2016 Şubat Anneleri

Cnm hepsi burada. Aldım stylo annelerin seçimi bebek bakım çantası kırmızı resim atmasını bilmiyorum burdan bakabilirsin
Hımm sırt çantası aldin demek. Güzel gözüküyor canım Güle güle kullan. Benim elim yandan uzun saplılara gidiyor bakalım napicam

Kızlar iyi aksamlar, bende hastalaniyorum galiba :(/ basım ağrıyordu, boğazım acıyor, Burnum tikali :((((((
Ihlamur yaptım.kendime . şimdi iciyorum. İçine zencefil, zerdeçal, limon, tarçın , elma.kabuğu koydum. Balla.karıştırdım..
İnsallah atlatirim

Kızlar iyi aksamlar, bende hastalaniyorum galiba :KK43:/ basım ağrıyordu, boğazım acıyor, Burnum tikali :KK43:(((((
Ihlamur yaptım.kendime . şimdi iciyorum. İçine zencefil, zerdeçal, limon, tarçın , elma.kabuğu koydum. Balla.karıştırdım..
İnsallah atlatirim
Fazla otlu bitkili seyler karistirma tatlim bi zarari dokunmasin mazallah ben de hasta yatiyorym öğle 3 gün oldu boğazım yeni yeni düzelmeye başladı

• hayırlı akşamlar herkese :)) @pempepink canım 27 ve 28.cüzleri almıştım,bitirdim çok şükür, Allah kabul etsin, yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip etsin, tekrar hatme başlarsak yine alırım canım, burdan hatim yapalım çokca, birbirimizin duaları geçer birbirimize inşallah

Ben yansada yiyiyorum napiim istahim da acik :) gece yatinca cikarck gibi oluyorum bogazm bile yaniyo
Cok sukur bugun iyiyim okulda oglen yedigim yemek mi dokunuyordu anlamadim bugun yemedim ordan. Biraz daha iyiyim en azindan yiyebiliyorum. Benim ilk hamileligimde mide bulantim cok olmustu ama bunlarda asiri halsizlik var. Midem yanarken daha cok halsizlik cektim kasigi kaldiracak halim yoktu ki

Fazla otlu bitkili seyler karistirma tatlim bi zarari dokunmasin mazallah ben de hasta yatiyorym öğle 3 gün oldu boğazım yeni yeni düzelmeye başladı

Bende takıldım buna canım ama azcik azcik koydum. Birde bir bardaktan fazla icmicem.. Tadı çok güzel olmuş amaa !) geçmiş olsun canım sana da :(

Bende takıldım buna canım ama azcik azcik koydum. Birde bir bardaktan fazla icmicem.. Tadı çok güzel olmuş amaa !) geçmiş olsun canım sana da :KK43:
Doktorum bana günboyu çok sıvı tüketmemi önerdi. Suyu ısıtıp içine bal falan karıştırıp tükete bilirsin bi de boğazında ağrı varsa suya tuz karıştırıp gargara yapa bilirsin amin canım sana da

Doktorum bana günboyu çok sıvı tüketmemi önerdi. Suyu ısıtıp içine bal falan karıştırıp tükete bilirsin bi de boğazında ağrı varsa suya tuz karıştırıp gargara yapa bilirsin amin canım sana da

Ballı su nasıl oluyor canım tadı. Gargara iyi fikir, yatmadan önce yapayim. Midem bulunmaz insallah.

iyi o zaman bende acaba rahat mı değil diyorum :) annelik eşitmiş evham :KK17: önceden hiçbirşeyi takmayan ben şimdi aklım fikrm onda:KK68:

az oynasa dert ediyoruz çok oynasa dert :))) uslu bebiş diyelim :)

benim canım çok acıyo alırken kendimi sıkıyorum kasılmaya falan neden olur diyede korkuyorum ben mecburen geçcem artık
Dogru o durumlar da var. Zaten yoruldugumda alt bolgemde sancim oluyor yurumemi bile engelliyor bi de kendimi sikarsam iyice kasilir bi kez daha agdayla eldivenle alip jilete gecerim heralde

Bende erkekte Selim ismini cok seviyorum.Eger erkek olsaydi Muhammet Selim yada Yavuz Selim dusunuyodum.Ama simdi kiz ismi bulamiyoruz :)))
Isim konusunda biz de cok beceriksiziz. Ilkinde 8.ayda karar verdik simdi ayni cinsiyet ustelik ikiz artik dogduktan sonra bir kahramanlik yapmalarini beklicez galiba :KK53:

Back
X