2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bende bugun yarin duyulur diye dusunuyorum ama korkuyorum ne bilim bnm kaynanam dogumdan sonra yapma cocuk oglumun cocuklarini ziyan ediyosun dedi korkuyorum simdide basima kakar diye
yok artık o demek öyle ya ksura bakma ama kürekle ağzına vurasım geldi tövbe tövbe Allah korkusu yok herhalde .... Ay benim kaynanam yok böyle şeyleri duyunca hem kaynanamın olmamasına hemde görümcemin olmamasına şükrediyorum.

Olsa da olmuyo olmasada olmuyo kaynana gorumce isde napim yasli neyse artik bundan sonra umursamiycam

Slm hanımlar allah bağışlasın meleklerinizi size sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin amin . Çocuğunuz kaç mm ve kaç haftalıksınız ?

Bugün regl günü olmadım hala bende test aldım burdaki güzel insanların duasıyla sanırım bende 2016 annesi olucam inşallah hamileyim dir test yaptım ikinci çizgim çok açık sılık pembe çıktı kızlar dua edin ınsllah bebeğim benimledir

inşallah canım hayırlı olsun şimdiden :))) bende bat günü öğrenmiştim :))

İnşallah canım battan kaç gün geçti, bikaç güne bidaha tekrarla. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla:)

Bugün bat tarihi dün garip bi çizgi çıktı Bugün gelmeyince bu saate kadar meraklandım çok çok silik çıktı

Eklentiler

• 20160211_135235-2.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 41
Allah razı olsun hepinizden hala korkuyorum hasta olacakmisim gibi geliyor ınsllah gerçekten hamileyim dir ve gelmez rabbim olmayanlara da en kisa zamanda tez vakitte çift cizgiyi görmeyı bebeğini taşımayı nasip etsin

Evet yaşlıymış ben görmedim ama yine de söylediği sinir bozucu söyledikerini duymamazlıktan geleceksina rtık artık tabiki elinden geldiğince
Öyle yapiyorum zatenbolmadi guzellikl e anlaticam bnm sucum deil allahtanbgelen bisey diye konusucam artik

Kizlar doktordan geliyorum kalp atislarini duyduk, ekranda da gorduk. Sesi kulaklarimdan gitmiyor. Ilkini kaybettigim icin hala icimde korku var. Allah hepimizin bebeklerine saglik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…