Ya benimmm neden bulanmiyor mid3m 7.haftadayim erken mi acabaCanım çok iyi anlıyorum seni. Zencefil kaynatıp suyunu içebilirsin, beyaz leblebi az da olsa bastırıyo. Bebişin iyi tutunduğunu da gösterirmiş bulantı.inşallah 12. Haftadan sonra azalarak geçicek, çünkü hormon seviyesi ozananlar düşmeye başlıyo. Biraz hava al, başka şeylere odaklanmaya çalış, kafanı dağıtmaya çalış ne diim zor biliyorum.
Hayırlı olsun canım hamilesinSanırım hamiliyim. Değer 169,39 yorumunuz?
Canım herkeste aynı olmuyo ki benim mesela reflüm vardı gebelikten önce, şimdi daha da fenalaştı. Bi arkadaşımda hiç değişiklik yok inanamazsın, gayet de sağlıklılarmış.Belki sonradan olur sana da, kimisi de geç oluyomuş. Ama inan hayıflanma çok zor bi şey. Rabbim hepimizi korusun kalbini ferah tut, herkesin bünyesi bir değil..Ya benimmm neden bulanmiyor mid3m 7.haftadayim erken mi acaba
Hayırlı olsun canım hamilesininşşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın minişini kucağına
Tesekkur ederim cnm icim rahatladi birazCanım herkeste aynı olmuyo ki benim mesela reflüm vardı gebelikten önce, şimdi daha da fenalaştı. Bi arkadaşımda hiç değişiklik yok inanamazsın, gayet de sağlıklılarmış.Belki sonradan olur sana da, kimisi de geç oluyomuş. Ama inan hayıflanma çok zor bi şey. Rabbim hepimizi korusun kalbini ferah tut, herkesin bünyesi bir değil..
İnşallah inşsllah 2 gün sonra bidaha git, 2 ye katlamalı, değerin iyi maşallahAmin canım inşallah. İnşallah değerlerde normal seyreder sağlıkla alırız kucağımıza
Canım ben de öyleyim, ve şu yaptıklarımla çok daha rahatım şu an. Kesinlikle bi seferde çok yeme, az az sık sık ye. 6 öğün yapıyorum ben düşün. Ve 6 dan sonra yemiyorum, belki meyve filan. Muz en iyi gele, elma portakal asitli olduğundan yakıyo midemi.Çok iyi çiğne, miden sindirmeye uğraşırken sen sıkıntı çekiyosun sonra. Ben kesinlikle kızartma, içinde soğan kavrulmuş, yağlı, baharatlı,ağır yemekler yemiyorum. Yiyemiyorum yani.onun yerine her şeyi fırında yapmaya başladım. Az yağlı patates, havuç, karnabahar vb. Yoğurtlu makarna, tost en çok yediğim.Ve içebildiğin kadar su iç. Bi de günlük bi avuç kuruyemiş bikaç kuru kayısı kesinlikle rahatlatıyo, çok kuru beslendiğim için wc sorunu yaşamıyorum şükür.Ben bu şekilde daha rahatım, tavsiye ederim.Kizlar 8 bucuk haftaligim bnde yemekden sonra acayip mide agrisi cekiyorum hlsiz siskin maaf oluyorum sizde oylemisiniz
Aaaa olmamis nasil yapiyrz acabaAcaba hamilelik takvimim olmus mu bi bakaym
tahmını dogum tarıhı hesaplaa kişisel bilgilerinin oldugu sayfaya gırr orda alttaa yazıo dogum taroho dıye o tahmını oraya yaz kaydet cıkıo takvımAaaa olmamis nasil yapiyrz acaba
olmuss :))Tesekkur ederm cnm
krakerden baska care yok maalesef bende cekıyorumKizlar bu bulantilar benim moralmi cok bozuyor ne yapmam lazm
her bünye aynı degılki hiç midesi bulanmayanda var bnm de her zmn olmuokı hatta yenı yenı basladıı ılk bendede hiç yoktu takılma böyle seyler içinNe garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm
Ne garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm[/QUOTE bulanmamasi da normal canm bosver bulanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?