2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar doktordan geliyorum kalp atislarini duyduk, ekranda da gorduk. Sesi kulaklarimdan gitmiyor. Ilkini kaybettigim icin hala icimde korku var. Allah hepimizin bebeklerine saglik versin.
Amin İnşAllah.. Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin,evlatlarımızı korusun..Kaç aylık bebeğin ?

Kızlar biz de bugün gördük meleğimizi ilk defa, kalp atışlarını duyduk yavrumuzun. Yüce Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu, şu an o kadar duygusalım ki.. Kuş gibi atıyo kalbi hızlı hızlı.İnanın daha yeni tamamen anne gibi hissettim kendimi. Eşim videoya çekti, bakıp bakıp dinliyoruz. Keseyi de çekmişti. Bundan sonrasını da çekicek film yapıcaz inşallah:)Her şey yolundaymış çok şükür.3 hafta sonraya randevu verdi.
Her şeyi sordum.
Bende önceden reflü olduğu için şimdi midem çok fena olmuş. Onun için ilaç verdi gebelikte kullanılabilir dedi, ama ben çok tereddütteyim. Kullanmak istemiyorum ama diğer taraftan da ağrıdan duramıyorum bi de işte çok zorlanıyorum.
Kasık, bel ağrısı hatta sırt ağrısı normal dedi. Ancak çok uzun sürerse,karnın kesiliyomuş gibi çok şiddetli olursa, kanama olursa gel dedi.
Bu aylarda peynir ekmek yesen yeter kendini yıpratma, sonradan iştahın açılacak, sıkıntı yok dedi.
Darısı tüm bekleyenlerin başına, hepimize Allah sağlık, kolaylık, huzur versin!
Allah a emanet olun, cepleriniz neşe dolsun:):):):)

Bugün bat tarihi dün garip bi çizgi çıktı Bugün gelmeyince bu saate kadar meraklandım çok çok silik çıktı
Hayirlisiyla kucaklamayi nasip etdin Allah..
Cnm erken gebelik testi ile adetten 5gun once silik cizgi 3 gun once ise daha kuvvetli bi cizgi aldim. Tavsiye ederim hem daha hassas hem hizli.. Adet gunum 2 gun gectikten sonra kan testi yaptirmaya baslamistim ben

Merhaba arkadaşlar bende 10 hafta 5 günlük hamileyim bugün doktora gittik eşimle bebişimizi gördüm 3 hafta önce görmüştük çok küçüktü bu sefer bizi baya bir şaşırttı elleri ayakları oluşmuş haraket ettiriyordu çok duygulandım onu öyle görünce 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktor ikili test için Allahım herkese böyle bir duyguyu yaşatsın muhteşem bir duygu sağ salim hepimiz kucağımıza alıp kokularınıda duymaya nasip eder Rabbim inşallah.

Benimki ucuz testlerden adı Nova 4 tl yarın kan testine gidicem dua edin bana inşallah yanilmiyoruzdur

Aminnn canim aminnn

Bende duydum kizlar kalp atislarini... 8hafta1gunlukmus..benim hesaba gore 8hafta0gun... Ama dr 8h1gun ddi:) cok şükür duyduk..darisi sizlerun olsun insaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…