2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Haklısın aslında bizimde aileler başka şehirlerde zaten arkadaşimda baston al öteki çok yer kaplıyor dedi

Reactions: Bdd
Arkadaslar mrblar bnde katilabilirmiyim allh nasip ederse bnde bevegime Şubat ayında kavusucam benim bebegim de erkek 2 li ve 3 lu testimi yaptırdım 3 lu testimin sonucu henüz çıkmadı doktorumdan tlf bekliorum bebisleriniz için aldiklariniz çok güzel allh ii günlerde kullanmayı nasip etsin ins...

Yaa kızlar ben oda takımı noktasında çok kararsız kaldım. Biz büyüyen beşiklerden alalım diyorduk ama tanıdıklar onlar kullanışlı olmuyor büyütünce normal yatak gibi olmuyor dedi. Kafam karıştı.

Ben ilk kez bunları aldım kızlar:)

Eklentiler

• IMG_20150910_214238.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 320
Bende bebek odasına büyüyen Beşik alcam tabi normal yatağa göre biraz küçük oluyordur.

Cok güzelmiş canım Allah giydirmeyide nasip etsin kız bebeklerinin eşyaları daha Cicili bicili guzel oluyor
Amin canım cümlemize inşallah evet kız cicileri çok süslü ama tam olarak ne alıp ne almamam gerekiyor bilmiyorum :)) ilk bebiş ilk heyecan

Kızlaaaaar dayanamadım bugün gene alışveriş yaptım :)) çok zevkli

Eklentiler

• 20150913_204958_HDR.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 280
Amin canım cümlemize inşallah evet kız cicileri çok süslü ama tam olarak ne alıp ne almamam gerekiyor bilmiyorum :)) ilk bebiş ilk heyecan
Bizimki kış bebeği olduğu için iç zıbınlarını uzun kollu almamız gerekiyor.kısa kollu beğenirsem yazın giyecek büyüklükte alıyorum.bide bi tanıdığım dogum yaptı 4 takım dış Kıyafet almış çok sıkıntı çekti yetmedi dikişliydi çarsıyada gidemedi ben biraz daha fazla almayı düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/pierre-c...arabasi-2015-sezon-kirmizi-p-AILEBYPS4400-KRM birde bu var hangisi daha iyi yada onereceginiz başka nasil modeller var
Canım pierre cardin kullananların çoğu memnun değildi okuduğum sitelerde. Ben Chicco lite way travel plus düşünüyorum hem baston az yer kaplıyor. Normal lite away kullanıp da memnun kalmayan da yok nerdeyse. benim tek taktığım güneşliğin tam inmiyor olması. Tam inen güneşlikli araba bulmak da zor. Artık eşarpla falan örtcez herhalde

Bende şu an littleway travel plus düşünüyorum canım buyuk tekerlekli dediğin gibi çok yer kaplıyor ama tabi almak için 25. haftadan sonrasını bekliyorum

Aa yeni gordum topiği :) hayirli olsun :) ben kiyafet disindaki seylerden aldim oğluşa ıslak mendil sampuan yag pisik kremleri deterjani tirnak bakim seti banyo sungeri vs bu tarz seyleri aldim aradan ciksin diye e bebekte indirim oluyor oradan aldim

fiy
Bende şu an littleway travel plus düşünüyorum canım buyuk tekerlekli dediğin gibi çok yer kaplıyor ama tabi almak için 25. haftadan sonrasını bekliyorum
Canım fiyatlar da çok oynuyor. yazın bir hafta 749 liraya düştü şimdi yine çıktı keşke alsaydım dedim. ben de fiyat takip ediyorum indirimde yakalayalım bari dedim. Oto koltuğunu aldık üstüne 800-900 lira zam geldi. tam zamanında yakalamışız dedik. Takip etmek faydalı oluyor.

Kızlar n11den casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık ortak renk olsun diye kırmızı siyah tercih ettik ilerde oğlumuz olur belki, anne bebek bakım çantası olarak da gene renk uyumu açısından kırmızı siyah stylo grand sırt çantası aldık, inş kullanınca da beğeniriz

Eklentiler

• images-2.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 181
  • unnamed-2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 182
  • unnamed-1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 156
Çok güzeller canım Gül'e Gül'e kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…