2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar gebeliğin ilk aylarında yapılan bulaşıcı hstalık testlerinizden tozoplazması poZitif çıkan varmıydı?

Daha onceki beb3gin kac haftalikken.dustu cnm cunku benimde daha once oyle oldu ben.de.ogretmenin 1 hafta rapor aldim akintim var cunku korkuyrm
Ilki 7 haftalikti gelismedi kanama basladi kurtaj oldum. Sonra bi kimyasal gebelik gecirdim. Insallah bu sefer bi sıkıntı yasamayiz

merhabalar
İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için şimdi iki kız kardeşim hariç kimseye söylemedim annem gelecek pazar günü onada söylerim.Ancak saklamak çok zor oluyor sigara içerdim günde bir paket günde muhakkak bir türk kahvesi ve bardak bardak çay şimdi içmediğim için ve kruur züm kuru erik vs yediğim için dikkat çekiyorum kansızlık var onun için diyorum ama yalan söylemekten de sıkıldım bi taraftan da hamile olduğumu da öğrensinler istemiyorum sırf söylemediğimden 22-26 arasında antalyada eğitim var ona gideceğim ve 10 saat sürüyor yol

Canim ben.de.senin gibiyim ama ben okuldaki arkadaslar disinda herkese soyledim hem de ilk gunden beri sanki ailelerimizin duasi uzerimizde olursa daha iyi olur diye dusundum

Bende ayniyim esimin tarafi bilmiyo canim sanki bilseleer yine erken dogurup bebegimi kaybedicem gibi geliyo ben cok nazara geldim tazi gibi yerimde durmazdim ama simdi yatakan cikmiyorum korkudan birak soylemeyilim kendimizi hazir hissedene kadar

Bende ayniyim esimin tarafi bilmiyo canim sanki bilseleer yine erken dogurup bebegimi kaybedicem gibi geliyo ben cok nazara geldim tazi gibi yerimde durmazdim ama simdi yatakan cikmiyorum korkudan birak soylemeyilim kendimizi hazir hissedene kadar
Gecmis olsun canim tabii sen de haklisin allah bu sefer bebeklerimuzi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Canim ben.de.senin gibiyim ama ben okuldaki arkadaslar disinda herkese soyledim hem de ilk gunden beri sanki ailelerimizin duasi uzerimizde olursa daha iyi olur diye dusundum
ama işte aileler de durdurmuyor kendini başkalarına daö söylüyor ne bilim işte kendi ailem bilsin de eşimin ki bilmesin istiyorum :)

aynen bende nazara geldim ilk deneme de oldu ne mide bulantısı ne yorgüunluk uyku hali hiçbişi yoktu.Benimde eşimin ailesi bilmiyor sen ne zaman istersen o zaman söyleyim dedi bende 2 li test için 7 martta doktor randevum var ondan sonra söyleyim demiştim şimdi de cinsiyetten sonra dedim biraz kızdı sanki ama bişi demedi:) İş yerinde de inşallah anlaşılmazsa 7 martta test sonucu sonra sölecem

Bende bugun yarin duyulur diye dusunuyorum ama korkuyorum ne bilim bnm kaynanam dogumdan sonra yapma cocuk oglumun cocuklarini ziyan ediyosun dedi korkuyorum simdide basima kakar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…