Yok canım bu gebeliğimde ilk gebeliğim zaten baktım hcg kaset testte bisi çıkmadı ovu testi yapıp koydum kutuya anlamadı zaten :) az kalmis rabbim yar ve yardımcın olsunYok canim ya zaten bu defa yeminliyimm.evden cikmamaya kararliyim..cikarsam yolum eczaneden gececek..16 si olmam gerek egerki inwAllah gelmezse kirmizilar 20sinde sinavim var universite okuyorum..ozaman alacam bi hayli gecmiw olacak yani 4 gun bi hayli geliyor ya bana en azindan biraz beklemiw olacam...hayirlisi iwte..senin dediyin bu wimdiki gebeliyindemi yoksa daha once gecirdin onumu diyorsun?
Gözün aydın canım darısı kalp atislarinaKese göründüü:)
uçları mı acıyor peki canım. benim uçlerıydı ama azaldı şimdi. ama baya büyüdüler. yinede korkuyorum. kasık ağrısı olmasın canım zaten korkma bence.Bende de sadece gogus agrisi var hatta sıksık kontrol ediyorm aciyolar mi die :) kasik agrim dun olmadi hic korkuyorm gelismezse die
Canim uclari aciyodu dunden beri yanlarida aciyo ve buyuyolar :)uçları mı acıyor peki canım. benim uçlerıydı ama azaldı şimdi. ama baya büyüdüler. yinede korkuyorum. kasık ağrısı olmasın canım zaten korkma bence.
Sen bebisi gordu mu canm ne zamandi kontrolnGözün aydın canım darısı kalp atislarina
Insallah cnm su heycanida bi atlatsaydik ii olacakti... 6+2 mi oluyorsun sen yarin ???belki duyabilirsin canım ben de onun için yarına gideceğim bir gün daha büyüsün diye bekliyorum Pazartesi doktor var gibi demişti İnşallah vardır
benimki azaldı hayırdır inşallah.Canim uclari aciyodu dunden beri yanlarida aciyo ve buyuyolar :)
bu grupta zaten Allahın hıkmetı dıyım artık nerdedeyse konustugum herkesın onceden kaybı var Allah yardımcımız olsun tek bır fıre vermeden 40 ları görelımtopik hızlı ilerliyor canım, üzülme ben yetişemiyorum şahsen. ama gerçekten bu süreçler çok panik içinde geçiyor. helede ben gibi daha önce kaybı olan varsa diken üstündesin. bir bilgi almak için uğraşıyorsun. her şey gönlünce olsun rahat ol.
Bi sure sonra azaliyoms zaten gogus agrisibenimki azaldı hayırdır inşallah.
Canim degerin iyi artmis sakin dert etme bu kez her sey guzel olcak insallahbu grupta zaten Allahın hıkmetı dıyım artık nerdedeyse konustugum herkesın onceden kaybı var Allah yardımcımız olsun tek bır fıre vermeden 40 ları görelım
evet canım bende çok duyuyorum. ama inşallah rabbim bu defa nasip eder bizlere. hiç sorun yaşamadan alırız meleklerimize kucağımızabu grupta zaten Allahın hıkmetı dıyım artık nerdedeyse konustugum herkesın onceden kaybı var Allah yardımcımız olsun tek bır fıre vermeden 40 ları görelım
hadi hayırlı olsunKese göründüü:)
Bende 4+6 da gordum.. minicik kese :) masallah..aaaa 4+ 6 da mı kese göründü, maşallah inşallah bende görürüm erkenden.
maşallah canım darısı bizlere bakalım. Allah tamamına erdersinBende 4+6 da gordum.. minicik kese :) masallah..
Aminnn cnm insallah :)maşallah canım darısı bizlere bakalım. Allah tamamına erdersin
Yok canım benim.doktor aşırı sakin gıcık adam :) haftaya gidecem normalde kalp atisida kesede görünsün dedi ama ben yarin gidecem dayanamıyorum catlayacamSen bebisi gordu mu canm ne zamandi kontroln
amınnn canım ınsallahhh tememnım buevet canım bende çok duyuyorum. ama inşallah rabbim bu defa nasip eder bizlere. hiç sorun yaşamadan alırız meleklerimize kucağımıza
canımm hayırlı olsunnnnnnnnnKese göründüü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?