2016 Şubat Anneleri

ben kullanmıyorum zaten çok şükür. ama çok zraralı bebek için. sen bırakamadın mı yoksa .(
ben zaten tek tuk ıcıyordum gunde 1 veya bılemedın ıkı tane onu da öğrendıgımden berı ıcmıyorum ama bugun aklıma geldı yhaaa canım cektı herseyı canım cekıyor

Ben çok zorlandım ama bıraktım gibi nerdeyse eşim yanımda içmese ağzıma sürmem ama o yanımda içince çok canım istiyo arada ondan bi nefes alıyorum valla napıyım

Gozun aydin cnm :) kesenin gorunmesinede senin geri donmenede sewindim
ayyyy tatlım bende cok sevındım betayı bılmıyorum ama karından görundu cokk kucuk bısey henuz alttan gorse tabı az daha buyuk görunebılırdı sankı olsun 9 gun sonra kalkp ıcın çağırdı

amınnn cnm benım hanı boyle boyle ıftar sofrasında ezanı beklersın ya öyle beklıyorum senı ınsallah burda olucaksın sen de di mi
Insallah canim amin.. ama ben son 2-3 gundur biraz umitsizlestim sonlara yaklastim ondanmi yoksa gercektenmi bebek tutunamadi bilemedim bugun kan testi yaptirsammi diyorum sonra bosver diyorum arda yaptir yoksada yasa bitsin diyorum yani kafa birmilyon

ıyı gıdıyo cnm masallahhhh benımkı de 11 20 de cıkacak bakalım kaç olmus
ÖYLE İŞTE ADREM BAKALIM SEN KAÇTA GÖRDÜN KESEYİ BU ARADA VAJİNAL Mİ BAKTI...AYRICA ÇOOOK SEVİNDİM MERCİMEK İ GÖRMENEE

SUSUBEBEKBEKLİYOR ARKADASIM SEN BETA BAYAGI YÜKSEK SANIRIM ERKEN DÖLLENME

ayyyy tatlım bende cok sevındım betayı bılmıyorum ama karından görundu cokk kucuk bısey henuz alttan gorse tabı az daha buyuk görunebılırdı sankı olsun 9 gun sonra kalkp ıcın çağırdı
Kizzz olsunda o kadar olsun cok sukur
valla aklim sende kalmisti ne yapti bu kiz diye.. iyi ki dondun geri :) daha bebklerimizi yazacagiz burda....
bende bugun aksam 6 gibi dr a gidiyorum bebegimi gormek icin.. bugun 6+0 oldu masallah
kalp atisi icin erken sanirim.. fasulyemi gormeye gidiyorum.. cok heycanliyim.. esim sakin ol diyor durmadan... annemde gelecek dr a dua edin kizlarr...

central hospital da fatmanur hoca var. giden herkes çok memnun müthiç bir hocaymış. benimde 2 arkadaşım ona gitti. bende haftaya ona gideceğim inşAllah
Canım öncelikle midesi bulanmayan herkesin gebeliği boş gebelik diye bişey yok tabiki herkeste olmuyor. Midesi bulanmayıp sağlıklı çocuğu olan kişi çokk.. doktor tavsiyesi için de teşekkür ederim canım nerde bu hastane tam olarak

ben zaten tek tuk ıcıyordum gunde 1 veya bılemedın ıkı tane onu da öğrendıgımden berı ıcmıyorum ama bugun aklıma geldı yhaaa canım cektı herseyı canım cekıyor
tek tük içiyorsan bırakman çok daha kolay olur. o aklına gelince bebeğinide aklına getir boşver ona zarar verecek hiçbirşey yapma. ne dualarla umutlarla nasip oldu o bebekler bize. kıymetini bilelim canım benim

Ben napıcam şimdi bütün enerjim altüst oldu

Araştırıp git ben bi Dr denk geldim Ağlayarak çıktım muayene olmadım paramda geri aldım

bu arada hatun kişiler size bı açıklama yapmak ıstıyorum

ben profıl resmımdekı kızı çirkin diye koymuyorum haşşaaa Allah'ın yarattığı bir ınsana çirkin demek , çirkin olduğunu düşünmek benım ne haddıme ....

profılımdekı kızın o saçlarının seklı , kupelerı , durusu , bakışı , makyajı her bırı ayrı komık ve benım hosuma gıdıyor.
bu yuzden de bu resmı kaldırmayı da hıc dusunmuyorum. bu kıza cırkın dıyenler de emınım bundan daha cırkındır kı kendı dusuncesıne göre o da bence kımse çirkin de değildir.

bir menkıbe...
efendımız ve sahabıler çölde yururlerken bır kurtun cesedını görurler. ceset kötu haldedır. sahbıden ınsanlar ne kadar cırkın oldugunu ne kadar kötu koktugunu vb şeyler soyleyerek kurdun cesedını eleştırırler.
Efendımız ıse Allah ne güzel yaratmış der. dişlerinin ne kadar güzel olduğunu belirtir....

bu menkıbeden akıl sahıplerı akıl cıkarırlar.

profılımdekı kız belkı de bırcogumuzdan daha guzel . kımse ona cırkın deyıp kendını bısey sanamaz.

inançtan bahsedecek olursan yaratılanı yaradandan öturu sevmek laızm gelır.

Yaratılan bır varlığı çirkin diye nitelemek KİBİRDENDİR..
kibir ise ŞEYTANDANDIR.

evet canım burada bir çok kişinin hala miğde bulantısı başlamamış o yüzden içim rahatladı biraz demekki normal bir durum...
ataşehir de bu hastanee. sen anadolu yakasında neredesin yakın mı sana ataşehir

Ben çok zorlandım ama bıraktım gibi nerdeyse eşim yanımda içmese ağzıma sürmem ama o yanımda içince çok canım istiyo arada ondan bi nefes alıyorum valla napıyım
yaa ben tıryakı bıle degılım gunde bı tane kahvenın yanında keyıf olsun dıye ıcerdım ve ısmedıgım zamanlar da olurdu canım cekmezdı bugun bı haylı canım cekıyor ınan almamak ıcın kendımı zor tuttum

ohh maşallah sızeee bızım de sata göre 4+6bugun ama ultrason kagıdı 5+0 çıkardı bı gun onde yanı bakalımmm ne olacak rabbım sonumuzu hayretsın

Ben pendikteyim canım ataşehir ümraniyeye yakın galiba dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…