bende söyle olduu ılk ögrendgmde ıstahım cok acıktı cok yıyodm gecen hafta vede bu haftaa tiksnmeye basladım kendı mutfagıma gırıpde yemek yapamıyorm gunde ıkı demlık cay ıcen ben evımde cay demleyemedım ilk defa bu gece ıcmeye calısıormm yavas yavas ama baska yerde sıkıntı yok yıyorm ıcıormm kendı evmde olmuoSurekli bsy yeynce olmuyo snki ama bn yemk yemeyi hc sevmym
korkma canım bende sendenim,yalnız değilsinNe garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm
Tesekkur ederim tatlim insaallah oyledir allah bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinkorkma canım bende sendenim,yalnız değilsinbende senin gibi ilk başlarda endişe ederdim bulantı olmadığı için,hatta hamile olduğuma bile inanamazdım taki bebişimin kalp atışlarını görene kadar şuanda 9 haftalık olduk ve göğüs hassasiyeti ve arada hafif kasık + bel ağrıları dışında bir belirtim yok..annemdede,ablamdada olmamış bulantı yani biz şanslı azınlıktanız,korkacak bişey yok keyfini çıkar
Ilahi sen de millet mahvoluyo bulanmamasi kotu diil merak etme. cogu insanda bulanti olur bende de hic yok bu iyi sansNe garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm
amin canım.bebek bekleyen tüm anneler sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini,AMİNTesekkur ederim tatlim insaallah oyledir allah bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Bende aynı durumdayım. dokunamıyorum.[QUOTbenimde E="softwind, post: 45176120, member: 422956"]Kızlar, benim göğüslerim acayip doldu, büyüdü ve çok sızlıyo özellikle yanlardan. Bi de son günlrde kaşınmaya başladı, acaba yağlanmaya başlasak mı?Çatlamasından korkuyorum. Erken mi sizce, sizde durumlar nasıl??
Bana da, yemek kokuları zaten öyle de, şu temizlik malzemeleri bile aşırı kokuyo, iyice hassaslaştık. Senin kaşınıyo mu canım göğüslerin[/QUOTE]Bende aynı durumdayım. dokunamıyorum.
Birde kokulardan yana çok sıkıntım var ya herşey iğrenç kokuyo :)
O neymiş ki canım ilk defa senden duydumkızlar kordon kanını araştırdınız mı?
Allah nasip ederse, doğum da kordon kanı aldırmayı düşünüyorum.
Dogum sirasinda gobek kordonundan kok hucre alip donduruyorlar ve omur boyu sakliyorlar. Bu kok hucreler ihtiyac halinde kirk cesit hastalik icin kullanilabiliyor.O neymiş ki canım ilk defa senden duydum
Ay cok saol canimmm ya ben dvamli yatmak zorundayim dusuk vecerken dogumriskim var ole her dakka ayakda duramiyorun 6ogun doktor banada dedi ama kalkip hazirlamak ayakdaolmak lazim bi sabah esimle bide aksam esimle yiyorum o yuzden oluyo farkindayim okullar kapansada bi an once annem gelse diye bekliyorumCanım ben de öyleyim, ve şu yaptıklarımla çok daha rahatım şu an. Kesinlikle bi seferde çok yeme, az az sık sık ye. 6 öğün yapıyorum ben düşün. Ve 6 dan sonra yemiyorum, belki meyve filan. Muz en iyi gele, elma portakal asitli olduğundan yakıyo midemi.Çok iyi çiğne, miden sindirmeye uğraşırken sen sıkıntı çekiyosun sonra. Ben kesinlikle kızartma, içinde soğan kavrulmuş, yağlı, baharatlı,ağır yemekler yemiyorum. Yiyemiyorum yani.onun yerine her şeyi fırında yapmaya başladım. Az yağlı patates, havuç, karnabahar vb. Yoğurtlu makarna, tost en çok yediğim.Ve içebildiğin kadar su iç. Bi de günlük bi avuç kuruyemiş bikaç kuru kayısı kesinlikle rahatlatıyo, çok kuru beslendiğim için wc sorunu yaşamıyorum şükür.Ben bu şekilde daha rahatım, tavsiye ederim.
merhaba aynı gün görünüyor bizimki:)Acaba hamilelik takvimim olmus mu bi bakaym
Evet canim insaallah saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin nasil gidiyr hamilelikmerhaba aynı gün görünüyor bizimki:)
Crinojel nicin.kullaniyorsun ki cnmKızlar crinojel kullanıyorum ama sürekli geri geliyor 2 aydır kullanıyorum bi sikintimi var kullananlardan bilgi yazarsa sevinirim
hamilelik güzel gidiyor bulantım yok ama iştahımda yok zorla yiyorum geçer heraldeEvet canim insaallah saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin nasil gidiyr hamilelik
amin canım benimki rahat geçiyor mide bulantım yok ama bazen kısa süren kasık ağrım oluyor senin de iyi geçiyordur umarım ben sürekli merak ediyorum içerde neler oluyor aynı şeyleri okuyorum bazen çok mucizevi bir duygu:)Evet canim insaallah saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin nasil gidiyr hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?