ilk beta hcg kaç çıkmıştı canımKızlar kese göründü ama doktor çok yeni dedi. Nokta kadar bir şey henüz daha kesem. O yüzden tekrar ß-hcg istedi bir saat sonra alacağım onu. Bir de şu kanser riskim için tekrar smear aldı o da bir hafta sonra belli olacak. Dua edin benim için..
Allah yardımcın olsun canım korktuğuna uğratmasın rabbimKızlar kese göründü ama doktor çok yeni dedi. Nokta kadar bir şey henüz daha kesem. O yüzden tekrar ß-hcg istedi bir saat sonra alacağım onu. Bir de şu kanser riskim için tekrar smear aldı o da bir hafta sonra belli olacak. Dua edin benim için..
Kalp duymadık ıkı hfta sora gel dedicanımm hayırlı olsunnnnnnnnn
darısı başımızaa :)
kalp atışınıda duydunuz mu
Amin inşallah. Geçen hafta Perşembe 527,6 çıkmıştı.ilk beta hcg kaç çıkmıştı canım
bende il gittiğimde nokta gibi birşey görmüştü ama tekrar istemedi . haftaya randevum var bakalım.
hepimiz birbirimize dua ediyorum canım hepimizin minik melekleri sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşAllah :=)
Bende de oluyor bazen öyle bir kasiliyor li aklım çıkıyor bide fena bir bel agrisiarkadaşlar sizdede batma oluyormu.Beni rahatsız edicek şekilde kasıklarımda batma oluyor endişelnmeye başladım
benım oluyor ama normalmiş o batmalararkadaşlar sizdede batma oluyormu.Beni rahatsız edicek şekilde kasıklarımda batma oluyor endişelnmeye başladım
en dogrusu cnm ben dr cagırdı salı gunune bakalım durumumuz ne olcak
Bende de oluyor bazen öyle bir kasiliyor li aklım çıkıyor bide fena bir bel agrisi
benım oluyor ama normalmiş o batmalar
en guzel haberlele gerı donerız ınsallah cnm tanısalım cnm nerden katılıyosun kaç yıllık evlısın ılk bebıs mı ben 4 yıllık evlıyım ılk degıl bebıs ama ınsallah doğan ılk bebısımız olcakBenim de çarşamba kalp atışı için :) güzel haberler alalım inşallah
en guzel haberlele gerı donerız ınsallah cnm tanısalım cnm nerden katılıyosun kaç yıllık evlısın ılk bebıs mı ben 4 yıllık evlıyım ılk degıl bebıs ama ınsallah doğan ılk bebısımız olcak
ayy hepimi<ze ınsallahhhh hayırlısıyla bu sefer kısmet olsunlar bıze dı mı senın de pozıtıf olmus ben bılmıom tup aşamalarını ama yasayan arkadaslarım var ve anlatıyorlar surec gercekten zormus ama rabbım sızı guldurmus artı cnm kaç embrıyo transfer edıldı tek bebek mı su anda3 yıllık evliyim, ankaralıyım ama istanbuldayım (anadolu) ilk bebek ve tüp :) aşılama vs bile döllenme olmamıştı, 1 senedir uğraşıyoruz buna kısmetmiş. Bu seferkini kucağına al sağlıkla inşallah
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
ayy hepimi<ze ınsallahhhh hayırlısıyla bu sefer kısmet olsunlar bıze dı mı senın de pozıtıf olmus ben bılmıom tup aşamalarını ama yasayan arkadaslarım var ve anlatıyorlar surec gercekten zormus ama rabbım sızı guldurmus artı cnm kaç embrıyo transfer edıldı tek bebek mı su anda
bende tokattan katılıyorum yarısmacılara basarılar dılıyorrum :)
seni çok merak ettim canım. o gün o kadar bekledim 8den sonra yazacaksın diye. bir sorun yok dimi? keseyi görmüşsün :) daha önceki gebelik kayıplarımda forumlarda haber bekleyenlere bebeğimi kaybettiğimi yazıp bir daha uğramıyordum. ama bu kez merak ediyorum sizi. iyi haberler okudukça mutlu oluyorumAllah yardımcın olsun cnmm benım kese de oyle gorundu cnm mınnık bısey dı smear ne zaman cıkacak cnm bu arada rahım boynunu her muayeneye gıttıgınde ölçtur cnm
sukurler olsunnnn canım rabbım ekmeğini yemeyı de nasıp etsınGerçekten çok zordu bi de benim kistim oluştu birden tedavi boyunca bir ay kanama geçirdim. Son adet tarihim nisan başı! 15 yumurta aldılar, 10'u döllendi. Bi kısmını kaybettik büyümediler.
Tek transfer ve şükür tuttu :) transfer edildiğinde 16 hücreydi yazık :)))
İnşallah iyi olur sonuç canım Rabbim kötü şeyleri yaşatmasın mutlulukla dokuz ayim iz geçsinKızlar kese göründü ama doktor çok yeni dedi. Nokta kadar bir şey henüz daha kesem. O yüzden tekrar ß-hcg istedi bir saat sonra alacağım onu. Bir de şu kanser riskim için tekrar smear aldı o da bir hafta sonra belli olacak. Dua edin benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?