- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
keseyı flu gorduk canım hcg dusuk hem de karından baktı ınsallah cnm sana cok uzuldum ıns tezden gelır guzel haberın rabbım bekletmez senı daha ne dıyelım herseyın hayırlısı ben herseye hazırladım kendımı hersey olabılıyor ne olursa olsun metın olmaya hazırladım kendımı sen de metın ol canım bunlar hep sınav sabrımızı denıyorseni çok merak ettim canım. o gün o kadar bekledim 8den sonra yazacaksın diye. bir sorun yok dimi? keseyi görmüşsün :) daha önceki gebelik kayıplarımda forumlarda haber bekleyenlere bebeğimi kaybettiğimi yazıp bir daha uğramıyordum. ama bu kez merak ediyorum sizi. iyi haberler okudukça mutlu oluyorum
Mrh canım sen de mi aramıza katildin
iyi canım ne güzel. benimde yarın randevum, değeri kontrol edicez bakalım. aslında sürekli bir lekelenme değilde. 2 günde bir bir kere kahverengi oluyor. korkulacak bişi yoktur herhalde.canım şimdi doktordan geldim korkmana gerek yok sende bir doktoruna görün istersen yada bilmiyorum belki daha öncesinden söylemişsindir progestan ve folik asit verdi birde iğne yaptırdım korkulucak bişey yok dedi bana inşallah seninde birşeyin yoktur
bebeğine göre değişir ama en erken 7. haftada duyulurKızlar kalp atışı en erken ne zaman duyulur?
6/ 7 haftalıkken falan sanırımKızlar kalp atışı en erken ne zaman duyulur?
ilk gebeliğimde 6+2 de duyduk biz.Kızlar kalp atışı en erken ne zaman duyulur?
Kızmıydi ilki peki :)ilk gebeliğimde 6+2 de duyduk biz.
kaybettik canım. bilmiyorum kalp atışları durdu. pıhtılaşmadan.Kızmıydi ilki peki :)
İnşallah canım bende perşembe gidicem. Pazartesi kaç hafta kaç gün oluyosun?Kızlar Merhaba ne var ne yok? Ben de pazartesi gidicem doktora tekrar umarım kalp atışını duyarız
kaybettik canım. bilmiyorum kalp atışları durdu. pıhtılaşmadan.
Ewt haklisin ciddi mucize :) Rabbime sukurler olsun buraya kadar nasip etti... inanayyy etmem mi canım herkese ediyorum Hepimizde aynı telaş Yaa düşünsene çok mucizevi bir şey gerçekten Ve çok şükür şu anda bu mucizeye sahibiz içimizde bir canlı var : ) :)
aslında bugün tam 6 oluyor ama hesaplamalarda yarın 6 görünüyor
benim sat 1 mayıs cuma gününe geliyor Hesaplamalara göre 7. gün(perşembe) değil 8. gün(cuma) tam 2,3,4,5,6. hafta falan oluyor O yüzden bende cuma tam 6 diyorum
Allah razi olsun cnm benim.. bende hepimize her fisat da dua ediyorum.. buyuk mucize.. Rabbim merhamet etti.. cok sukur..ayyy etmem mi canım herkese ediyorum Hepimizde aynı telaş Yaa düşünsene çok mucizevi bir şey gerçekten Ve çok şükür şu anda bu mucizeye sahibiz içimizde bir canlı var : ) :)
aslında bugün tam 6 oluyor ama hesaplamalarda yarın 6 görünüyor
benim sat 1 mayıs cuma gününe geliyor Hesaplamalara göre 7. gün(perşembe) değil 8. gün(cuma) tam 2,3,4,5,6. hafta falan oluyor O yüzden bende cuma tam 6 diyorum
önemli değil canım.:
offf kusura bakma bilemedim canım.
tamam işte 7 hafta ama 6. hafta da zor yani 5+ larda erken döllenme olursa belki haftanın sonuna dogruilk gebeliğimde 6+2 de duyduk biz.
O zaman benimki cidden 6 haftalık o zaman. Bu hesaplama normal hafta hafta sayılmıyor mu.. misal ben 4ünde hamile kalmışsam bugün 6 +2 mi oluyor hamileliğim...tamam işte 7 hafta ama 6. hafta da zor yani 5+ larda erken döllenme olursa belki haftanın sonuna dogru
İnşallah canım hepimiz sağ salim alalım kucaklarimizabel ağrısı bende de var ama kasık ağrısı daha fazla benimde aklım çıkıyor rabbim korusun bizleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?