Bizde öyle diyoruz canim ama insanin icinde kaliyoo ister istemez
Öyle yapiyorum zaten mecburen :))haklısın canım ama kafaya takma boşverrrrrrrrr
yok artık o demek öyle ya ksura bakma ama kürekle ağzına vurasım geldi tövbe tövbe Allah korkusu yok herhalde .... Ay benim kaynanam yok böyle şeyleri duyunca hem kaynanamın olmamasına hemde görümcemin olmamasına şükrediyorum.Bende bugun yarin duyulur diye dusunuyorum ama korkuyorum ne bilim bnm kaynanam dogumdan sonra yapma cocuk oglumun cocuklarini ziyan ediyosun dedi korkuyorum simdide basima kakar diye
Olsa da olmuyo olmasada olmuyo kaynana gorumce isde napim yasli neyse artik bundan sonra umursamiycamyok artık o demek öyle ya ksura bakma ama kürekle ağzına vurasım geldi tövbe tövbe Allah korkusu yok herhalde .... Ay benim kaynanam yok böyle şeyleri duyunca hem kaynanamın olmamasına hemde görümcemin olmamasına şükrediyorum.
Evet yaşlıymış ben görmedim ama yine de söylediği sinir bozucu söyledikerini duymamazlıktan geleceksina rtık artık tabiki elinden geldiğinceOlsa da olmuyo olmasada olmuyo kaynana gorumce isde napim yasli neyse artik bundan sonra umursamiycam
Slm hanımlar allah bağışlasın meleklerinizi size sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin amin . Çocuğunuz kaç mm ve kaç haftalıksınız ?
inşallah canım hayırlı olsun şimdiden :))) bende bat günü öğrenmiştim :))Bugün regl günü olmadım hala bende test aldım burdaki güzel insanların duasıyla sanırım bende 2016 annesi olucam inşallah hamileyim dir test yaptım ikinci çizgim çok açık sılık pembe çıktı kızlar dua edin ınsllah bebeğim benimledir
İnşallah canım battan kaç gün geçti, bikaç güne bidaha tekrarla. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla:)Bugün regl günü olmadım hala bende test aldım burdaki güzel insanların duasıyla sanırım bende 2016 annesi olucam inşallah hamileyim dir test yaptım ikinci çizgim çok açık sılık pembe çıktı kızlar dua edin ınsllah bebeğim benimledir
yarın tekrarla canım daha belirginleşir inşallah kan da ver şimdiden hayırlı olsun rabbim bağışlasın sanaBugün bat tarihi dün garip bi çizgi çıktı Bugün gelmeyince bu saate kadar meraklandım çok çok silik çıktı
İnşallah gerçekten gelmezse iki gün sonra tekrarlicagim hala soktayim allah razı olsunyarın tekrarla canım daha belirginleşir inşallah kan da ver şimdiden hayırlı olsun rabbim bağışlasın sana
İnşallah gerçekten gelmezse iki gün sonra tekrarlicagim hala soktayim allah razı olsun
Amin inşallah bir iki gün daha bekleyip tektaş yapıcam koyulaşma olursa pazartesi kan testi yaptiricamcanım bende bat günü öğrendim hatta bi saat sonra tekrar test yaptım ertesi günde yaptım kan verdim çıktı seninde öyle olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh
inşallah canım :)Amin inşallah bir iki gün daha bekleyip tektaş yapıcam koyulaşma olursa pazartesi kan testi yaptiricam
Öyle yapiyorum zatenbolmadi guzellikl e anlaticam bnm sucum deil allahtanbgelen bisey diye konusucam artikEvet yaşlıymış ben görmedim ama yine de söylediği sinir bozucu söyledikerini duymamazlıktan geleceksina rtık artık tabiki elinden geldiğince
Canım silik bir çizgi var ben de gördüm.Kan testi yaptırdın mı ? İnşAllah hayırlısıyla hamilesindirBugün bat tarihi dün garip bi çizgi çıktı Bugün gelmeyince bu saate kadar meraklandım çok çok silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?