Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğum yaptıktan sonra hastanede giymek için nasıl bir terlik alacaksınız? Ev için pofuduk güzel beyaz bi ev terliği alırım ama hastane için bilemedim
Kızlar doğum yaptıktan sonra hastanede giymek için nasıl bir terlik alacaksınız? Ev için pofuduk güzel beyaz bi ev terliği alırım ama hastane için bilemedim
Ya buarada kizmis erkekmis insanlara ne ya.Allahu Teala dan gelene karsi cikmak olur bu dudak büzüp hii kizmi olsun vs cok yazik..en onemlisi saglikli ve hayirli evlat olmalari degilmi ..bir sacinin telini dahi yaratmaya muktedir olmayan insanoglu cok nankör..bu sozlerim etrafinizda konusanlar icin arkdslar yanlis anlasilmasin
Bide "hmm kız mı" diyip dudak bükenlrinde hemcinsimiz olması ayrı komik bence Allah izin verirse oğlum olcak ama nerde bi kız çocuğu görsem hemen heves ediyorum ayrı bir tatlılıkları var
Bide "hmm kız mı" diyip dudak bükenlrinde hemcinsimiz olması ayrı komik bence Allah izin verirse oğlum olcak ama nerde bi kız çocuğu görsem hemen heves ediyorum ayrı bir tatlılıkları var
Benim de ikinci bebis cinsiyetini bir turlu gostermedi yaun kontrolum var ve hep icimde kiz diye bir his var. Hayirlisi olsun saglikli olsunlar hatta su cinsiyet olsun demeye d korkuyorum ama kiz olsun istiyorum :)