2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Ben de lansinoh aldim canim webannemarketten sanirim 59 tlydi

Sen de mi uyuyamiyorsun (( 3 gundur ne gece ne gunduz gozumde uyku yok aglayacagim artik ((
Yok tatlim ya wc ya kalktim sonra da uyku tutmadi kaldim ogle ama yavas yavas geliyo galiba goz kapaklarimdan booyle iniyor asagi
Niye uyuyamiyorsun agrinmi var?

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Günaydın canım herkesin kolay olmuyo banada tehlikeli denmisti birçok arkadaşa da öyle deniyor. Inşallah dua etrim allah hayirlisiyla kabul etsin . Sag salim kavusmayi nasip etsin. Sende bizlere dua et. Zaten ben herkese ediyorum .

Ben İdil babynin 20 takımını aldım.feneriumdan 5 li takım aldım.bide pierrecardinden 6 li takım aldım Bi kaç tanede tekli tulum aldım.
Ben idilbebe nin 20lisini alacagim sanirim canim. Daha dogrusu kayinvalidem alacak.

Ben bebitoftan 1 tane 10lu civilden 1 tane 5li aldım daha almam cnm
Teşekkürler arkadaşlar. Ben de İDİLBAby den 10 lu almaya karar verdim haftaya hallederim. Kalitesi güzel gibi. Bir de babamızın ısrarları sonucu kartalyuvasından aldık 5li yeter herhalde.

Kızlar merhaba, bende lohusa pijamamı aldım. çok pahalılar normalde, aradım taradım çarşıyı indirimli bulabildim :) 75tl bu takımın ekrusunu aldım. sabahlıgı yok ama üzerine polar sabahlık felan veya baska bir şey bakacagım, günlük hayatta da giyebilcegim. zaten hastaneler hamam gibi oluyor koridora cıktıgımda felan atarım üstüme. bir kaç gün giyecegim için paraya kıyamadım açıkcası. eksikler varken tutumlu olmak lazım

Canım çok güzelmiş hayırlı olsun dantelleri çok zarif güle güle kullan

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben de kızım için biraz bişeyler aldım almaya devam ediyorum fırsat buldukça. Ayrı odam olmadığı için park yatak alıcam modeline karar verdim ama bebek arabasını seçemedik hala. Prego pierre cardin yada kanz olursa benim için daha iyi olacak bu markalarda travel sistem alan var mı?

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hazırlıklar

Reactions: Bdd
Merhaba kızlar bizde bugün birşeyler aldık nihayet ..daha doğrusu anneannemiz aldı sağolsun.. Yatasda indirim vardı, yorgan yastık, nevresim takımı, birde ayicikli battaniye vardı çok tatlı geldi gözüme onlardan aldık.. Birde tulum aldım ben kanz da indirim vardı geçen hafta , bugün geldi nihayet :)

Güle güle kullan canım hayırlı olsun

Bunlarda benim a101 cikartmalarim kuvetten mavi kalmamis bende mecburen yesil aldim.

Eklentiler

• IMG-20151022-WA0002.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 268
  • IMG_20151022_093204.webp
    35 KB · Görüntüleme: 275
  • 1445629744773734361452.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 268
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…