2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

sağolun desteğiniz için. bulantım hiç olmadı bu haftaya kadar ama ağrılar da sıfıra inince n'oluyoruz dedim.. yarın sabah ak koyun kara koyun belli olacak :) doktora gitmek için hiç bu kadar heveslendiğimi hatırlamıyorum...

BENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR VE SIK TUVALET İHTİYACI

8+1 inci gündeyiz. Benim karnim sisti. Ogretmenim ders anlatirken nefesim yetmiyor. Okul cok soguk. Ayaklarim donuyor. Evde olmayi cok istiyorum. Hazirana kadar calisacagim valla...
Allah kolaylık versin hocam :) hemen çift kat çorapları çekiyorsunuz ayağınıza, nefes kesilmesi için yapılacak bir şey yok ama sık sık oturmaya çalışın.

BENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR VE SIK TUVALET İHTİYACI

Bulantı olmaması normal, benim de 8 hafta boyunca hiç bulantım olmadı nerdeyse, şanslı azınlıktansınız. Akıntı çok artıyor malesef, gün içinde iki kere günlük ped değiştiriyorum. Sık tuvalet ihtiyacı ileriki aylarda daha da artacak malesef, rahim idrar torbasına baskı yaptığı için.

BENDE BULANTI OLMAYINCA KORKTUM AÇIKÇASI...CUMA GÜNÜ DOKTORA GİDECEĞİM BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLI HABER ALIRIM..SADECE SIK TUVALETE GİDİYORUM VE AKINTI VAR ISLAKLIK HİSSİ OLUYOR SANKİ DEVAMLI

Bulantısı olmayan hanımlar cok sanslisiniz 4 haftaya girdigimden itibaren ansizin gece baslayan bulantilar once usutme sandm sonra bakdm gecmio ve dedm artk hamilelikten ve o gunden beri evden disari adim atmiyorum :s

Akinti ne renk oluyr acaba.benim kahverengi 2 gundur cok oluyr

Akinti ne renk oluyr acaba.benim kahverengi 2 gundur cok oluyr
Benim su icemedigim icin sari oluyor genelde canm kahverengi bildigim kadariyla sorun degil ama gene de doktora gitmeni tavsiye ederim icin rahatlar ben 1 bucuk haftalikken ogrendm ve kanamam olmustu doktorum progestan verdi ve hala kullaniyorum düşük tehlikesi icin

Sordum banada progesteron ignesi verdi vuruldum ama bir faydasi olmadi hala devam ediyr baska.ne yapabilirim acaba

Ne kadar güzel, ben şu an işyerinde mide ağrısından bi köşede kıvranıyorum,bol bol yararlı şeyler ye yiyebiliyorken. Benim artık moralim bozuluyo bebeğe bi şey veremiyorum diye, perişan durumdayım. Hayırlısı olsun herkeste aynı olmuyo işte

CANIM RABBİM SAĞLIK VERSİN İNŞALLAHH

Benim minik bebisim :) durumumuz gayet iyiymis Allah.a şükür. 3 hafta sonra 2li taramamız var. Allah isteyen herkse bebiş nasip etsin aminnn

Eklentiler

• IMG_0481.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…