2016 Şubat Anneleri

Ayna kullaniyorum ben tam karsima koyup daha rahat ediyorum ama arada mecburen jilet de kullaniyorum

Sayfalar o kadar çok ilerliyor ki yetisemiyirum.ayrıca facede de grup devam ediyorsa ordan da katılabilirim. Telefondan giriyorum sürekli telefonla ugrasiyor mus gibi oluyorum bu şekilde . :)
Face.de yapilan yorumlari begenileri herkes gorebiliyor ben her turlu engellemeyi yaptim ama surekli guncelleme geliyor emin olamiyorum burda daha rahat ediyorum

Arkadaşlar merhaba, bebeğin hareketlerini bazen rahimde hissediyorum normalmidir? Rahim zonkluyor gibi atıyor ara ara tedirgin oldum bilgisi olan varmı? sevgiler.

hangi hastanedesin cnm sen...

kızlar inanırmısınız benim hiç bi komşum daha hala hamile olduğumu bilmiyor. buzdolabu gibi apartmanım var.göbek desen aldı başını gitti. bir kaç defa balkondan gördü komşularım benim o halimi. insan gelip hayrlı olsun bi gelişmemi var demez mi. benim gidip söylemem mi mantıklı olan. ben de onlardan bekledim açıkcası, gitmedim. bebek doğacak öyle bilecekler gibi

APARTMANDA öyle oluyor cnm bnm apartmandakiler de her defasında birşey var mı die soruyor lardı bn birine dedim hepsi duydu

Bende alt degistirme almicam kizimda aldim bebek arabasinin altina serdim :)kullan atlar daha iyi hijyenik kizlar aklinizda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…