2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Yok canım kullanmadim 0-1 ay yazıyor Nasıl olsa battaniye ve havlusunu uzun Zaman kullancam diye aldım İdil babyden tek tek alsam pahalli oluyordu
aynen canım tek tek pahalıydı 10 lu takım 150 dedım 20 mılı olsun daha mantıklı geldı ama işte keşke 03 ay yapsalarmış ürünleri çok kaliteli ama beden sıkıntı bence

Hayırlı olsun bebeğin... Aldıklarını güle güle kullansım cnm.. Hastane çıkışlarını markafoniden mi aldin orada gördüm kalitesi hakkında kafam karışıklık oradan aldıysan güzel mi???

kız kiskiskis sen de mi hamilesin hayırlı olsun canım :)
Pamuk sende hamilesin muradimiza erdik mi inşallah allah sağlıkla kavusturur evet hamileyim sen ne kadarlik hamilesin nasil gidiyo nasilsin

merhaba kızlar ben hastane çıkış seti olarak idil baby 20 li set alacagım ama kararsızım küçük gelirmi diye sizce kullanan varmı 15 gün kullanıp kaldırmak istemiyorum Eki Görüntüle 1651161
Ürüne bayildim 0-3 ay alsan iyi olur tabi varsa benim 0-1 ayliklar bana cok küçük geldi tabi idil babyninkini bilmiyorum

Canım niveanın Sırt çantası da çok güzel Bakım urunlerıyle bırlıkte ebebekte 46 lira
Ay canım ben 40 a bile gördüm ama almadim babymall de indirimdeydi . Karar veremedim
Ay dede igrenc yani orta ama digerleri harika o biberonlu ve lacivert bide kahverengi olanlar yumuşacık Burçak bebw adi biraz onlara göre. Trendyoldan aldim 100 tl alisverise 30 tl indirimin gazına geldim.

kızlar yarın havuzlu hana gideceğiz annemle gidip göreyim şurayı dedik :) gitmişken abartmadan uygun olursa akırım bir şeyler sizce ne alayım ? hani al dursun dediğiniz bir şeyler var mı? ben hep erken erken deyip sonradan alayım falan diye düşünüyordum ama sizi görünce gaza geldim biraz :) bir de son zamanlarda hem kış yağmur çamur hem biz ağırlaşacağız gezmek zor olur iye ufaktan başlayayım artık dedim.. bir akıl verin şu şubat anasına :)

Hastane cikislari ayakli pantalon kadife tulumlar yelek havlu set mendiller çorap uzun kollu kisa kollu atletler kışlık hoşuna gidenler

Banyo havlusu 2 tane,bornozu ve kışlık pamuklu battaniyeleri 2 tane penye battaniyeleri 3 tane, mermerşahi ağız mendilleri, kundak bezi, çorapları, 2li takım 5 tane, uygun bulursan hastane cıkısı 10lu, herşeyinin pamuklu olmasına özen göster özellikle :) adetleri tercihine göre değişir ben öyle minimum yazdım battaniyeleri

Kızlar netten aldıklarını z nasıl kalitesi
Ben de e bebekten biseyler almistim. Bi baby marka olan urunler cok guzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama bi oyuncak aldim pusete takilan bildigin soluk eski bisey geldi.

canım beyendıgıne cok sevındım fakat idil baby de yeni dogan tek beden olarak satılıyor keske4 03 ay olsa ama yok arkadaslarımda 03 ay buyuk gelır diyorlar ne yapıcam bılmıyorum ama alacagım kesin cok begendım erkekte kırmızı favorım ben maviye karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…