2016 Şubat Anneleri

aynen öyle canım benim. kişi en çok sevdiği ile imtihan olurmuş. bizim de en çok istediğimiz şey bu demek ki. istediklerimiz olmadığında sabredersek yaşadıklarımız günahlarımıza kefaret oluyormuş. sabretmekten başka şansımız yok :)

Allah yar ve yardımcın olsun inş tez vakitte kavuşursun bebeğine...allah dayanma gücü versin..

kızlar acaba bu mide bulantıları 6 haftanın bitimine doğru mu başlıyor bulantıları başlayan arkadaşlar bebeklerin kalp atışlarını duymuş mu oluyırlar acaba

bende aynı merak içerisindeyım hesaplama tablolarına göre 5 hafta 6 günlük hamileyim başlaması gerekiyor mu acaba normal mi böyle olması
normalmiş canım telaşlanma topikteki birçok kişi aynı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında birşeyi yok kimsenin ...

Ben dogum yaptigimda yanımdaki kadin bana bak gunahlarina kefaret oldu dedi icime oturmustu

Yok canım benim.doktor aşırı sakin gıcık adam :) haftaya gidecem normalde kalp atisida kesede görünsün dedi ama ben yarin gidecem dayanamıyorum catlayacam
Bnde yrn gidicm canim 11de randevum sabirsizlikla bekliyorum sadee keseyi goruruz muhtemelen :)

Bnde yrn gidicm canim 11de randevum sabirsizlikla bekliyorum sadee keseyi goruruz muhtemelen :)
Muhtemelen canım ben randevu almayı unuttum :) neyse ben bi yolunu bulup görünürüm nasılsa :) hadi hayırlısı hakkımızda belki kalp atışı duyulmaz ama ekranda görebilir doktor

ß-hcg sonucumu aldım doktorum iyi dedi çok şükür. Haftaya da smear sonucum iyi gelir inşallah. Şu kanser konusunda kendimi umursamıyorum bile bebeğime bir şey olmasın yeter.

ß-hcg sonucumu aldım doktorum iyi dedi çok şükür. Haftaya da smear sonucum iyi gelir inşallah. Şu kanser konusunda kendimi umursamıyorum bile bebeğime bir şey olmasın yeter.
Gözün aydın canım öyle kendiMi umursamıyorum olmaz dileklerimizi tam dileyelim sen ayakta ve sağlıklı olacaksın ki evladının yaninda durasın inşallah seninde testin temiz çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…