canım son adet tarihin önemli hamile kaldıgın tarih değilO zaman benimki cidden 6 haftalık o zaman. Bu hesaplama normal hafta hafta sayılmıyor mu.. misal ben 4ünde hamile kalmışsam bugün 6 +2 mi oluyor hamileliğim...
sen muhtemelen 5+4 sünO zaman benimki cidden 6 haftalık o zaman. Bu hesaplama normal hafta hafta sayılmıyor mu.. misal ben 4ünde hamile kalmışsam bugün 6 +2 mi oluyor hamileliğim...
aynen öyle canım benim. kişi en çok sevdiği ile imtihan olurmuş. bizim de en çok istediğimiz şey bu demek ki. istediklerimiz olmadığında sabredersek yaşadıklarımız günahlarımıza kefaret oluyormuş. sabretmekten başka şansımız yok :)keseyı flu gorduk canım hcg dusuk hem de karından baktı ınsallah cnm sana cok uzuldum ıns tezden gelır guzel haberın rabbım bekletmez senı daha ne dıyelım herseyın hayırlısı ben herseye hazırladım kendımı hersey olabılıyor ne olursa olsun metın olmaya hazırladım kendımı sen de metın ol canım bunlar hep sınav sabrımızı denıyor
Allah yar ve yardımcın olsun inş tez vakitte kavuşursun bebeğine...allah dayanma gücü versin..aynen öyle canım benim. kişi en çok sevdiği ile imtihan olurmuş. bizim de en çok istediğimiz şey bu demek ki. istediklerimiz olmadığında sabredersek yaşadıklarımız günahlarımıza kefaret oluyormuş. sabretmekten başka şansımız yok :)
iyi canım ne güzel. benimde yarın randevum, değeri kontrol edicez bakalım. aslında sürekli bir lekelenme değilde. 2 günde bir bir kere kahverengi oluyor. korkulacak bişi yoktur herhalde.
ya benım hiç miğdem bulanmıyor. boş gebelik mi oluyor ki bu
normalmiş canım telaşlanma topikteki birçok kişi aynı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında birşeyi yok kimsenin ...bende aynı merak içerisindeyım hesaplama tablolarına göre 5 hafta 6 günlük hamileyim başlaması gerekiyor mu acaba normal mi böyle olması
Ben dogum yaptigimda yanımdaki kadin bana bak gunahlarina kefaret oldu dedi icime oturmustuaynen öyle canım benim. kişi en çok sevdiği ile imtihan olurmuş. bizim de en çok istediğimiz şey bu demek ki. istediklerimiz olmadığında sabredersek yaşadıklarımız günahlarımıza kefaret oluyormuş. sabretmekten başka şansımız yok :)
Bnde yrn gidicm canim 11de randevum sabirsizlikla bekliyorum sadee keseyi goruruz muhtemelen :)Yok canım benim.doktor aşırı sakin gıcık adam :) haftaya gidecem normalde kalp atisida kesede görünsün dedi ama ben yarin gidecem dayanamıyorum catlayacam
normalmiş canım telaşlanma topikteki birçok kişi aynı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında birşeyi yok kimsenin ...
4 mayıs benimsenın sat tarıhın kaç cnm
Muhtemelen canım ben randevu almayı unuttum :) neyse ben bi yolunu bulup görünürüm nasılsa :) hadi hayırlısı hakkımızda belki kalp atışı duyulmaz ama ekranda görebilir doktorBnde yrn gidicm canim 11de randevum sabirsizlikla bekliyorum sadee keseyi goruruz muhtemelen :)
amin canım sizleri de sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallahAllah yar ve yardımcın olsun inş tez vakitte kavuşursun bebeğine...allah dayanma gücü versin..
Ben dogum yaptigimda yanımdaki kadin bana bak gunahlarina kefaret oldu dedi icime oturmustu
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun :)Ben bu forumu yeni görüyorum, herkese merhabalar
Ben şubat 2016 anne adayıyım, tahminen henüz 4 haftalık, geç döllenme olma ihtimalinden yarın kontrolde netleşecek sanırım ne kadarlık oldugu
Herkese sevgiler
Gözün aydın canım öyle kendiMi umursamıyorum olmaz dileklerimizi tam dileyelim sen ayakta ve sağlıklı olacaksın ki evladının yaninda durasın inşallah seninde testin temiz çıkacakß-hcg sonucumu aldım doktorum iyi dedi çok şükür. Haftaya da smear sonucum iyi gelir inşallah. Şu kanser konusunda kendimi umursamıyorum bile bebeğime bir şey olmasın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?