2016 Şubat Anneleri

keseyı flu gorduk canım hcg dusuk hem de karından baktı ınsallah cnm sana cok uzuldum ıns tezden gelır guzel haberın rabbım bekletmez senı daha ne dıyelım herseyın hayırlısı ben herseye hazırladım kendımı hersey olabılıyor ne olursa olsun metın olmaya hazırladım kendımı sen de metın ol canım bunlar hep sınav sabrımızı denıyor

Artık gönül rahatlığı ile buraya ismimi yazdırabilirim. Doktora gittim. Bana duyurmasada kalp atışını duymuş. Sorun yok. Ama kafama takılan hala kesin tam bilmiyorum yaa ne kadar bu bebek.. kalp atışı duyulduğuna göre doktorun dediği gibi 6 haftalık o zaman. Ben hesaplamayı kendimce yapmıştım. Devlete gidince böyle oldu. :)
ama biliyorum artık net şekilde, içimde şüphe olmadan diyebiliyorum, içimde yavaş yavaş büyüyen bir can var.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla..

iyi canım ne güzel. benimde yarın randevum, değeri kontrol edicez bakalım. aslında sürekli bir lekelenme değilde. 2 günde bir bir kere kahverengi oluyor. korkulacak bişi yoktur herhalde.

Kızlar Merhaba ne var ne yok? Ben de pazartesi gidicem doktora tekrar umarım kalp atışını duyarız

Ewt haklisin ciddi mucize :) Rabbime sukurler olsun buraya kadar nasip etti... inan
Allah razi olsun cnm benim.. bende hepimize her fisat da dua ediyorum.. buyuk mucize.. Rabbim merhamet etti.. cok sukur..

Kızlar ben geldim kendi doktorum rahatsızlanmış son anda randevum iptal oldu bende heveslenmiştim devlet hastanesine gittim allahım o nasıl ultrason cihazıydı öyle sanırım istanbulun fethinden önce falan kullanılıyordu karman çorman gözüktü herşey çıktı bile çizgiler içinde kese zor göründü ne bebek ne kalp atışını görebildik sadece kese büyümüş o belli oldu benim kalp atışı yarına kaldı,kendi doktoruma gideceğim yarın

tamam işte 7 hafta ama 6. hafta da zor yani 5+ larda erken döllenme olursa belki haftanın sonuna dogru
O zaman benimki cidden 6 haftalık o zaman. Bu hesaplama normal hafta hafta sayılmıyor mu.. misal ben 4ünde hamile kalmışsam bugün 6 +2 mi oluyor hamileliğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…