2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ya benimmm neden bulanmiyor mid3m 7.haftadayim erken mi acaba

Ya benimmm neden bulanmiyor mid3m 7.haftadayim erken mi acaba
Canım herkeste aynı olmuyo ki benim mesela reflüm vardı gebelikten önce, şimdi daha da fenalaştı. Bi arkadaşımda hiç değişiklik yok inanamazsın, gayet de sağlıklılarmış.Belki sonradan olur sana da, kimisi de geç oluyomuş. Ama inan hayıflanma çok zor bi şey. Rabbim hepimizi korusun kalbini ferah tut, herkesin bünyesi bir değil..

Tesekkur ederim cnm icim rahatladi biraz

Kizlar 8 bucuk haftaligim bnde yemekden sonra acayip mide agrisi cekiyorum hlsiz siskin maaf oluyorum sizde oylemisiniz
Canım ben de öyleyim, ve şu yaptıklarımla çok daha rahatım şu an. Kesinlikle bi seferde çok yeme, az az sık sık ye. 6 öğün yapıyorum ben düşün. Ve 6 dan sonra yemiyorum, belki meyve filan. Muz en iyi gele, elma portakal asitli olduğundan yakıyo midemi.Çok iyi çiğne, miden sindirmeye uğraşırken sen sıkıntı çekiyosun sonra. Ben kesinlikle kızartma, içinde soğan kavrulmuş, yağlı, baharatlı,ağır yemekler yemiyorum. Yiyemiyorum yani.onun yerine her şeyi fırında yapmaya başladım. Az yağlı patates, havuç, karnabahar vb. Yoğurtlu makarna, tost en çok yediğim.Ve içebildiğin kadar su iç. Bi de günlük bi avuç kuruyemiş bikaç kuru kayısı kesinlikle rahatlatıyo, çok kuru beslendiğim için wc sorunu yaşamıyorum şükür.Ben bu şekilde daha rahatım, tavsiye ederim.

O değilde ben de inanılmaz bir pozitiflik bir iyilik hali var çenem düştü sürekli konuşuyorum bıdı bıdı, bu bhcg ne mübarek bir hormonmuş

kızlarr mide bulantısına ne yapıosunuzz evımde yemek yıyemıyorumm cay bıle ıcemıyorum baska yerde yemek yıyebılıyorum sadece midemde kötü olur olmadık zamanlarda bulanıo

Aaaa olmamis nasil yapiyrz acaba
tahmını dogum tarıhı hesaplaa kişisel bilgilerinin oldugu sayfaya gırr orda alttaa yazıo dogum taroho dıye o tahmını oraya yaz kaydet cıkıo takvım

Son düzenleme:
Ne garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm

Ne garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm
her bünye aynı degılki hiç midesi bulanmayanda var bnm de her zmn olmuokı hatta yenı yenı basladıı ılk bendede hiç yoktu takılma böyle seyler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…