2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Surekli bsy yeynce olmuyo snki ama bn yemk yemeyi hc sevmym
bende söyle olduu ılk ögrendgmde ıstahım cok acıktı cok yıyodm gecen hafta vede bu haftaa tiksnmeye basladım kendı mutfagıma gırıpde yemek yapamıyorm gunde ıkı demlık cay ıcen ben evımde cay demleyemedım ilk defa bu gece ıcmeye calısıormm yavas yavas ama baska yerde sıkıntı yok yıyorm ıcıormm kendı evmde olmuo

Ne garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm
korkma canım bende sendenim,yalnız değilsin bende senin gibi ilk başlarda endişe ederdim bulantı olmadığı için,hatta hamile olduğuma bile inanamazdım taki bebişimin kalp atışlarını görene kadar şuanda 9 haftalık olduk ve göğüs hassasiyeti ve arada hafif kasık + bel ağrıları dışında bir belirtim yok..annemdede,ablamdada olmamış bulantı yani biz şanslı azınlıktanız,korkacak bişey yok keyfini çıkar

Tesekkur ederim tatlim insaallah oyledir allah bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Ne garip dimi biz de su an esimle midem bulanmiyor diye moraller kotu sanki bugun butun belirtiler yok oldu korkuyrm korkuyrmmmmmm
Ilahi sen de millet mahvoluyo bulanmamasi kotu diil merak etme. cogu insanda bulanti olur bende de hic yok bu iyi sans
Sadece aciktigimda normalde yasamadigim degisik bi mide kazinmasi oluyo cok siddetli hafif bulantiya kayiyo ondan hic acikmamaya calisiyorum yada hemen bi ceviz badem atiyorum agzima

Kızlar, benim göğüslerim acayip doldu, büyüdü ve çok sızlıyo özellikle yanlardan. Bi de son günlrde kaşınmaya başladı, acaba yağlanmaya başlasak mı?Çatlamasından korkuyorum. Erken mi sizce, sizde durumlar nasıl??

[QUOTbenimde E="softwind, post: 45176120, member: 422956"]Kızlar, benim göğüslerim acayip doldu, büyüdü ve çok sızlıyo özellikle yanlardan. Bi de son günlrde kaşınmaya başladı, acaba yağlanmaya başlasak mı?Çatlamasından korkuyorum. Erken mi sizce, sizde durumlar nasıl??[/QUOTE]
Bende aynı durumdayım. dokunamıyorum.
Birde kokulardan yana çok sıkıntım var ya herşey iğrenç kokuyo :)

Birde kokulardan yana çok sıkıntım var ya herşey iğrenç kokuyo :)[/QUOTE]
Bana da, yemek kokuları zaten öyle de, şu temizlik malzemeleri bile aşırı kokuyo, iyice hassaslaştık. Senin kaşınıyo mu canım göğüslerin

Birde kokulardan yana çok sıkıntım var ya herşey iğrenç kokuyo :)
Bana da, yemek kokuları zaten öyle de, şu temizlik malzemeleri bile aşırı kokuyo, iyice hassaslaştık. Senin kaşınıyo mu canım göğüslerin[/QUOTE]

Evet tatlı tatlı kaşınıyor :)

Bir arkadaşım badem yağı sürmeye başlasan iyi olur demişti

kızlar kordon kanını araştırdınız mı?
Allah nasip ederse, doğum da kordon kanı aldırmayı düşünüyorum.

Selam hanimlar size brsey danismak istiyorum. 3 aydir adet duzensizligi yasiyorum. Bu ay 40. Gunde adetim geldi doktora gittim pko tanisi koydu ve dk verdi. Adetim oldukca yogun ve 5 gun surdu. Adetim bittiginden beri karnimda tuhaf bi sislik var su icsem sisiyorum midede yanma ve hafif bulantim var gecede çok terledim uykumda. Boyle ustune gorme olur mu? Hep kondomla korunuoruz ama insan internette yazilanlari gorunce bi celiskiye dusuyor. Neden olabilir bu sislik?

O neymiş ki canım ilk defa senden duydum
Dogum sirasinda gobek kordonundan kok hucre alip donduruyorlar ve omur boyu sakliyorlar. Bu kok hucreler ihtiyac halinde kirk cesit hastalik icin kullanilabiliyor.

Turkiye de yasam bankasi var 2750 tl ucret karsiligi kordon kanini aliyor ve her yil 100 dolar kira karsiliginda sakliyorlar.

Doktorumunda fikrini alicam eger yararli birseyse dogum sirasinda aldiricam.

Ay cok saol canimmm ya ben dvamli yatmak zorundayim dusuk vecerken dogumriskim var ole her dakka ayakda duramiyorun 6ogun doktor banada dedi ama kalkip hazirlamak ayakdaolmak lazim bi sabah esimle bide aksam esimle yiyorum o yuzden oluyo farkindayim okullar kapansada bi an once annem gelse diye bekliyorum

Kızlar crinojel kullanıyorum ama sürekli geri geliyor 2 aydır kullanıyorum bi sikintimi var kullananlardan bilgi yazarsa sevinirim

Evet canim insaallah saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin nasil gidiyr hamilelik
hamilelik güzel gidiyor bulantım yok ama iştahımda yok zorla yiyorum geçer heralde
Evet canim insaallah saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin nasil gidiyr hamilelik
amin canım benimki rahat geçiyor mide bulantım yok ama bazen kısa süren kasık ağrım oluyor senin de iyi geçiyordur umarım ben sürekli merak ediyorum içerde neler oluyor aynı şeyleri okuyorum bazen çok mucizevi bir duygu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…