Insaallah en yakin zamanda gecer cnmBol kusmali geçiyor canim 4.haftadan itibaren bitmedi
Maşallah maşallah canım. Ok bakalım gerçi benimki de 3 haftaya 11 haftalık olacak .hayırlısı olsunYok canm ben gecen hafta carsamba gittigimde bana gore 8 haftalik ama doktorum senin ki 10+5 dedi adeti bir hafta geriye aldi minik biraz buyukmus yani 12 13. Haftada tekrar gidecegim doktora gore canm
Bende hiç olmadı sadece kasıklarımda oluyo, sağ sol ya da orta şeklinde..hiç bilemedim canım, hayırlısı olsun aynı sebeplerdendir belki oraya vuruyodur. Benim bi ara kalçam bile ağrıdıAminnn cnm bu haftayi da atlatirsam cok rahatlayacagim bir de benim vajinal kasinti cok oluyr neden acaba siz de var.mi boyle bir.sey
Mantar olabilir doktoruna sor istersen. Bebek ici zararli degil diye biliyorum. Hamilelikte cok rastlanan bir seyVajinal kasinti yasayan var mi arkadaslar
Insaallah oyledir canim bebisima zarari olmasinda hic onemli.degil sali doktor gidecegm o zaman sorarmMantar olabilir doktoruna sor istersen. Bebek ici zararli degil diye biliyorum. Hamilelikte cok rastlanan bir sey
sagol canım Allah razı olsun bende seni tebrik ederim ahh ahh o günleri hatırlamak bile istemiyorum 4 senede yenen biri olarak,şimdide doğum korkusu başladı iyimi :) 9 haftalığız dahaMerhaba sizi vajinismus sayfasından biliyorum ben de hamileyim sizi de kutluyorum :) gebelik bölümünde vajinismus sonrası gebelik sayfası açıldı
Valla ben de korktuğum için sezaryen yaptırcaz inşallah. Ben de 8. Haftadayım. Neyseki kurtulduk o sıkıntıdan ya bunları da atlatırız :)sagol canım Allah razı olsun bende seni tebrik ederim ahh ahh o günleri hatırlamak bile istemiyorum 4 senede yenen biri olarak,şimdide doğum korkusu başladı iyimi :) 9 haftalığız daha
Canım günaydın, ben hayalet bi çizgi gördüm valla:)2 gün sonra bidaha yap inşallah daha da koyulaşacaktır. Hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versinArkadaşlar mrb, ben çok uzun zamandır girmedim foruma, adetlerim 27-28 günde olur, en son 15 ocak regl. Test yaptım ikinci çizgi var yok gibi tecrübelerinizle yorum yaparmısınız.
(Hangi konuya yazacağımızda bilemedim, doğru konu başlığındamıyım bilmiyorum) tşkler
Canım 1 günün var ozaman adetine, ben hayalet bi çizgi gördüm valla. 2 gün sonra bidaha yap inşallah daha da koyulaşacaktır. Hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin
Insallah canim umidim o yöndeInsaallah en yakin zamanda gecer cnm
Valla bana göre var canm cunku benim de boyleydiArkadaşlar mrb, ben çok uzun zamandır girmedim foruma, adetlerim 27-28 günde olur, en son 15 ocak regl. Test yaptım ikinci çizgi var yok gibi tecrübelerinizle yorum yaparmısınız.
(Hangi konuya yazacağımızda bilemedim, doğru konu başlığındamıyım bilmiyorum) tşkler
Valla bana göre var canm cunku benim de boyleydi
Canım çok iyi anlıyorum seni. Zencefil kaynatıp suyunu içebilirsin, beyaz leblebi az da olsa bastırıyo. Bebişin iyi tutunduğunu da gösterirmiş bulantı.inşallah 12. Haftadan sonra azalarak geçicek, çünkü hormon seviyesi ozananlar düşmeye başlıyo. Biraz hava al, başka şeylere odaklanmaya çalış, kafanı dağıtmaya çalış ne diim zor biliyorum.Mide bulantim gecmiyorrr(((
Aa vermişsin bile kan hadi bakalım haber ver bize de inşallah hamişsindir27 gün doldumu gelirdi. Aslında bata göre 2 gün geçti. Ama tam 30 gün dolmuş oluyor. Hayırlısı. Kan testini 11 gibi alıcam inşallah
Ahhh ahhh ayni durumdan muzdaribiz canim bulanti kusma sanki hic bitmeyecek gibi :-(Mide bulantim gecmiyorrr(((
Hayirli olsun canim cok sevindim adina rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahSanırım hamiliyim. Değer 169,39 yorumunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?