2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Kidboo da halı perde lamba nevresim alt açma camasır torbası hepsi var
Evet Can'ım. Ben aldım. Halı, perde, cibinlik. Çok hoşuma gitti, memnunum ben. Bu arada temmuz annesiyim.

Reactions: Bdd
ben yorgan yastık almadım babaannemiz yorganını yatağını falan yünden yaptırıyor çünkü..yastığa da şu aşamada gerek duymadım kaç ay yastıksız yatacak çünkü..
Yastıksız mı yatıyor bunu bilmiyordum

Güzelmiş canım kaça aldın
375 e aldık canım. Görmüştüm bunu kalmamıştı. Sonra bu olsun diye tutturdum. Eşim netten bi bebeciden bulmuş. Büyük sehirdeysen daha ucuza alınabilir belki. Baby hope marka

375 e aldık canım. Görmüştüm bunu kalmamıştı. Sonra bu olsun diye tutturdum. Eşim netten bi bebeciden bulmuş. Büyük sehirdeysen daha ucuza alınabilir belki. Baby hope marka
Ben hiç görmeden aldım ins benimkinde güzel gelir.

Yastıksız mı yatıyor bunu bilmiyordum
bebeklerde yastık kullanılmaz diye biliyorum hep öyle gördüm öyle de biliyorum..nette de kullanmamanın daha doğru olduğuna dair bir çok yazı var

Kampanyalı ürünler olabiliyor cnm. Yatak hediyeli gibi. Değilse ölçüsünde uygun park yatak yatağı alıyorsun sanırım. Biz daha almadik ne alsam bilemiyorum

Kampanyalı ürünler olabiliyor cnm. Yatak hediyeli gibi. Değilse ölçüsünde uygun park yatak yatağı alıyorsun sanırım. Biz daha almadik ne alsam bilemiyorum
sağol canım cevabın için bebekler için hangi yataklar daha kullanışlı, sağlıklı bi araştırmak gerek

Canım ben büyüyen besık aldım. Yatak odama da sepet beşiklerden alcaktım hatta 300 liraya hersey içinde buldum.görüntü olarakta çok Hoşuma gidiyor.fakat bi arkadasım çocuğunu Anlattı. Kızına sepet beşikle büyüyen yatak Aldı.kızı bir yasında şuan sepet beşiğe sığmıyormuş. Büyüyen beşiğinde korkuluklarına tırmanıp Aşağıya atılıyormuş.bide park yatak almışlar. Benim çocukta erkek atlar oradan burdan diye vazgeçtim sepet beşikten.ama içimde kalmadı değil.280 liraya park yatak aldım.içinede yatak alacam Sevi bebeninkiler falan internette 60 lira.english homedanda 25 liraya nevresim aldım.

ben sepet beşik düşünmüyorum canım büyüyen beşikler gibi ahşap beşik düşünüyorum alt kısmında 2 ya da 4 çekmeceli olanlar yüksekliği ayarlanabilenler var. Büyüyen beşikler çok güzel ama beşiği yatak odasına koyacağım için büyüyen olursa çok yer kaplayacak ben de büyümeyen alayım dedim ama bi taraftan da onun yerine park yatak mı alsam diye düşünüyorum.

Aynı nevresimin pembesini aldım ben de

english home a bir de ben baskın düzenledim nevresim, çarşaf, pike, yastık, yastık kılıfı, uyku tulumu ve 3 tane çıtçıtlı badi hepsi 111 tl

sağol canım cevabın için bebekler için hangi yataklar daha kullanışlı, sağlıklı bi araştırmak gerek
Ne demek canım. Evet
Evet yatak önemli canım. İyi bir araştırıp almalı. Kimi visko,kimi pamuk kimi direk yarı ortopedik diyor. Park yatağın üst katina da ortopedik olur mi bilemiyorum

english home a bir de ben baskın düzenledim nevresim, çarşaf, pike, yastık, yastık kılıfı, uyku tulumu ve 3 tane çıtçıtlı badi hepsi 111 tl
Eki Görüntüle 1660821
Evet bu indirim pek ii oldu. Anneler talan etti english home u. Bi cok şeyi de aldık. Benim 2 nevresimjm oldu. Yeter mi ki? Bi tane daha mı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…