- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Maşallah canim rabbm kucagimiza almayi nasip eder inşallahBende duydum kizlar kalp atislarini... 8hafta1gunlukmus..benim hesaba gore 8hafta0gun... Ama dr 8h1gun ddi:) cok şükür duyduk..darisi sizlerun olsun insaallah :)
Ayy canim ayni duygular icindeyiz bende gecen carsamba gittigimde gordum hareket ediyordu senin gibi olmusdum hala etkisindeyim yani inanamiyorum o benim icimde mi diye rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah :)Merhaba arkadaşlar bende 10 hafta 5 günlük hamileyim bugün doktora gittik eşimle bebişimizi gördüm 3 hafta önce görmüştük çok küçüktü bu sefer bizi baya bir şaşırttı elleri ayakları oluşmuş haraket ettiriyordu çok duygulandım onu öyle görünce 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktor ikili test için Allahım herkese böyle bir duyguyu yaşatsın muhteşem bir duygu sağ salim hepimiz kucağımıza alıp kokularınıda duymaya nasip eder Rabbim inşallah.
Maşallah canim rabbm kucagimiza almayi nasip eder inşallah
Canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:))Sabah kan testi yaptırdım sonucum 47.38 çıktı rabbim sonunda nasip etti isteyen herkese nasip etsin rabbim burda bana dua eden çok insan oldu Allah razı olsun onlardan tez zamanda onlarda kavuşun inşallah bebeklerine
Amin inşallah çok heyecanliyim karnımda kelebekler uçuşuyor sankiCanım hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:))
Hayirli olsun canim rabbm kucagina almayi nasip etsin :)Sabah kan testi yaptırdım sonucum 47.38 çıktı rabbim sonunda nasip etti isteyen herkese nasip etsin rabbim burda bana dua eden çok insan oldu Allah razı olsun onlardan tez zamanda onlarda kavuşun inşallah bebeklerine
Sagolun amin insallah rabbim herkese nasip etsin kimseye aratmasinHayirli olsun canim rabbm kucagina almayi nasip etsin :)
Merhaba sizi vajinismus sayfasından biliyorum ben de hamileyim sizi de kutluyorum :) gebelik bölümünde vajinismus sonrası gebelik sayfası açıldıbana yarın belli olur labaratuara gönderiyoruz dedi ama ben sağlık ocağına gittim kan verdim,hayırlısı artık tabikide ağrı acı olcak o kadar sabretmişiz evlat geliyo ağrıtsın sızıtsın varsın,ben vajiyi yendikten 2 ay sonra falan hamile kaldım Allah isteyen herkeslere versin inşallah aratmadan bizlerede göstersin yavrularımızın yüzünü sağ sağlim inşallah
Canım benim:))Amin inşallah çok heyecanliyim karnımda kelebekler uçuşuyor sanki
Cokk sevindim allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsinSabah kan testi yaptırdım sonucum 47.38 çıktı rabbim sonunda nasip etti isteyen herkese nasip etsin rabbim burda bana dua eden çok insan oldu Allah razı olsun onlardan tez zamanda onlarda kavuşun inşallah bebeklerine
Teşekkür ederim amin insallah rabbim herkese nasip etsinCokk sevindim allah saglicakla kucagina da almayi nasip etsin
Evet ben de bu aralar rüyalar görüyorum hatta 3 kere rüyamda bebeğimi sevdiğimi gördüm. güldürüyorum onu altını falan değiştiriyorum. İnşallah sağ salim doğar hepimizinkiArkadaşlar, bir de öyle bir belirti var ki, gece uykularımı şenlendiriyor! 2-3 haftadan beri çok renkli, çok uzun ve çok karışık rüyalar görüyorum. Zaten hayatım boyunca nerdeyse her gün rüya gördüm ama bunlar her zamankinden farklı. Daha idrar testi yapmadan bir şeyler olduğunu anlamıştım bu renkli rüyalar yüzünden. Bu da bir hamilelik belirtisi, aklınızda olsun :)
Canm benm kendi hesabima gore 6+4de kontrole gitmisdim duyulmusdu insallah sende duyarsin melegini :)
Her geçen gün daha şaşıracagız Allahım nelere kadirAyy canim ayni duygular icindeyiz bende gecen carsamba gittigimde gordum hareket ediyordu senin gibi olmusdum hala etkisindeyim yani inanamiyorum o benim icimde mi diye rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah :)
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Sabah kan testi yaptırdım sonucum 47.38 çıktı rabbim sonunda nasip etti isteyen herkese nasip etsin rabbim burda bana dua eden çok insan oldu Allah razı olsun onlardan tez zamanda onlarda kavuşun inşallah bebeklerine
Amin inşallah çok teşekkür ederim sağ salim alalım inşallah kucağımiza :)Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
oluo cnm bendede arada hatta kalbımmm daralıyomus gıbıde hıssedıormm normalKizlar siz de nefes almakta zorlaniyor musun resmen nefes darligi oluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?