Amin İnşAllah.. Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin,evlatlarımızı korusun..Kaç aylık bebeğin ?Kizlar doktordan geliyorum kalp atislarini duyduk, ekranda da gorduk. Sesi kulaklarimdan gitmiyor. Ilkini kaybettigim icin hala icimde korku var. Allah hepimizin bebeklerine saglik versin.
7 +1 dedi doktor. Vajinal muayene ile kalp atislarini diydu.Amin İnşAllah.. Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin,evlatlarımızı korusun..Kaç aylık bebeğin ?
Yol. Yarın gidicem kan testi yaptırmaya amin insallah yarın belli olucak rabbim herkese tattirsin insallahCanım silik bir çizgi var ben de gördüm.Kan testi yaptırdın mı ? İnşAllah hayırlısıyla hamilesindir
Canim kac haftaliktu kacinci haftada oynuyor acabaKizlar dunde ben kontrole gittim minigim oynuyordu ilk defa gorunce cok heyecanlandim rabbm bu duyguyu herkese tatdirsin inşallah melegim bize parmak göstererek poz verdi
Canm normalde benim hesabima gore 8 haftalik olmasi gerekiyor adetin ilk gununden hesaplaninca 9+5 ama doktorum bana senin ki 10 hafta 5 gunluk dedi buyukmus benim minik biraz :-DCanim kac haftaliktu kacinci haftada oynuyor acaba
Masaallah UfakligaCanm normalde benim hesabima gore 8 haftalik olmasi gerekiyor adetin ilk gununden hesaplaninca 9+5 ama doktorum bana senin ki 10 hafta 5 gunluk dedi buyukmus benim minik biraz :-D
Yok canım bnde olmuyo ama kustukdan sonra zorlaniyorum :-(Kizlar siz de nefes almakta zorlaniyor musun resmen nefes darligi oluyr
Hayirlisiyla kucaklamayi nasip etdin Allah..Bugün bat tarihi dün garip bi çizgi çıktı Bugün gelmeyince bu saate kadar meraklandım çok çok silik çıktı
Benimki ucuz testlerden adı Nova 4 tl yarın kan testine gidicem dua edin bana inşallah yanilmiyoruzdurHayirlisiyla kucaklamayi nasip etdin Allah..
Cnm erken gebelik testi ile adetten 5gun once silik cizgi 3 gun once ise daha kuvvetli bi cizgi aldim. Tavsiye ederim hem daha hassas hem hizli.. Adet gunum 2 gun gectikten sonra kan testi yaptirmaya baslamistim ben
Aminnn canim aminnnMerhaba arkadaşlar bende 10 hafta 5 günlük hamileyim bugün doktora gittik eşimle bebişimizi gördüm 3 hafta önce görmüştük çok küçüktü bu sefer bizi baya bir şaşırttı elleri ayakları oluşmuş haraket ettiriyordu çok duygulandım onu öyle görünce 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktor ikili test için Allahım herkese böyle bir duyguyu yaşatsın muhteşem bir duygu sağ salim hepimiz kucağımıza alıp kokularınıda duymaya nasip eder Rabbim inşallah.
kalp atısları duyulur artık ve onunla birlikte bulantılarında baslarSlm kızlar ben yarın gideceğim doktora 6+2 olucam kalp atışları duyulur mu yoksa erken mi?
Canm benm kendi hesabima gore 6+4de kontrole gitmisdim duyulmusdu insallah sende duyarsin melegini :)Slm kızlar ben yarın gideceğim doktora 6+2 olucam kalp atışları duyulur mu yoksa erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?