- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Rica ederim canım ne demek yaparsın sende güzel şeyler yaptın, iyi geceler canımAas süpersin cnm maşallah sana, çok teşekkür ederim, inş bişiler yaparım :) ayy uyku akıyo gözlerimden, hadi iyi geceler canım
Ben de lansinoh aldim canim webannemarketten sanirim 59 tlydiCanım elektriklinin fiyatları fazla bir de ben çalışmayacagım evdeyim hani dışarı cıktıgımda tek çıkmadan kullanırım dışarıda biberonda veririm diyorum. Çok sık kullancagımı düşünsem belki yormasından sıkılır alırdım ama fazla da kullanmam bazıları elektrikli yerine işimi görüyor demiş bende o yüzden dışarı çıktıgımda işimi görse yeter diyorum belki hiç yaramayacak işime o yüzdende o kadar para vermiyim dedim çok sağol yine de tutumlu anne sitesinde çok var aslında 10 defa bile kullanmamıs toplasan gerek duymamış ama steril değil diye almıyorum :) yeni alıcam
Sen de mi uyuyamiyorsunDaha hiiic bisey almadimgelicek ay insallah
Yok tatlim ya wc ya kalktim sonra da uyku tutmadi kaldim ogle ama yavas yavas geliyo galiba goz kapaklarimdan booyle iniyor asagiSen de mi uyuyamiyorsun(( 3 gundur ne gece ne gunduz gozumde uyku yok aglayacagim artik ((
Günaydın canım herkesin kolay olmuyo banada tehlikeli denmisti birçok arkadaşa da öyle deniyor. Inşallah dua etrim allah hayirlisiyla kabul etsin . Sag salim kavusmayi nasip etsin. Sende bizlere dua et. Zaten ben herkese ediyorum .Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Ben İdil babynin 20 takımını aldım.feneriumdan 5 li takım aldım.bide pierrecardinden 6 li takım aldım Bi kaç tanede tekli tulum aldım.
Ben idilbebe nin 20lisini alacagim sanirim canim. Daha dogrusu kayinvalidem alacak.
Teşekkürler arkadaşlar. Ben de İDİLBAby den 10 lu almaya karar verdim haftaya hallederim. Kalitesi güzel gibi. Bir de babamızın ısrarları sonucu kartalyuvasından aldık 5li yeter herhalde.Ben bebitoftan 1 tane 10lu civilden 1 tane 5li aldım daha almam cnm
Canım çok güzelmiş hayırlı olsun dantelleri çok zarif güle güle kullanEki Görüntüle 1666174 Kızlar merhaba, bende lohusa pijamamı aldım çok pahalılar aradım taradım çarşıyı indirimli bulabildim 75tl bu takımın ekrusunu aldım sabahlıgı yok ama üzerine polar sabahlık felan veya baska bir şey bakacagım günlük hayatta da giyebilcegim zaten hastaneler hamam gibi oluyor koridora cıktıgımda felan atarım üstüme bir kaç gün giyecegim için paraya kıyamadım açıkcası eksikler varken tutumlu olmak lazım
Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :)Canım çok güzelmiş hayırlı olsun dantelleri çok zarif güle güle kullan
Çok şükür cnm iyi şimdilik tabiki al al bitmiyor, maddiyata da dayalı, bakalım Rabbim hepimize kolaylık versinMerhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hazırlıklar
Bebek sekeri sus vs yapanlar bizede gösterin merak ediyoruz
Güle güle kullan canım hayırlı olsunMerhaba kızlar bizde bugün birşeyler aldık nihayet ..daha doğrusu anneannemiz aldı sağolsun.. Yatasda indirim vardı, yorgan yastık, nevresim takımı, birde ayicikli battaniye vardı çok tatlı geldi gözüme onlardan aldık.. Birde tulum aldım benkanz da indirim vardı geçen hafta , bugün geldi nihayet :)
Güle güle kullan canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?