Gecmis olsun..normal adet gorursun onunla beraber dusuyor zatenİnşallah canim ya. Adet olcam demi simdi ben :-( kurtaja gerek kalmaz deger düşünce
Allah bagislasin inşallah canim. Cok saolGecmis olsun..normal adet gorursun onunla beraber dusuyor zatenama arkadasin dedigi gibi kimyasal yasadiktan sonraki ay hemen hamile kaldim oglum 27 aylik su an :)
Ama daha adet gününe var dimi 5 gün var yazmistinEdocum haklısın ama bnde adet düzensizliği yok ki beta hcg 100 çıktı sonuç yani referan çok düşük artık hiç bi belirtiye inanmıyorum
evet var ama ne bilim olsaydı çıkmaz mıydıAma daha adet gününe var dimi 5 gün var yazmistin
kızlar merhaba,
inanılmaz gergin zamanlar yaşıyorum 2016 da emin oldum hamile olduğumdan çok da istiyordum bunu bekleyen çok kişi var biliyorum o yüzden kılavuz olması sebebiyle söyliyim ki üç gün öncesine kadar yanımda ped taşıyordum sürekli regl olucakmış hissi var fakat şöyle bi sorunum var 13,8 mm kesem var 6098 hcg değerim kesem oluşmuş ama içinde bişey yok
5+4 gibi tahmin etti doktor gününü ama hiç cesaretlendirici bişey söylemedi bi sorun var mı diyorum kese oluşmuş diyo sanki bana bi sorun var gibi geldi bir de vajinal muayene yapalım haftaya geldiğindse göremezsek dedi duyan arkadaşlarım aaa sakın diyo internetten araştırıyorum bi zararı yok diyo çok kötüyüm kızlar zaten hassasımlütfen bi bildiğiniz varsa benle aynı durumda olan falan değerleriniz nasıl paylaşalım kızlar teşekkür ederim şimdiden
kızlar kalp atışları ne zaman duyuluyor 6 haftalıkken duyulmaz mi erken mi 2 hafta nasıl sabrederim ben napcam
kızlar bulantı yaşayanız var mı? benim yok acaba olmaması sıkıntı mı? yoksa erken mi daha
Kizlar merahaba adetten bigun once beta 61 cikti ckmu dusuk
Cnm ben pkoluyum bazen 5-6 ay adet olmazdim evlendikten sonra da degismedi hep soktorucu kullanip adet olabiliyodum.soğan kurunu de yaptim 15 gün boyunca sabah akşam 1 tane soğan kaynattim çok az soğutup AC karnına içtim 15 gun sonra yapilmiyomus ama.tadı çok kotu ama deger bu kürden sonra adetlerim düzene girdi tabi pko da kilo çok önemli ben 17 kilo verdim her ay adet olmaya basladim
Canım öncelikle hayırlı olsun burnum herzaman aktığı için onu bilemedim ben :) ama diğer belirtiler aynı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bakalım yarın da kontrolüm var yaptırıcam vajinal ultrason gerek olursa güzel haberler vericem inşallahhHerkese merhabaBen de 2016 Ocak'ta hamile olduğunu öğrenenlerdenim. 31 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim. Bu ilk hamileliğim. 1 yıldan beri bebek sahibi olmayı deniyoruz ve artık ümidimi yitirdiğim ve hiç beklemediğim bir anda, reglimin 3 gün gecikmesi ile, gidip eczaneden bir gebelik testi alayım dedim ve hiç ihtimal vermediğim için ÇOK büyük bir sürpriz oldu çift çizgiyi görünce!
Hemen hastaneye gidip hcg testi yaptırdım geçtiğimiz pazar günü ve 2634 çıktığını öğrendim. Hemen ardından ultrasona girdim, kesinleşmesi için. Doktor hanım 4+2 dedi ama farklı hesaplamalarda farklı sonuçlar çıkıyor. Ama son adet tarihim 8 Aralık olduğu için aşağı yukarı 4-5 haftalık. Kese henüz ultrasonda çok net görünmedi, daha çok erkenmiş zaten, normalmiş görünmemesi. Hem karından hem de vajinal ultrason çekildi. Bugün tekrar hcg değerimi kontrol ettirdim, yarın sonuçları alacağım. Eğer olması gerektiği gibi bir yükselme varsa hcg değerinde, 1 hafta sonra tekrar ultrasona gireceğim. Bakalım ufaklık bu sefer gösterecek mi kendini8. haftaya kadar kesenin ya da bebeğin görülmemesi normal sayılıyormuş, dün yabancı bir kaynakta okudum. O yüzden şimdilik içim rahat.
Bu arada hemen folik asit yazdı doktorum, dediğine göre normal seyrinde bir gebelikmiş çünkü, az da olsa ultrasonda görünen kesenin büyüklüğü, tarih ile tutarlı bir boyuttaymış. Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Artık bol bol göreceksiniz beni buralarda, çünkü annelik ve bebek bakımı ile ilgili neredeyse hiçbir şey bilmiyorum, her şeyi tek tek soracağım, öğreneceğim
İlk belirtiler olarak, sanki her an regl olacakmış gibi 2 haftadır devam eden hafif bir kasık ağrısı, alt karın bölgesinde sanki su tutmuş gibi bir kalınlık, göğüslerde dolgunlaşma, ağız kuruması, burun tıkanıklığı ve burun akıntısı (evet bu bazı gebelerde görülebilen bir şeymiş)
Herkese sevgiler...
Canım benim de hiç bulantım olmuyor. Böyle geçiren birkaç arkadaşım var, şimdilik şükrediyorum. İlerleyen haftalar nasıl olur bilemiyorumkızlar bulantı yaşayanız var mı? benim yok acaba olmaması sıkıntı mı? yoksa erken mi daha
Canım öncelikle hayırlı olsun burnum herzaman aktığı için onu bilemedim ben :) ama diğer belirtiler aynı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bakalım yarın da kontrolüm var yaptırıcam vajinal ultrason gerek olursa güzel haberler vericem inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?