2016 Şubat Anneleri

Yok canım bu gebeliğimde ilk gebeliğim zaten baktım hcg kaset testte bisi çıkmadı ovu testi yapıp koydum kutuya anlamadı zaten :) az kalmis rabbim yar ve yardımcın olsun

Bende de sadece gogus agrisi var hatta sıksık kontrol ediyorm aciyolar mi die :) kasik agrim dun olmadi hic korkuyorm gelismezse die
uçları mı acıyor peki canım. benim uçlerıydı ama azaldı şimdi. ama baya büyüdüler. yinede korkuyorum. kasık ağrısı olmasın canım zaten korkma bence.

belki duyabilirsin canım ben de onun için yarına gideceğim bir gün daha büyüsün diye bekliyorum Pazartesi doktor var gibi demişti İnşallah vardır
Insallah cnm su heycanida bi atlatsaydik ii olacakti... 6+2 mi oluyorsun sen yarin ???
Aslinda haftaya gel demisti bana hem bebege bakacakti hemde kalbine ama ben duramadim iste.. haftaya da geliyim dedim bidaki hafta da ama insan ister istemez heycan yapiyor... tatli heycan.. dua etmeyi unutma bnada olurmu

bu grupta zaten Allahın hıkmetı dıyım artık nerdedeyse konustugum herkesın onceden kaybı var Allah yardımcımız olsun tek bır fıre vermeden 40 ları görelım

bu grupta zaten Allahın hıkmetı dıyım artık nerdedeyse konustugum herkesın onceden kaybı var Allah yardımcımız olsun tek bır fıre vermeden 40 ları görelım
Canim degerin iyi artmis sakin dert etme bu kez her sey guzel olcak insallah

evet canım bende çok duyuyorum. ama inşallah rabbim bu defa nasip eder bizlere. hiç sorun yaşamadan alırız meleklerimize kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…