2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

ınsallah cnm allah bebıslerıızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder

Merhabalar
5haftalik hamileyim
Gecen hafta dr 53mm kistim oldugunu bebegi besledigini soyledi
Bu hafta ise kist kuculdugunu o yuzden progesteron takviyesi icin progestan yazdi ama benim hicbir sikayetim yok,kullanmali miyim?

Merhabalar
5haftalik hamileyim
Bu hafta ise kist kuculdugunu o yuzden progesteron takviyesi icin progestan yazdi ama benim hicbir sikayetim yok,kullanmali miyim?
Canim benim de kistim varmis ama doktor pek bir sey soylemedi netten bir arastir istersen

İnternet kurdu oldum zaten de her progestan veren dusuk tehlikesi var demek mi onu bilemedim,senin kistin ne kadarmis peki?

Merhabalar
5haftalik hamileyim
Canm o hap normalde dusuk tehlikesi olanlara verilir birde bebegin tutunmasnda yardimci olmasinda verir doktorlar ben de yeni birakdm hafif kanamam olmustu o hapin hic bi zarari yok hamileler icin zaten doktorun verdiyse vardir bir sebebi.

Kızlar geçen hafta minişimin kalp atışlarını duydum, 3 hafta sonra gel dedi. Ozaman ne görülmeli? Bebişin gelişimine,boyuna , keseye filan bakıcak di mi? Nasıl oluyo merak ettim, gebeliği benden daha ileri olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim:)

Ama iste benim bildigim kadariyla biseyim yok,acaba hicbir kanama vs olmadan da verilir mi? Aradim dr u oglen arasinda imis

softwind cnm çok guzel bir soru sormussun bende merak ediyorum bebeğimnn kalp atışı ni duydum çok şükür iki hafta sonra bir daha çağırdı benide

Merhabalar
5haftalik hamileyim
Cnm beni de 2 hafta sonra cagirdi ense kalinligini olcecekmis bir de 2li test yapcakmis belki sana da onu yapar

Ben araniza yeni katildigim icin sizled kac haftalik hamilesiniz bilmiyorum ama benim suanlik hicbir belirtim yok uyku disinda. Ögretmenim grip olunca bir hafta rapor aldim.susam ilk harektte yere yatirdi bizi:) sizin nasil peki

Benim cok hareketsiz geciyor surekli yatiyorum bazen bel kasik agrisi oluyr korkular korkular sali tekrar gidecegim doktora bakalim hayirlisi insaallah guzel haberler aliri

Benim cok hareketsiz geciyor surekli yatiyorum bazen bel kasik agrisi oluyr korkular korkular sali tekrar gidecegim doktora bakalim hayirlisi insaallah guzel haberler aliri
İnşallah canım alırsın merak etme benim de geçen bikaç gün çok ağrım oldu inan sırtım filan her yerim ağrıyodu, doğrulamıyodum hiç korktum senin gibi. Çok şükür bugün iyiyim, dr da çok şiddetli ve uzun sürerse sıkıntı dedi gene de sorarsın.Rabbim sağlık versin hepimize, kolaylıklar diliyorum

Düzeltiyorum öğle arası bitti ayağa kalktım başladı belim:/yatınca en azından oturunca bile daha iyi. Bi de geçen bi hapşırdım, Allah ım kasığım bir ağrıdı bıçak gibi saplandı bi çığlık attım. O zaman da çok korkmuştum, sonra geçti:)

Hmm ama sen benden 2 hafta öndesin ben 8+5im.Sen kalbi duyduktan sonra mı 2 hafta sonra gel dedi?çok sağol canım insan nası merak ediyo her şeyi:)
Yok canm ben gecen hafta carsamba gittigimde bana gore 8 haftalik ama doktorum senin ki 10+5 dedi adeti bir hafta geriye aldi minik biraz buyukmus yani 12 13. Haftada tekrar gidecegim doktora gore canm

Aminnn cnm bu haftayi da atlatirsam cok rahatlayacagim bir de benim vajinal kasinti cok oluyr neden acaba siz de var.mi boyle bir.sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…