bilmiyorum canım kullandıkça anlıycaz eğer bebeğin cildine iyi gelmezse değiştiririm.Teşekkür ederim. Cevabınız için. Chicco nun seti burda indirimdeydi civil açıldı yeni ama bitkisel değildir diye almadım. ☺ Islak mendil için bende unıbaby yenidoğan almayı düşünüyorum.
bilmiyorum canım kullandıkça anlıycaz eğer bebeğin cildine iyi gelmezse değiştiririm.
Hey masallah ılk bır yasına kadar kıyafet eksıgı kalmamıs sankı:)Eki Görüntüle 1683995 bunlarda benim oğluşumun cicileri hepsi yikandi utulendi katlandi birkaç eksigimiz kaldı rabbim cumlemize giydirmeyi nasip etsin inşallah ...
kızlar bebek için ihtiyaç listesi olan varmı elinde ben bi kaç şey aldım kalan eksikleti bu ay sonu tamzmlıcam inşallah ama ne eksiğim var ne alcam bilmiyorum
Benimde 6 aya kadar canim ben sayısına ablam arkadaşlarımın tavsiyesi uzerine karar verdim yazayim neyden kac adet aldigimiHey masallah ılk bır yasına kadar kıyafet eksıgı kalmamıs sankı:)
Ben 6 aya kadar olanları alıcam sadece, sonra hava durumuna gore 6 aydan sonrakılerı alırım bebek yuyuyunce dıye dusundum.
Sayısına neye gore karar verdınız, bu konuda cok cahılım
Genelde tam tersını dedıler hemen buyudugu ıcın o-3 ay cok almayın dıyebebek ihtiyaç listesı gereksiz şeylerle dolu canım
bolca kıyafet al ilk zamanlar kakalrı sırtlarına kadar cıkıyor
hastane takımları ve çıtçıtlı badiler çok işine yarar
ayrıca kilotlu çorap al mutlaka
yelek tulum falan
bolca kıyafet al yani
ıslak mendil ve şampuan olarak unıbaby seti tavsiye etmişti doktorum bana
kızımda onu kullandım şimdi oğlumda da onu kullanacağım
ilk haftalar kusmaları kakaları bol olduğundan bolca mini takım al hediyeler hep buyuk getiriliyor onlara çok ihtiyaç oluyor
Hey masallah ılk bır yasına kadar kıyafet eksıgı kalmamıs sankı:)
Ben 6 aya kadar olanları alıcam sadece, sonra hava durumuna gore 6 aydan sonrakılerı alırım bebek yuyuyunce dıye dusundum.
Sayısına neye gore karar verdınız, bu konuda cok cahılım
0-6 ay çıtçıtlı body 11 adet
0-6 ay tulum önden çıtçıtlı 12 adet
Hastane çıkışı 8 li 1 adet
Alt ust takim 9 adet
Patikli,patiksiz tek alt pijama 13 adet
3 adet tek üst
Ağız mendili 10 adet
Sapka 8 adet
Eldiven 5 adet
Mama önlük 3 adet
Patik 3 adet
Havlu 1 adet
kalin battaniye 2 orgu 1 pelus
Kundak battaniye 3 adet
Ve eksikler var daha canim
Aynen cnm nedemekAnladım canım sen 0-3 3-6 aylıklardan toplam bu kadar aldın o zaman
Benım daha eksıgım cok valla
Hastane cıkısı setı bır tane daha alıp 0-3 ayı tamamlarım dıyorum. Bebekler cabuk buyudugu ıcın 3-6 aya agırlık vereyım bende
Kendı aldıklarımı bı gozden gecıreyım ona gore alırım artık
Cok tesekkurler
Tavsiye üzerine avent yenidoğan seti aldım ben. Ama cam değil. İllaki cam olması gerekir mi cam sağlıklı ama ağır olabilir gibi geliyor bana.kızlar, bu phılıps avent biberonlar bebek için çok mu ağır?
almayı düşünüyorum ama ağır olduğunu okudum bikaç yerde?
biberon için nasıl bşy tavsiye ediyosunuz?
Tavsiye üzerine avent yenidoğan seti aldım ben. Ama cam değil. İllaki cam olması gerekir mi cam sağlıklı ama ağır olabilir gibi geliyor bana.
Genelde tam tersını dedıler hemen buyudugu ıcın o-3 ay cok almayın dıye
sımdı sız boyle dıyınce ıyıce kafam karıstı
çok teşekkür ederim canımm ıslak mendili unibayb alcam ama şumpuanı mustela düşünüyodum aklım karıştı şimdibebek ihtiyaç listesı gereksiz şeylerle dolu canım
bolca kıyafet al ilk zamanlar kakalrı sırtlarına kadar cıkıyor
hastane takımları ve çıtçıtlı badiler çok işine yarar
ayrıca kilotlu çorap al mutlaka
yelek tulum falan
bolca kıyafet al yani
ıslak mendil ve şampuan olarak unıbaby seti tavsiye etmişti doktorum bana
kızımda onu kullandım şimdi oğlumda da onu kullanacağım
ilk haftalar kusmaları kakaları bol olduğundan bolca mini takım al hediyeler hep buyuk getiriliyor onlara çok ihtiyaç oluyor
mustela kullanan arkadaslarım var 2015 şubat grubundaçok teşekkür ederim canımm ıslak mendili unibayb alcam ama şumpuanı mustela düşünüyodum aklım karıştı şimdi
canim o zaman en az 3hastane cikisi ve bol bol 0-3 3-6 ay tulum citcitli badi almak lazimevet doğru çok çabuk büyüyorlar ama banada hemen büyüyor çok alma dediler
ben bu şubatta doğum yaptım
çok almamıştım söyledikleri gibi
sonra kızım kaka yapmaya başlayınca kusmaya başlayınca günde 2-3 defa çamaşır yıkadığım oldu
ıslak üstünü mecbur değiştireceksin ve mecbur yıkayacaksın
peteklerin üzerinden çamaşır eksik olmadı
ona rağmen yetiştiremedim
ve inan bana 6 aylık aldığım badileri giydirdim 2 aylık çocuğa ve yakalarına mendil kapattım
çünkü dışarı çıkıp alamadım hemen o gün
herkes büyük getirdi kıyafetleri
aynı elbisenin 4 farklı rengi oldu elimde
hatta şuan 5 yaşına kadar giyebileceği mont var ama 9-12 ay mont yok
hırkayla çıkıyorduk soğuklar başlayınca mont aldım
herkes büyüyünce giysin diye alıyor aldığını
kaliteli bişey almana gerek yok evde kullanacaksın
ben butikbebeden 5 takım hastane çıkışı almıştım 19 liraya ve iyiki almışım sıkıştığım zaman onu kullandım
yinede sen bilirsin ama yeni doğum yapmış biri olarak tavsiyem budur
şimdi oğlum olacak ablasının kıyafetlerini ayırdım giyebileceklerini giydireceğim pembe mavi demeden
zaten ziyarete biri geldiğinde üzerini değiştirip kaliteli olanlardan giydirmiştim kızımda bunda da öyle yapacağım
Bende bir tane 20 li,2 tane 5 li hastane çıkısı aldım. 5 tane falanda ayriyettende tulum aldim.20 li takımın icinde 2 alt üst 1 tanede tulum var. Bol bol yeter heraldecanim o zaman en az 3hastane cikisi ve bol bol 0-3 3-6 ay tulum citcitli badi almak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?