2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ayy canim ayni duygular icindeyiz bende gecen carsamba gittigimde gordum hareket ediyordu senin gibi olmusdum hala etkisindeyim yani inanamiyorum o benim icimde mi diye rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah :)

Çağirırsanız gelir diye düşünüyorum. Ben de bir öğrencime demiştim kimseye demiyorum nazar değer diye. O da bana bu cümleyi kurdu. Nazar değer derseniz gelir değer dedi. Ben söyledim. İnsanlar dua ediyorlar, sevgi dolu bakıyorlar. Kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz. Inanin bana bu dunyada yiyecek ekmegi varsa kim ne yaparsa yapsin o gelir. Yoksa da ne yaparsak yapalim elimizden bir sey gelmez.Afrikayi ya da en ilkel kabileleri dusunun, milyarlik nufuslara yaklasan çin ve hindistani dusunun. Arastirmalara gore 1 saniye de 4 bebek dunyaya geliyor. Takilmayalim bunlara. Bu kadar can alan,sevgisiz kalmis insanlara inat daha guclu ve saglam duygularimizla bir cana can veriyoruz diye kendimizi kutsayalim asıl. KALIN SAĞLICAKLA ARKADASLARIM.

Sabah kan testi yaptırdım sonucum 47.38 çıktı rabbim sonunda nasip etti isteyen herkese nasip etsin rabbim burda bana dua eden çok insan oldu Allah razı olsun onlardan tez zamanda onlarda kavuşun inşallah bebeklerine

Sabah kan testi yaptırdım sonucum 47.38 çıktı rabbim sonunda nasip etti isteyen herkese nasip etsin rabbim burda bana dua eden çok insan oldu Allah razı olsun onlardan tez zamanda onlarda kavuşun inşallah bebeklerine
Canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:))

Hayirli olsun canim rabbm kucagina almayi nasip etsin :)

Merhaba sizi vajinismus sayfasından biliyorum ben de hamileyim sizi de kutluyorum :) gebelik bölümünde vajinismus sonrası gebelik sayfası açıldı

Cokk sevindim allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsin

Evet ben de bu aralar rüyalar görüyorum hatta 3 kere rüyamda bebeğimi sevdiğimi gördüm. güldürüyorum onu altını falan değiştiriyorum. İnşallah sağ salim doğar hepimizinki

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Bu başlığı yeni gördüm herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alır inşallah. Benim ilk denemem 6 ay önce 11. haftada düşmüştü şimdi yine 8. haftamıza geldik dün kalbinin atışını duyduk. İnşallah bu kez sağlıkla sonuna ulaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…