Arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi. Hiçbiriniz yaşamayın inşallah..sabah eşimin iş yerine geldim kahvaltı hazırladım masa basında bi ateş mide agrısı bas dönmesi basladı cok kısa sürdü kesildi sonra bi defa daha oldu herhalde daraldım diye düşündüm eşim lavaboya gitmişti. Merdiven boşluguna geçtim rahatlayayım diye oturdum yavaş yavaş ter bastı vücuduma içten daraldı içim kollarıma yüzüme. başım deli gibi karıncalandı uyuşur ya el ayak öyle gözlerim karardı göremedim siyahlıktan etrafı göz kapaklarıma agırlık cöktü kapattım gözümü kulaklarıma bişe oturdu sanki zor duymaya basladım eşimi gözlerimi zor açıp aradım doktora götür diye mırıldandıgımı hatırlıyorum elim ayagım boşaldı ölüyorum sandım tepkisiz kaldım cünkü geçsin artık, burada ölecekmiyim bebegime bişe oldu mu vs düşündüm o an sadece. eşim lavabodan çıkana kadar da yavas yavas kalktı etkisi ama net olarak duymam en son duzeldi sonra arabaya bindirdi beni biraz toparlandıgım için gitmedik doktora eşimin durumuda o an yoktu o geldi aklıma yukarda oda vardı uzandım oraya bebektende korktum bişe olmuşmudur diye aşagıda sıcaklık hissettim o an ama bişe yapamıyo insan allahtan bişe yok sanırım hareketlerini hissettim az önce cünkü neden böyle oldum ama anlayamadım

yaşayanınız var mı? Uzun zamandır evdeydim uzanırdım yerdim içerdim dışarı cıkmam mı etkiledi acaba bilmiyorum tekrar basıma gelmesin korkuyorum