TUVALETE GİDİYORUM VE AKINTI VAR ISLAKLIK HİSSİ OLUYOR SANKİ DEVAMLIBulantı olmaması normal, benim de 8 hafta boyunca hiç bulantım olmadı nerdeyse, şanslı azınlıktansınız. Akıntı çok artıyor malesef, gün içinde iki kere günlük ped değiştiriyorum. Sık tuvalet ihtiyacı ileriki aylarda daha da artacak malesef, rahim idrar torbasına baskı yaptığı için.
Ben de normal olduğunu duydum, benimki beyaza daha yakın, problem olmuyor diye biliyorummerhaba sarı renkte akıntı olması normal mi doktorada soracağım bazı arkadaşlarım normal olduğunu söyledi
Akinti ne renk oluyr acaba.benim kahverengi 2 gundur cok oluyrBulantı olmaması normal, benim de 8 hafta boyunca hiç bulantım olmadı nerdeyse, şanslı azınlıktansınız. Akıntı çok artıyor malesef, gün içinde iki kere günlük ped değiştiriyorum. Sık tuvalet ihtiyacı ileriki aylarda daha da artacak malesef, rahim idrar torbasına baskı yaptığı için.
Benim su icemedigim icin sari oluyor genelde canm kahverengi bildigim kadariyla sorun degil ama gene de doktora gitmeni tavsiye ederim icin rahatlar ben 1 bucuk haftalikken ogrendm ve kanamam olmustu doktorum progestan verdi ve hala kullaniyorum düşük tehlikesi icinAkinti ne renk oluyr acaba.benim kahverengi 2 gundur cok oluyr
Sordum banada progesteron ignesi verdi vuruldum ama bir faydasi olmadi hala devam ediyr baska.ne yapabilirim acabaBenim su icemedigim icin sari oluyor genelde canm kahverengi bildigim kadariyla sorun degil ama gene de doktora gitmeni tavsiye ederim icin rahatlar ben 1 bucuk haftalikken ogrendm ve kanamam olmustu doktorum progestan verdi ve hala kullaniyorum düşük tehlikesi icin
Ne kadar güzel, ben şu an işyerinde mide ağrısından bi köşede kıvranıyorum,bol bol yararlı şeyler ye yiyebiliyorken. Benim artık moralim bozuluyo bebeğe bi şey veremiyorum diye, perişan durumdayım. Hayırlısı olsun herkeste aynı olmuyo işteBENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR VE SIK TUVALET İHTİYACI
CANIM RABBİM SAĞLIK VERSİN İNŞALLAHHNe kadar güzel, ben şu an işyerinde mide ağrısından bi köşede kıvranıyorum,bol bol yararlı şeyler ye yiyebiliyorken. Benim artık moralim bozuluyo bebeğe bi şey veremiyorum diye, perişan durumdayım. Hayırlısı olsun herkeste aynı olmuyo işte
Akinti ne renk oluyr acaba.benim kahverengi 2 gundur cok oluyr
CANIM ALLAH BAĞIŞALSIN İNŞALLAH KAÇ HAFTALIKSIN BİZE DE DUA ET NE OLUR CUMA GİDECEĞİM BENDEBenim minik bebisim :) durumumuz gayet iyiymis Allah.a şükür. 3 hafta sonra 2li taramamız var. Allah isteyen herkse bebiş nasip etsin aminnn
Amiinnn cnm kac haftalik olduBenim minik bebisim :) durumumuz gayet iyiymis Allah.a şükür. 3 hafta sonra 2li taramamız var. Allah isteyen herkse bebiş nasip etsin aminnn
Herkese dua ediyorum inşallah. 8+1 olduk bugün :)
Sağol canım hepimizeCANIM RABBİM SAĞLIK VERSİN İNŞALLAHH
Maşallah Allah tamamına erdirsin kolaycaBenim minik bebisim :) durumumuz gayet iyiymis Allah.a şükür. 3 hafta sonra 2li taramamız var. Allah isteyen herkse bebiş nasip etsin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?