2016 Şubat Anneleri

bendede oluyor hep, bende korkuyorum daha önce 2 kayıp yaşadığım için.

canım şimdi doktordan geldim korkmana gerek yok sende bir doktoruna görün istersen yada bilmiyorum belki daha öncesinden söylemişsindir progestan ve folik asit verdi birde iğne yaptırdım korkulucak bişey yok dedi bana inşallah seninde birşeyin yoktur

amin canım amin herşey iyi olur inşallah Bu sefer hepimizin yüzü güler Tüm testlerimiz temiz çıkar Bu arada senin beta artışı normal sen kafana takma onu
Biliyor musun benim de aklıma geliyor ikili üçlü testte bir şey çıkarsa diye Allah hepimizin yavrusunu korusun Sağlık versin can veren Rabbim

oo benim dr randevum cuma daha çoookkk var hem kalp atımı hem kese aynı anda görücem sanırım öncesinde gitmeyi düşünmüyorum aksi bir durum olmadıktan sonra

dusuk ıhtımalle çıkmıo bısey cnm ınsallah onları merak edecegımız gunler de gelecek ama var yaaa en meraklısı cınsıyetı oluyo cın takvımı rus takvımı ay neler neler ögrenene kadar ne kadar batıl ınanc varsa okuyosun ama sonunda senın hıssttıgın cıkıo

InwAllah her wey guzel olacak canim tabikidee ne demek ..hep dualarimda butun hamiwler ))

oo benim dr randevum cuma daha çoookkk var hem kalp atımı hem kese aynı anda görücem sanırım öncesinde gitmeyi düşünmüyorum aksi bir durum olmadıktan sonra
en dogrusu cnm ben dr cagırdı salı gunune bakalım durumumuz ne olcak

ayyy etmem mi canım herkese ediyorum Hepimizde aynı telaş Yaa düşünsene çok mucizevi bir şey gerçekten Ve çok şükür şu anda bu mucizeye sahibiz içimizde bir canlı var : ) :)
aslında bugün tam 6 oluyor ama hesaplamalarda yarın 6 görünüyor
benim sat 1 mayıs cuma gününe geliyor Hesaplamalara göre 7. gün(perşembe) değil 8. gün(cuma) tam 2,3,4,5,6. hafta falan oluyor O yüzden bende cuma tam 6 diyorum

ohhh ne güzel Telaşa gerek yok Pozitifi çağıralım heppp

Iyi dilekler guzel sozlerin icin cok tewekkur ederim..inwAllah bu telaweye bir an once bende katilirim..ay inwAaaallahhhhhhh :*

Yok canım bu gebeliğimde ilk gebeliğim zaten baktım hcg kaset testte bisi çıkmadı ovu testi yapıp koydum kutuya anlamadı zaten :) az kalmis rabbim yar ve yardımcın olsun
Evet hiss ediuorum sanki birweyler ama yanilticida ola bilir..fazla umitlenmek istemiyorum..bakalim allah hayirlisini yazsin

ben kaç yıldır hep erkek görürüm canım Eşim de hep kız ister
arkadaşım rüyasında kız görmüş
bence de kız olacak gibi geliyor çünkü
X kromozuma sahip spermler daha dayanıklı oluyormuş Y kromozomuna sahip spermler daha hızlı oluyormuş Dolayısıyla yumurta çatlamadan bir kaç gün önce birliktelik olmuşsa kız olma olasılığı yüksek, yumurta çatladıktan sonra ya da çok yakın olduğunda y ler daha hızlı olduğundan erkek olma ihtimali yüksek oluyormuş

buna göre bizimki kız olacak gibi Ama Rabbimin takdiri belli olmaz

bu teorıyı bılıyorum cnm buna gore benım de erkek olcak cunku yumdan bı gun once yum gunu ve bı gun sonra 3er akşam peşpese oldu ıyı degerlendırdık sonra da bıdaha da olmadı korktuk bısey olur dıye

Kızlar kese göründü ama doktor çok yeni dedi. Nokta kadar bir şey henüz daha kesem. O yüzden tekrar ß-hcg istedi bir saat sonra alacağım onu. Bir de şu kanser riskim için tekrar smear aldı o da bir hafta sonra belli olacak. Dua edin benim için..

Allah yardımcın olsun cnmm benım kese de oyle gorundu cnm mınnık bısey dı smear ne zaman cıkacak cnm bu arada rahım boynunu her muayeneye gıttıgınde ölçtur cnm

[QUOTE="Orkidee0238, post: 41341565,selam kızlarrr...
Burada surekli okuyorum hamilelik belirtileri en degisik benimkisi sanırım.. 5+4 teyim bugun.. ilk bebegim dusuk yada herhangi farkli bisey yasamadim daha once. Gogus ve kasik agrisi ya da benzer hic bisey yok yalnizca acayip mide bulantisi ve tiksinme. Istifra etmiyorum. Bugun hala kahvalti bile yapamadim. Normald3 cok sevdigim sut aklima gelince cok kotu oluyorum yumurta yesillik ne yemem gerekiyosa hepsinden tiksindim :/ acaba bu gecici bir durum mu yoksa benim gibi olan var mi ters giden bisey mi var diye cok korkuyorum.

arkadaşlar sizdede batma oluyormu.Beni rahatsız edicek şekilde kasıklarımda batma oluyor endişelnmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…