- 7 Aralık 2015
- 29
- 12
- 3
- 44
giysiler sayıyla mümkün değill:)) okadar çok hediye geldiki:))) aslında birçok şey doğunca ihtiyaca görede alınabilir ama işte ilk heves olunca alıyım dursun diyor insanValla cnm benimde ilk bebeğim :)
Bende çok bilgili değilim bu konuda ama az çok tahmin ediyorum
Burdaki çoğu anneler abartmış durumda :)) ama hak veriyorumda
İkinci bebeğini bekleyen anneler tecrübelerini yazmışlar çoğunun gereksizliğinden onlarda bahsetmişler ve hatta çoğu güzel listeler yazmışlar işe yarıyanları.. Giysileri bile sayı olarak vermişler
Onlara katılıyorum ben
Okuduysan görmüşsündür onları
Kolay gelsin
kızlar, hastane beşiğini ek teki şekilde süslemek istiyorum. malum hastaneye gelecekler, ve bebeğim sevdikleriyle ilk orda karşılaşacak.
krem rengi tülle süslemek istiyorum beşiği..
Eki Görüntüle 1706638
Cnm bu hastane beşiğinin ölçüleri ne acaba bilgin var mı
Ölçen arkadaşlar 40- 70 dediCnm bu hastane beşiğinin ölçüleri ne acaba bilgin var mı
cordyceps
ölçüleri bende bilmiyorum, sanırım standart ölçüler geçen Google dan arattığımda çıkmıştı.
Ölçen arkadaşlar 40- 70 dedi
MerhabaMerhaba kizlar nasilsiniz. Dogum cantalarinizi hazirlamaya bssladinz mi ? Basladiysaniz neler koydunuz iclerine
Hazırladım çok şükür 3 haffa önce :) yakinda resimlicemMerhaba kizlar nasilsiniz. Dogum cantalarinizi hazirlamaya bssladinz mi ? Basladiysaniz neler koydunuz iclerine
Erken değilmi daha iki ay var doğuma yine tozlanır kirlenir bencekızlar bizimde eksiklerimiz bitti çok şükür ama halen yıkayıp ütülüyemedim hafta içi iş hafta sonu evin işi bir fırsatım olmadı bu ayın sonunda işten ayrılıcam allah nasip ederse o zaman yıkayıp ütülücem inşallah içinizde en tembeli benim herhalde
yıkamak için erken olabilir ama alışveriş için erken değil bence çünkü eksik hiç bitmiyor hele benim gibi ilk çocuksa emin ol ben iki ayda anca bitirdim sende geç kalma 34.haftadan sonraiyice agırlaşıcaz enejimiz bile olmıcak hiçbirşeyeErken değilmi daha iki ay var doğuma yine tozlanır kirlenir bence
Ben daha tek çorap bile almadım
Giysi olarak hiç bir şey almadım bırak yıkamayı
Ya canım valla bu topiği başından beri takip ediyorumyıkamak için erken olabilir ama alışveriş için erken değil bence çünkü eksik hiç bitmiyor hele benim gibi ilk çocuksa emin ol ben iki ayda anca bitirdim sende geç kalma 34.haftadan sonraiyice agırlaşıcaz enejimiz bile olmıcak hiçbirşeye
Erken değilmi daha iki ay var doğuma yine tozlanır kirlenir bence
yooo benim heralde ilk çocuk vehameti ve bilgisizliği diyelimkızlar bizimde eksiklerimiz bitti çok şükür ama halen yıkayıp ütülüyemedim hafta içi iş hafta sonu evin işi bir fırsatım olmadı bu ayın sonunda işten ayrılıcam allah nasip ederse o zaman yıkayıp ütülücem inşallah içinizde en tembeli benim herhalde
Iki ay kaldiginin garantisi var miiErken değilmi daha iki ay var doğuma yine tozlanır kirlenir bence
bencede yok bundan sonra heran doğum beklenmeli :)Iki ay kaldiginin garantisi var mii
Aman :) öyle bişey olursada en kötü ihtimalle hastaneninkini giyer babası veya anneannesi alıp yıkayıp makinada kurutturup getirir..Iki ay kaldiginin garantisi var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?