- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Vallahi bezi babası 2dk dışarı çıkıp temin edebilir ama çantanın içinde lazım olan onca eşyayı bi anda ayarlamak daha zor :) zaten bezi de hastane verebiliyor ona bakılırsaAman :) öyle bişey olursada en kötü ihtimalle hastaneninkini giyer babası veya anneannesi alıp yıkayıp makinada kurutturup getirir..
Bir ihtimal erken doğarsa kii zaten erken doğarsa o alıp yıkayıp hazır ettikleriniz bebeğe olmaz zaten
Bezi ve hastane çıkışı prematüre olması gerek
Zaten çantayı diğerleri bende hazır ettimVallahi bezi babası 2dk dışarı çıkıp temin edebilir ama çantanın içinde lazım olan onca eşyayı bi anda ayarlamak daha zor :) zaten bezi de hastane verebiliyor ona bakılırsa
Anladım canım herkesin kendi düşüncesi tabi ama dolabın kapısı kapalı oluyo hani kirlenme durumu olmaz aylarca köyde yaşayıp gelip yine dolaptaki kıyafetlerini giyenler var ki bizim çokta zamanımız kalmadı belki sancıların başladığında yaparsın ama o zamanda zorlanabilirsin tek tek ütülemeside var çünkü sen bilirsin yine ama :) birde gelip baktıklarında hiç bişeyini yıkamamış düzmemiş annesi demesinler :)Zaten çantayı diğerleri bende hazır ettim
Ben giysileri yıkama olayına erken dedim
İsteyen yıkar tabi kendi bilir bu bnm fikrm
Merhaba hamiş kızlar anne çantası olarak ne aldınız acaba? Ben kullanışlı bişi olsun istiyorum bide sadece anne çantası değilde normal kullanıma da uyuumlu olsun.. tek eksiğim o sayılır birde biberon bebek bezi falan almadım..
merhaba cnm ben stylo grand anne bebek sırt çantası aldım n11den normalde 109du ben indirimle 75e aldım yıkadım çok da memnun olucam inş çok güzel içinde alt açması var bi de termoslu gözü var biberon için
nolur nolmaz diye nukun cam biberonunu aldım
bebek bezi de 1 numara prima premium care aldım
Ben siyahı çok kırmızısı az olanı aldım :) kırmızı daha cırtlak, her kıyafete olmaz diye tercih etmedimsytlo grand modeli benimde favorilerim arasında aslında ama rengine karar veremedim kırmızı mı olsa siyah mı diye :) i gelen yorumlarda çok olumluydu içi de baya bölmeliymiş ve iyi almışsın gerçekten o fiyata.
1 numara bebek bezi yenidoğandı herhalde bi paket alsam yeterli olur diye düşündüm çünkü bizim bebek biraz iri doğcak sanırım 2 aydır 2.5 hafta önden gidiyor ve kilosu şu anda 2400 e yakın :/
Ben siyahı çok kırmızısı az olanı aldım :) kırmızı daha cırtlak, her kıyafete olmaz diye tercih etmedim
Bezi ben de 1 paket aldım 50li evet 1 no yenidoğan
Sonra duruma göre alırım
Sebin bebişine de maşşallah süphanallah :)
Maşallah size, hayırlısı ya, kiloları sonra vercez zaten, ben hiç sorun etmiyorum, okiedog çanta da güzel diye duymuştum, güle güle kullan canım:) bebek bezini ve biberonu alayım bende o zaman. artık çantamı hazırlayabilirim :) bugün öğlen çantaya karar verdim okiedog dahoma sumo modeline bayıldım ve aldım :) çok kullanışlı içi dışı süper. iyi günlerde kullanalım inşallah. ya bebek de bende kilo sorunu yaşıyoruz 2 aydır. ortalama 14 kilo aldım şu ana kadar boyum uzun olduğu için pek göstermesem de doktorum en fazla 12 kiloya izin vermişti. Geçen ay aştım sınırımı. şeker yok bişi yok Böyle giderse bebek 4 kiloya yakın doğar hatta geçer sende 20 kilo almış olursun dedi 3 haftadır diyetsiyene gidiyorum işe yaradı sadece 900 gr almışım :) gerçi eşimde bende uzun boylu ve kalıplıyız şaşırmamak lazım.
Neden erken canjm ? aşağıda mi kasılman filan mi var. Bende de var o ihtimal. Sürekli yatıyorum. Bebiş indi bile aşağıya. Ne Acele leri var bilmiyorum. İnşallah zamanında gelirlerMerhaba arkadaşlar bende herşeyi hazırladım erken doğma ihtimalimiz var inşallah zamanında gelir paşa
Suyumuz azaldı cnm 17.haftadan itibaren sınırdaydi şimdi sınırın altında inşallah daha fazla azalma olmaz hayırlı zaman da sağlıkla gelirler inşallahNeden erken canjm ? aşağıda mi kasılman filan mi var. Bende de var o ihtimal. Sürekli yatıyorum. Bebiş indi bile aşağıya. Ne Acele leri var bilmiyorum. İnşallah zamanında gelirler
Hımm armut havuç cohlgaltiyor diyorlardı canım. Biz fazla tüket istersen. Bende de kasılmalar var. Erken doğum korkutuyor çok insanı. İnşallah uzmezler biziSuyumuz azaldı cnm 17.haftadan itibaren sınırdaydi şimdi sınırın altında inşallah daha fazla azalma olmaz hayırlı zaman da sağlıkla gelirler inşallah
Tuketiyorum cnm inşallah düzelirHımm armut havuç cohlgaltiyor diyorlardı canım. Biz fazla tüket istersen. Bende de kasılmalar var. Erken doğum korkutuyor çok insanı. İnşallah uzmezler bizi
Kolay gelsin aldıklarını güle güle kullan canımÇantayı hazırlıcam inşallah bugün. Dün akşam
bezini alt açmasını ıslak mendilini aldım. Biberonumuzda vardı ama yinede avent küçük biberondan aldım. Çünkü kullanıp memnun olan çok. Üstelik anne göğsüne en yakın o dediler.
Kolay gelsin aldıklarını güle güle kullan canım
Çantayı hazırlıcam inşallah bugün. Dün akşam
bezini alt açmasını ıslak mendilini aldım. Biberonumuzda vardı ama yinede avent küçük biberondan aldım. Çünkü kullanıp memnun olan çok. Üstelik anne göğsüne en yakın o dediler.
Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin..
Biberonu kaynatcakmıyız şimdi
Birde hastane çantasında gerek var mı biberona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?