kızlar ben 2gun once emzirme eğitimine katıldım hastanenın verdiği sakın çantanızda biberon emzık getirmeyin dedı emmezse sutunuzu sağıp kaşıkla veriyoruz biberona alışan bebekler bırdaha annesını emmıyormuş
Neyin var canım
ama erken doğum ihtimalini düşünmelisin bence çok geç bile kaldın ben 32 haftalık hamileyim çarşıya çıkınca çabuk yoruluyorum kaldı ki sen hiç bir şey almamışsın canım bence mutlaka hemen başla.... benim hemen hemen her şeyim tamam bir tek iç çamaşırlarım kaldı lohusa ve emzirme için ben de hiç birini yıkamadım deterjanı yeni geldi bebişimin kargodan bu hafta yıkayıp ütülemeye başlayacağım... çalıştığım için malum bir hafta sonumuz var... daha üç gün önce bir arkadaşım doğum yaptı bebiş 21 gün önce geldi hiçbir hazırlığı yoktu yeni başlayacaktı apar topar doğuma gitti ne temiz çamaşırı vardı ne de başka bir şeyi çok sıkıntı yaşadı o yüzden bunları mutlaka düşün derim....Erken değilmi daha iki ay var doğuma yine tozlanır kirlenir bence
Ben daha tek çorap bile almadım
Giysi olarak hiç bir şey almadım bırak yıkamayı
o kadar çanta bakrtım ki sırt çantası spor çanta adidas nike puma derken sonunda inanılmaz kullanışlı ve her şeyle kullanabileceğimsiyahını aldım ben iki yanlarda iki önde dört tane de içte gözü var çok hacimli çok memnun kaldım tavsiye ederim....Merhaba hamiş kızlar anne çantası olarak ne aldınız acaba? Ben kullanışlı bişi olsun istiyorum bide sadece anne çantası değilde normal kullanıma da uyuumlu olsun.. tek eksiğim o sayılır birde biberon bebek bezi falan almadım..
http://www.civilim.com/30607-babyce...jH2N1lD44ootvGsOMqVcKu36AC0kUPEVD8aAg188P8HAQo kadar çanta bakrtım ki sırt çantası spor çanta adidas nike puma derken sonunda inanılmaz kullanışlı ve her şeyle kullanabileceğimsiyahını aldım ben iki yanlarda iki önde dört tane de içte gözü var çok hacimli çok memnun kaldım tavsiye ederim....
ama erken doğum ihtimalini düşünmelisin bence çok geç bile kaldın ben 32 haftalık hamileyim çarşıya çıkınca çabuk yoruluyorum kaldı ki sen hiç bir şey almamışsın canım bence mutlaka hemen başla.... benim hemen hemen her şeyim tamam bir tek iç çamaşırlarım kaldı lohusa ve emzirme için ben de hiç birini yıkamadım deterjanı yeni geldi bebişimin kargodan bu hafta yıkayıp ütülemeye başlayacağım... çalıştığım için malum bir hafta sonumuz var... daha üç gün önce bir arkadaşım doğum yaptı bebiş 21 gün önce geldi hiçbir hazırlığı yoktu yeni başlayacaktı apar topar doğuma gitti ne temiz çamaşırı vardı ne de başka bir şeyi çok sıkıntı yaşadı o yüzden bunları mutlaka düşün derim....
Geçmiş olsun cnm bnde astım hastasıyım canım bende ilaç kullanıyorum. İnşallah tetiklemez hastalığınBen crohn hastasıyım canım. Sindirim sisteminin her tarafını tutabilen bir hastalık. Yara ve iltihap oluyor. Tedavisi bulunamadı hala ama araştırmalar var. Sdc yarattığı sorunları tedavi etmeye çalışıolar. İlaçlara çok ara verdim. Doğumdan sonra biraz ii olursam belki bırakırım yine ama oda risk. Çünkü yayılıo. Deneyip görcem artık. En azından ilk üç ay emebilse o bile kardır diyorum ama kısmet.
Miflonide kullanıyorum canım. İnşallah canım. bnm astım baya ağır geçti canım hiç nefes alamıyordum mecbur kullanmak zorunda kaldımSanada geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah. Astım bendede var ama onun için ilaç kullanmıyorum. Bir tanesi yeter diyorum artık. Onun için kortizon vermişlerdi. Sende kortizon gibi bişey mi kullanıyosun yoksa hava fln idare mi ediyorsun?
M
Miflonide kullanıyorum canım. İnşallah canım. bnm astım baya ağır geçti canım hiç nefes alamıyordum mecbur kullanmak zorunda kaldım
Amin cnm. Sende hırıltı oluyor mu canım bende aşırı derecede hırıltı ve balgam oluyorBende aynısını kullanıodum ama hamile olduğumu öğrenince kestim. ben nefes darlığımın astım olduğunu da bilmiodum. Timusda-akciğer üstünde bir organ- 11 cmlik kitle çıkmıştı ondan olabilir deniyordu kitle için ciddi bir ameliyat geçirdim alındı ama nefes almak hala sıkıntıydı. En son iki dr a gittim. İkiside astım var sende dediler. Öyle öğrendim.
Allah hepimize şifalar versin. ☺
Amin cnm. Sende hırıltı oluyor mu canım bende aşırı derecede hırıltı ve balgam oluyor
Tıkanıyorum canım alerjik astım denildi. Ama hırıltı ve balgamım hiç kesilmedi solunun testi 50 lerin altında kadın doğumcum kullanmam gerektiği ni söyledi bir zararı olmaz dedi inşallah olmazBazen çok şiddetli olduğu zmnlarda hırıltı oluyor. Ama genelde benim nefesim kesilio. Nefes alamama uzun sürerse sıkıntı oluyor. Oksijen nebul ilaçlar falan zor kendime geliyorum. Sen tıkanmıo musun sdc hırıltı ve balgam mı var? Alerjik astım mı ?
Tıkanıyorum canım alerjik astım denildi. Ama hırıltı ve balgamım hiç kesilmedi solunun testi 50 lerin altında kadın doğumcum kullanmam gerektiği ni söyledi bir zararı olmaz dedi inşallah olmaz
Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Astım yüzünden sürekli öksürmekten sürekli kustum ve ilk üç ayda 11 kilo verdim csnımKullancaz ilaçları mecburen canım. Benim gibi crohn olupta gebelik kategorisi c d olan ilaçları kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren arkadaşlarım oldu. Allah a emanet bebeklerimiz. Alerjik astım da hırıltı balgam öksürük oluyo. Komşumuzda öyleydi ewde halı bile yoktu kadının. Alerjik astım daha zor gibi. Allah yardımcın olsun. İnşallah gönlüne göre bir doğumun olur.
Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Astım yüzünden sürekli öksürmekten sürekli kustum ve ilk üç ayda 11 kilo verdim csnım
İlaç biraz rahatlattı sabah ve akşamları öksürüyorum canım. 3 aydan sonra ilaç kullanmaya başladım bebeğime birşey olursa diye korkuyorum. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımızaŞuanda nasılsın peki? Hala öksürüyo musun? İlaç ii geliyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?