ben yorgan yastık almadım babaannemiz yorganını yatağını falan yünden yaptırıyor çünkü..yastığa da şu aşamada gerek duymadım kaç ay yastıksız yatacak çünkü..Bunlarda english homedan bulabildiklerimEki Görüntüle 1659970
Cok guzel olmuş Canim. Güle güle kullansın. Bebisin. Erkekler icin halılar lacivert o yüzden kararsız kaldım birazEvet Can'ım. Ben aldım. Halı, perde, cibinlik. Çok hoşuma gitti, memnunum ben. Bu arada temmuz annesiyim.Eki Görüntüle 1660239
Yastıksız mı yatıyor bunu bilmiyordumben yorgan yastık almadım babaannemiz yorganını yatağını falan yünden yaptırıyor çünkü..yastığa da şu aşamada gerek duymadım kaç ay yastıksız yatacak çünkü..
Güzelmiş canım kaça aldınPark yatagimiz geldi.
375 e aldık canım. Görmüştüm bunu kalmamıştı. Sonra bu olsun diye tutturdum. Eşim netten bi bebeciden bulmuş. Büyük sehirdeysen daha ucuza alınabilir belki. Baby hope markaGüzelmiş canım kaça aldın
Ben hiç görmeden aldım ins benimkinde güzel gelir.375 e aldık canım. Görmüştüm bunu kalmamıştı. Sonra bu olsun diye tutturdum. Eşim netten bi bebeciden bulmuş. Büyük sehirdeysen daha ucuza alınabilir belki. Baby hope marka
Como almıştım sahi sen. Ben gördüm canım seninkini de. Güzel gözüküyor du. Sen de begenirsin insallahBen hiç görmeden aldım ins benimkinde güzel gelir.
Eki Görüntüle 1659591 Kızlar bunu aldım.
güle güle kullansın bebişlerPark yatagimiz geldi.
bebeklerde yastık kullanılmaz diye biliyorum hep öyle gördüm öyle de biliyorum..nette de kullanmamanın daha doğru olduğuna dair bir çok yazı varYastıksız mı yatıyor bunu bilmiyordum
Kampanyalı ürünler olabiliyor cnm. Yatak hediyeli gibi. Değilse ölçüsünde uygun park yatak yatağı alıyorsun sanırım. Biz daha almadik ne alsam bilemiyorumgüle güle kullansın bebişlerben baya bi kararsız kaldım beşik mi park yatak mı araştırıyorum karar vermeye çalışıyorum. Birşey sorucam bu park yataklar için yatak ayrı mı alınıyor yoksa yanında mı geliyor?
sağol canım cevabın içinKampanyalı ürünler olabiliyor cnm. Yatak hediyeli gibi. Değilse ölçüsünde uygun park yatak yatağı alıyorsun sanırım. Biz daha almadik ne alsam bilemiyorum
Canım ben büyüyen besık aldım. Yatak odama da sepet beşiklerden alcaktım hatta 300 liraya hersey içinde buldum.görüntü olarakta çok Hoşuma gidiyor.fakat bi arkadasım çocuğunu Anlattı. Kızına sepet beşikle büyüyen yatak Aldı.kızı bir yasında şuan sepet beşiğe sığmıyormuş. Büyüyen beşiğinde korkuluklarına tırmanıp Aşağıya atılıyormuş.bide park yatak almışlar. Benim çocukta erkek atlar oradan burdan diye vazgeçtim sepet beşikten.ama içimde kalmadı değil.280 liraya park yatak aldım.içinede yatak alacam Sevi bebeninkiler falan internette 60 lira.english homedanda 25 liraya nevresim aldım.güle güle kullansın bebişlerben baya bi kararsız kaldım beşik mi park yatak mı araştırıyorum karar vermeye çalışıyorum. Birşey sorucam bu park yataklar için yatak ayrı mı alınıyor yoksa yanında mı geliyor?
ben sepet beşik düşünmüyorum canım büyüyen beşikler gibi ahşap beşik düşünüyorum alt kısmında 2 ya da 4 çekmeceli olanlar yüksekliği ayarlanabilenler var. Büyüyen beşikler çok güzel ama beşiği yatak odasına koyacağım için büyüyen olursa çok yer kaplayacak ben de büyümeyen alayım dedimCanım ben büyüyen besık aldım. Yatak odama da sepet beşiklerden alcaktım hatta 300 liraya hersey içinde buldum.görüntü olarakta çok Hoşuma gidiyor.fakat bi arkadasım çocuğunu Anlattı. Kızına sepet beşikle büyüyen yatak Aldı.kızı bir yasında şuan sepet beşiğe sığmıyormuş. Büyüyen beşiğinde korkuluklarına tırmanıp Aşağıya atılıyormuş.bide park yatak almışlar. Benim çocukta erkek atlar oradan burdan diye vazgeçtim sepet beşikten.ama içimde kalmadı değil.280 liraya park yatak aldım.içinede yatak alacam Sevi bebeninkiler falan internette 60 lira.english homedanda 25 liraya nevresim aldım.
Aynı nevresimin pembesini aldım ben deCanım ben büyüyen besık aldım. Yatak odama da sepet beşiklerden alcaktım hatta 300 liraya hersey içinde buldum.görüntü olarakta çok Hoşuma gidiyor.fakat bi arkadasım çocuğunu Anlattı. Kızına sepet beşikle büyüyen yatak Aldı.kızı bir yasında şuan sepet beşiğe sığmıyormuş. Büyüyen beşiğinde korkuluklarına tırmanıp Aşağıya atılıyormuş.bide park yatak almışlar. Benim çocukta erkek atlar oradan burdan diye vazgeçtim sepet beşikten.ama içimde kalmadı değil.280 liraya park yatak aldım.içinede yatak alacam Sevi bebeninkiler falan internette 60 lira.english homedanda 25 liraya nevresim aldım.
Uyku tutumunu kaç beden aldın canımenglish home a bir de ben baskın düzenledim nevresim, çarşaf, pike, yastık, yastık kılıfı, uyku tulumu ve 3 tane çıtçıtlı badi hepsi 111 tl
Eki Görüntüle 1660821
Ne demek canım. Evetsağol canım cevabın içinbebekler için hangi yataklar daha kullanışlı, sağlıklı bi araştırmak gerek
Evet yatak önemli canım. İyi bir araştırıp almalı. Kimi visko,kimi pamuk kimi direk yarı ortopedik diyor. Park yatağın üst katina da ortopedik olur mi bilemiyorumsağol canım cevabın içinbebekler için hangi yataklar daha kullanışlı, sağlıklı bi araştırmak gerek
Evet bu indirim pek ii oldu. Anneler talan etti english home u. Bi cok şeyi de aldık. Benim 2 nevresimjm oldu. Yeter mi ki? Bi tane daha mı alsamenglish home a bir de ben baskın düzenledim nevresim, çarşaf, pike, yastık, yastık kılıfı, uyku tulumu ve 3 tane çıtçıtlı badi hepsi 111 tl
Eki Görüntüle 1660821
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?