Kızlar ilk resimdeki tulumlar kışlık kadife 2 boy aldım.h&m den
Cnm çok şeker netten mi aldın
Kalın kadife mağazasından aldım canim İzmit'tenCanım kalın demi bn çok beğendim bende alayım
aynen canım tek tek pahalıydı 10 lu takım 150 dedım 20 mılı olsun daha mantıklı geldı ama işte keşke 03 ay yapsalarmış ürünleri çok kaliteli ama beden sıkıntı benceYok canım kullanmadim 0-1 ay yazıyor Nasıl olsa battaniye ve havlusunu uzun Zaman kullancam diye aldım İdil babyden tek tek alsam pahalli oluyordu
Yok daha bulamadık canimÇok güzelmiş cnm Güle güle giyinsin bayıldım. Bebeğinin ismi belli mi
aynen canım tek tek pahalıydı 10 lu takım 150 dedım 20 mılı olsun daha mantıklı geldı ama işte keşke 03 ay yapsalarmış ürünleri çok kaliteli ama beden sıkıntı bence
Bunlarda çok güzel
Herşeyden 2 tane olması guzel
maşallah güle güle giysin allah daha iyilerini nasip etsin saglıcakla gülerek giydirelim bebeklerimize inşallah amin
Eki Görüntüle 1650626 Eki Görüntüle 1650626 Eki Görüntüle 1650614 Eki Görüntüle 1650615 Eki Görüntüle 1650616 Eki Görüntüle 1650617 Eki Görüntüle 1650618 Eki Görüntüle 1650619 Eki Görüntüle 1650620 Eki Görüntüle 1650621 Eki Görüntüle 1650622 Eki Görüntüle 1650623 Eki Görüntüle 1650624 Eki Görüntüle 1650626 Eki Görüntüle 1650626 Eki Görüntüle 1650614 Eki Görüntüle 1650615 Eki Görüntüle 1650616 Eki Görüntüle 1650617 Eki Görüntüle 1650618 Eki Görüntüle 1650619 Eki Görüntüle 1650620 Eki Görüntüle 1650621 Eki Görüntüle 1650622 Eki Görüntüle 1650623 Eki Görüntüle 1650624 Eki Görüntüle 1650615 Eki Görüntüle 1650614 Eki Görüntüle 1650616 BUNLARDA bizimkiler bazısı hediye bazıları ailemdeki abilerin oğluşuma kalanlar .. simdilik bunlar
Almayı planladığım eksiklerim
Tavan lambası
Bebek odasına tül
Dönence
Titreşimli sesli oyuncak pusetlere takılandan
Puset araba için
Ilk etapda olmasada Araba
Biberon
Emzik kutusu
Bebek bakım ürünleri
Lohusa gecelik pijama sabahlik süslü taç
Tek kullanımlık ic çamaşır emzirme atlet sütyen
Göğüs ucu kremi
Şurup icin yumuşak kaşık
Burun Aspiratöru
Tarak seti
Suluk alcam ama süt emerse vermicem suyu
Biberon temizleyizi
Bebek deterjan ve yumusaticisi kararsızim direkt evdekiyle mi yikasam bilemiyorum.
Bebek hediyelikleri kendim yapacagim
Kapı süsü
Odayı tam yerlestirmedim ama yerlestirdikten sonra belki bi halı simdilik inc bi halı var ve aksesuar sticker
Bez 0 numara almicam 1 numara alacağım 0 4 tane var numune duruma göre doğumdan sonra alır kiloya göre 0 numara
Şimdilik bu kadar aklıma gelenler
Pamuk sende hamilesin muradimiza erdik mi inşallah allah sağlıkla kavusturur evet hamileyim sen ne kadarlik hamilesin nasil gidiyo nasilsinkız kiskiskis sen de mi hamilesin hayırlı olsun canım :)
Ürüne bayildim 0-3 ay alsan iyi olur tabi varsa benim 0-1 ayliklar bana cok küçük geldi tabi idil babyninkini bilmiyorummerhaba kızlar ben hastane çıkış seti olarak idil baby 20 li set alacagım ama kararsızım küçük gelirmi diye sizce kullanan varmı 15 gün kullanıp kaldırmak istemiyorum Eki Görüntüle 1651161
Ay canım ben 40 a bile gördüm ama almadim babymall de indirimdeydi . Karar veremedimCanım niveanın Sırt çantası da çok güzel Bakım urunlerıyle bırlıkte ebebekte 46 lira
Ay dede igrenc yani orta ama digerleri harika o biberonlu ve lacivert bide kahverengi olanlar yumuşacık Burçak bebw adi biraz onlara göre. Trendyoldan aldim 100 tl alisverise 30 tl indirimin gazına geldim.Canım hepsi çok güzel Allah saglıcakla kullanmayı nasip etsin. Bu bebetix mavi ayıcık ay dedeli takım ile biberonlu yeşil takımın kalitesini nasıl buldun ? ben butik bebede görmüştüm hastane cıkısı olarak, cok uygundu. kalitesinden şüphe ettiğim için almayıp daha sonra burda geçmiş konularda paylaştıgım hastane cıkısını almıştım, memnun kaldım ondan. bu aldıgın takımlara göre 20 30 tl daha pahalıydı ama normal başka 10lu takımlara görede uygundu sen begendin mi kalitesini yanlış hatırlamıyorsam 40tldi
Hastane cikislari ayakli pantalon kadife tulumlar yelek havlu set mendiller çorap uzun kollu kisa kollu atletler kışlık hoşuna gidenlerkızlar yarın havuzlu hana gideceğiz annemle gidip göreyim şurayı dedik :) gitmişken abartmadan uygun olursa akırım bir şeyler sizce ne alayım ? hani al dursun dediğiniz bir şeyler var mı? ben hep erken erken deyip sonradan alayım falan diye düşünüyordum ama sizi görünce gaza geldim biraz :) bir de son zamanlarda hem kış yağmur çamur hem biz ağırlaşacağız gezmek zor olur iye ufaktan başlayayım artık dedim.. bir akıl verin şu şubat anasına :)
Banyo havlusu 2 tane,bornozu ve kışlık pamuklu battaniyeleri 2 tane penye battaniyeleri 3 tane, mermerşahi ağız mendilleri, kundak bezi, çorapları, 2li takım 5 tane, uygun bulursan hastane cıkısı 10lu, herşeyinin pamuklu olmasına özen göster özellikle :) adetleri tercihine göre değişir ben öyle minimum yazdım battaniyelerikızlar yarın havuzlu hana gideceğiz annemle gidip göreyim şurayı dedik :) gitmişken abartmadan uygun olursa akırım bir şeyler sizce ne alayım ? hani al dursun dediğiniz bir şeyler var mı? ben hep erken erken deyip sonradan alayım falan diye düşünüyordum ama sizi görünce gaza geldim biraz :) bir de son zamanlarda hem kış yağmur çamur hem biz ağırlaşacağız gezmek zor olur iye ufaktan başlayayım artık dedim.. bir akıl verin şu şubat anasına :)
Ben de e bebekten biseyler almistim. Bi baby marka olan urunler cok guzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama bi oyuncak aldim pusete takilan bildigin soluk eski bisey geldi.Kızlar netten aldıklarını z nasıl kalitesi
canım beyendıgıne cok sevındım fakat idil baby de yeni dogan tek beden olarak satılıyor keske4 03 ay olsa ama yok arkadaslarımda 03 ay buyuk gelır diyorlar ne yapıcam bılmıyorum ama alacagım kesin cok begendım erkekte kırmızı favorım ben maviye karşıyımÜrüne bayildim 0-3 ay alsan iyi olur tabi varsa benim 0-1 ayliklar bana cok küçük geldi tabi idil babyninkini bilmiyorum
Ay canım ben 40 a bile gördüm ama almadim babymall de indirimdeydi . Karar veremedim
Ay dede igrenc yani orta ama digerleri harika o biberonlu ve lacivert bide kahverengi olanlar yumuşacık Burçak bebw adi biraz onlara göre. Trendyoldan aldim 100 tl alisverise 30 tl indirimin gazına geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?