2016 Şubat Anneleri

B
Hiç duymadım canım geçmiş olsun ..

tetanoz aşısı da ayrı bir iş :KK48: ben 2 ekim de oldum kolumda aşı yeri hala acıyor. Allaha şükür agrısı kalmadı ama yeri kendini unutturmuyor. İnş seninki öyle olmaz
Ben de 2 ekimde oldum cnm o gün kolumu hiç kımıldatmadım canım 3 gün sürdü ağrısı

Kızlar affedersiniz ama iki sorum olacak ben genital bölgeye hep ağda yaptırıyordum ancak son gidişimde resmen acıdan kıvrandım bağırdım orası çok hassas, doğumda felan napcaz, daha 4 ay var, nasıl temizlerim?o_O Eşime çıtlattım karnım büyüyor sen jiletle yardım eder misin dedim:oops:o da ben valla yanlışlıkla keserim kanar felan dedi, aynayla da karın büyüyünce gene zor olur:KK43: çok stres yaptım ya

Ayrıca eşinizle ilişkiye devam ediyor musunuz, dr henüz yasaklamadı ama benim canım yanıyor pek istemiyorum yoruluyorum:KK43: oysa çok istekliydimo_O
Canım su emla krem var ondan alsana agdaya gıtmeden. son aya kadar agdaya gıdebılırsın o sekılde

Ben kendım makıneyle alıyorum sımdı ama bundan sonra makıneyle orayı gormem zor cunku cok egılmek de zararlı karnıma baskı yapıyor. Ben hıc agdaya gıtmedım ckeınıyorum ama mecbur gıdıcem gıbı. Ya da tuy dokucu kremle alırım doguma kadar

Canım su emla krem var ondan alsana agdaya gıtmeden. son aya kadar agdaya gıdebılırsın o sekılde

Ben kendım makıneyle alıyorum sımdı ama bundan sonra makıneyle orayı gormem zor cunku cok egılmek de zararlı karnıma baskı yapıyor. Ben hıc agdaya gıtmedım ckeınıyorum ama mecbur gıdıcem gıbı. Ya da tuy dokucu kremle alırım doguma kadar
Cnm tüy Dökücü krem zararlıy mış öyle duydum

Benım de bu cuma var ayrıntılı ultrason

Bugun 20 hafta bıttı 21. haftadayım. Doktora her gıttıgımde bır kac gun oynuyor bakalım ayrıntılıda ne cıkacak, ılk gıttıgımde adet tarıhıne gore 10 gun gerıdesın ona gore hesapla demıstı sankı sonra aradakı farkı kapatıyo gıbı tam anlamadım ama bakalım.

Hala cok net hareket hıssetmıyorum. Ara ara karnımda veya kasımlarımda batma tarzı oluyo ama bebek mı bılmıyorum

Benım de bu cuma var ayrıntılı ultrason

Bugun 20 hafta bıttı 21. haftadayım. Doktora her gıttıgımde bır kac gun oynuyor bakalım ayrıntılıda ne cıkacak, ılk gıttıgımde adet tarıhıne gore 10 gun gerıdesın ona gore hesapla demıstı sankı sonra aradakı farkı kapatıyo gıbı tam anlamadım ama bakalım.

Hala cok net hareket hıssetmıyorum. Ara ara karnımda veya kasımlarımda batma tarzı oluyo ama bebek mı bılmıyorum
Bebek tir cnm. İlkin küçük küçük hareketler hissedersen batma hissi ve atar canım

Acıbadem pahalı cnm bn sadece kan testine 110 tl verdim
aynen bence gereksız pahalı yanı. allahtan ozel sıgortam var sırketten yoksa gıtmezdım. 3,4 kere gıtıtm bende hamılelık oncesı dusuk oldugunda ve bu hamılelıgımın basında hafıf bır kanama oldu gıbı onun ıcın gıtmıstım.

Sımdı detaylıya gıdıcem bakalım ne kadarını karsılıycak sıgorta

Bence hiç jilet e girme birinden yardım al cnm eşinden ya da kardeşin den annenden
Kardesım annem uzakta

Esıme agdamı yaptırcam ılahıo_O Jıletle alırda agda yap dıyemem zaten beceremez, ben kuafore gıderım sanırım ya da elım kavustugu surece eldıvenle felan oldugu kadar

Back
X