Tel den giriyorum cnm.Telefonla girdiysen kaydet resmi sonra burdan indir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tel den giriyorum cnm.Telefonla girdiysen kaydet resmi sonra burdan indir
tabikide olabilirsiniz :)Bizde olabilirmiyiz cnm
Tel den giriyorum cnm.
Hayirli olsun canim guzel ya cok zor bebege alis veris yapmakEwet bu cnm mavi sini aldık
Teşekkür ederim canım.Ewet cnm hele kararsız biriysen daha zor.Hayirli olsun canim guzel ya cok zor bebege alis veris yapmak
Ayna kullaniyorum ben tam karsima koyup daha rahat ediyorum ama arada mecburen jilet de kullaniyorumCanım jilette karartıyor.valla bnde şimdilik rahatm ama ilerleyen zamanlarda naparım bilmiyorum.kimseden yardm almak istemiyorum sonuçta mahrem bölge.bnce illa yardm alınacaksa da eşten yardm istenmeli.ama bende jilete geçcm bayanlar için olanını öneriyorlar hem kesme riski olmadığından bakmadan da alabiliyormuşsn.
Face.de yapilan yorumlari begenileri herkes gorebiliyor ben her turlu engellemeyi yaptim ama surekli guncelleme geliyor emin olamiyorum burda daha rahat ediyorumSayfalar o kadar çok ilerliyor ki yetisemiyirum.ayrıca facede de grup devam ediyorsa ordan da katılabilirim. Telefondan giriyorum sürekli telefonla ugrasiyor mus gibi oluyorum bu şekilde . :)
Benim deKizlar bnm mide yanmalarim basladi :/
Cok hijyenik olmuyor alt degistirme ortusu alin bence kirlendiginde atarsinizBir kaç giysi aldım o kadar cnm. Cnm hepsi burada alt değiştirme var sevi bebe sevimli inek bakar mısın sana zahmet bana fikir verirsin
Cnm bn onu yerde yatırmak için aldım altını değiştirmeyecemCok hijyenik olmuyor alt degistirme ortusu alin bence kirlendiginde atarsiniz
hangi hastanedesin cnm sen...Çildirmak elde değil yaaaa.
Bugünic8n sabah 8.30 da randevu verdiler ddetaylı icin. Ben ankaranin dışında balânin köyünde kalıyorum eeşim orda ogretmen diye. 2 saat yol geldim ve ne ggöreyim 60 kişiye 8.30 da demişle . Verdiler bana sira 54 :O ve 50den sonrakiler 13.30 dan sonra gelsinler ded . Napcam 4 saat
APARTMANDA öyle oluyor cnm bnm apartmandakiler de her defasında birşey var mı die soruyor lardı bn birine dedim hepsi duydukızlar inanırmısınız benim hiç bi komşum daha hala hamile olduğumu bilmiyor. buzdolabu gibi apartmanım var.göbek desen aldı başını gitti. bir kaç defa balkondan gördü komşularım benim o halimi. insan gelip hayrlı olsun bi gelişmemi var demez mi. benim gidip söylemem mi mantıklı olan. ben de onlardan bekledim açıkcası, gitmedim. bebek doğacak öyle bilecekler gibi
Cnm kalın oluyor muBende alt degistirme almicam kizimda aldim bebek arabasinin altina serdim :)kullan atlar daha iyi hijyenik kizlar aklinizda bulunsun.
Benimki biraz kalincaydi cnm ama cokta kalin olmuyor tabikiCnm kalın oluyor mu