Ben de aldırmayı düşünmüyorum ama üçlü test yaptırdım bugün. eğer bir sorun varsa da hazırlıklı olmak için. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yaptırdım. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.[/QUOTE
tüm testlerı mutlaka yaptırın canlar.bıde 16-18 hafta arası afp testı vAR kı MUHAKKAK yapılmalıymıs sadece down sendromu ıcın degıl cocukta sınrı sıstemınde omurılıkte beyınde bır sorun varsa ılerıde allah korusun kalıtsal özürlere yol acabılecek hastalıklar anne karnında 1 aşıyla bile tedavi edilebiliyormuş.cok onemlı.atlamayın.
Haklısın aslında bizimde aileler başka şehirlerde zaten arkadaşimda baston al öteki çok yer kaplıyor dediben de çok düşündüm canım ama arabamız için puseti oto koltuğu olarak kullanıcam. Bi de bizim aileler başka başka şehirlerde, oldukça yolculuk yapıyoruz. Baston bebek arabaları katlanınca çok az yer kaplıyor bagaj için de iyi diye düşündüm. Karar senin tabiki de
Cok güzelmiş canım Allah giydirmeyide nasip etsin kız bebeklerinin eşyaları daha Cicili bicili guzel oluyorBen ilk kez bunları aldım kızlar:)
Bende bebek odasına büyüyen Beşik alcam tabi normal yatağa göre biraz küçük oluyordur.Yaa kızlar ben oda takımı noktasında çok kararsız kaldım. Biz büyüyen beşiklerden alalım diyorduk ama tanıdıklar onlar kullanışlı olmuyor büyütünce normal yatak gibi olmuyor dedi. Kafam karıştı.
Amin canım cümlemize inşallah evet kız cicileri çok süslü ama tam olarak ne alıp ne almamam gerekiyor bilmiyorum :)) ilk bebiş ilk heyecanCok güzelmiş canım Allah giydirmeyide nasip etsin kız bebeklerinin eşyaları daha Cicili bicili guzel oluyor
Bizimki kış bebeği olduğu için iç zıbınlarını uzun kollu almamız gerekiyor.kısa kollu beğenirsem yazın giyecek büyüklükte alıyorum.bide bi tanıdığım dogum yaptı 4 takım dış Kıyafet almış çok sıkıntı çekti yetmedi dikişliydi çarsıyada gidemedi ben biraz daha fazla almayı düşünüyorumAmin canım cümlemize inşallah evet kız cicileri çok süslü ama tam olarak ne alıp ne almamam gerekiyor bilmiyorum :)) ilk bebiş ilk heyecan
Canım pierre cardin kullananların çoğu memnun değildi okuduğum sitelerde. Ben Chicco lite way travel plus düşünüyorum hem baston az yer kaplıyor. Normal lite away kullanıp da memnun kalmayan da yok nerdeyse. benim tek taktığım güneşliğin tam inmiyor olması. Tam inen güneşlikli araba bulmak da zor. Artık eşarpla falan örtcez herhaldehttp://www.hepsiburada.com/pierre-c...arabasi-2015-sezon-kirmizi-p-AILEBYPS4400-KRM birde bu var hangisi daha iyi yada onereceginiz başka nasil modeller var
Bende şu an littleway travel plus düşünüyorum canım buyuk tekerlekli dediğin gibi çok yer kaplıyor ama tabi almak için 25. haftadan sonrasını bekliyorumCanım pierre cardin kullananların çoğu memnun değildi okuduğum sitelerde. Ben Chicco lite way travel plus düşünüyorum hem baston az yer kaplıyor. Normal lite away kullanıp da memnun kalmayan da yok nerdeyse. benim tek taktığım güneşliğin tam inmiyor olması. Tam inen güneşlikli araba bulmak da zor. Artık eşarpla falan örtcez herhalde
Canım fiyatlar da çok oynuyor. yazın bir hafta 749 liraya düştü şimdi yine çıktı keşke alsaydım dedim. ben de fiyat takip ediyorum indirimde yakalayalım bari dedim. Oto koltuğunu aldık üstüne 800-900 lira zam geldi. tam zamanında yakalamışız dedik. Takip etmek faydalı oluyor.Bende şu an littleway travel plus düşünüyorum canım buyuk tekerlekli dediğin gibi çok yer kaplıyor ama tabi almak için 25. haftadan sonrasını bekliyorum
Canım çok güzeller allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. Bizimkisi erkek ama mağazaya girdiğimde bir bakmışım kız kıyafetlerinin yanındayım şuna bak ne kadar tatlı diye.Ben ilk kez bunları aldım kızlar:)
Çok güzeller canım Gül'e Gül'e kullanKızlar n11den casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık ortak renk olsun diye kırmızı siyah tercih ettik ilerde oğlumuz olur belki, anne bebek bakım çantası olarak da gene renk uyumu açısından kırmızı siyah stylo grand sırt çantası aldık, inş kullanınca da beğeniriz
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim cümlemize Allah güzel günler versin yavrularımızlaÇok güzeller canım Gül'e Gül'e kullan
Cok tatlılar canım Gül'e Gül'e giysin bebisin.teyzeleriii bizim cicilerimiz de bunlar
Eki Görüntüle 1635019
Eki Görüntüle 1635020 Eki Görüntüle 1635023 Eki Görüntüle 1635025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?