2016 Şubat Anneleri

Günaydın annişler.
kabuslu aksyonlu gecelere devam

Sabah ac karna tartıldım 88.4
bense 85.6 ile hamile kalmıştım
karnim kocaman beslenmem de halbu ki iyi ama az kilo almışım. Sevinsem mi endişe mi etsem bilemedim acaba bebekim yetiniyor mu kilosu iyi mi diye. .

kızlar selam,
benim sağ kalçama yürürken ara ara sancı giriyor, kitleniyormuş gibi oluyor. sizde olan var mı?

çok güzelmiş :) bunun erkek versiyonu nasıl olur ki :)

Bende mide yanmasindan uyuyamiyorum resmen midem ağzumda hu saat oldu resmen oturuyorum kafamin altin 4-5 tane yastik var banamisin demiyo hani 4 saattir bisi de yemedimyemekten okuyo deaem geceleri uyuyamiyorum resmen ufff
gece yatmadan gavıscon ıcmıyomusun canım
Ben hem de gavıcson advanced ıcıyorum, zararı yok merak etme

Biz Türk kadınlarına neler oluyor anlamıyorum.bende daha normali tecrübe etmedn sezaryene karar verdim.keşke bu kadar cesaretimizi yitirmiş olmasak ama daha alttan muayene olamıyorken normali hayal bile edemiyorum.
Biz Türk kadınlarına neler oluyor anlamıyorum.bende daha normali tecrübe etmedn sezaryene karar verdim.keşke bu kadar cesaretimizi yitirmiş olmasak ama daha alttan muayene olamıyorken normali hayal bile edemiyorum.
canım haklısın evet, sana katılıyorum ama çoğu kişi normal doğum tecrübelerini o kadar kötü o kadar korkunç anlatıyor ki bizler küçük yaşlarda bu şiddete madur kalıyoruz, artık bilinçaltı mı korku mu nasıl varsayıyorsanız bunu. ben böyle olduğunu düşünüyorum keza bu olay doğumla ibaret değil ilk gece korkusu olarak da bizim kafamızda büyük yer etmiş olmakda.

gunaydin arkadaslar.yaklasik bir aydir bacak ve kalca agrilarim var geceleri.uyuyamiyorum donup duruyorum gecmiyor.kalkip evin icinde yuruyorum tekrar yatinca bir sure sonra tekrar basliyo.bu aralar asiri oluyor.uykusuzluktan halsizim.boyle olan var mi?ya da neden olabilir

Günaydın canım benimde aynı şekilde bacaklarımda kuyruk sokumumda agrılarım var uzanırken özellikle çıtlatmak istiyorum rahatlayacakmış gibi öyle kasılıyor kitleniyor. Doktor magnezyum verdi kalsiyum eksikliğinden oluyormuş lakin ona da elim gitmedi nedense bi ara hafiflemişti. Bugunde nedense belimin yan tarafı kaburgalarım kemiklerim agrıyor üşüttüm mü yoksa ona bağlı mı bilmiyorum. Gecede rahat pozisyonda uyuyamıyorum dönüp duruyorum daralıyorum bazen artık canıma tak ediyor daha cok zamanımın oldugunu düşününce

Günaydın canım bende bakmıştım netten modellere eşim piyasaya göre fazla ucuz kesin suntadır malzemesi diyor bizde çok kararsız kaldık açıkçası çünkü çarşıya mağazaya bakınca 500 750 arası bu tarz olanlar

ben ekteki mobilyayı aldım. daha doğrusu abim mobilyacı olduğu için ben sadece beğendim. herkes park yataklardan çok memnun olduğunu söylüyor ama ben oda yaptığım için hiç düşünmedim böyle bişi.
gönderdiğin linkteki ürün fiyat olarak çok ucuz. malzemesi kalitesiz olabilir. bence böyle şeyleri görmeden internetten almak mantıklı değil.

Eklentiler

• 20151004_134342_resized.webp
    18 KB · Görüntüleme: 80
  • 20151004_134330_resized.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 20151004_134337_resized.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 66
Anne adayları benim ikinci asımda kolum çok fena uyuştu bağırdım bağırınca bıraktı iki gündür ağrıyo başınıza böyle bişey geldimi

Sen iyi yine karar verip birşeylere başlamışsın bende başlıyım artık bir yerden yardım edenim yok anamdan başka :) Can'ım resimleri at bizede fikir olsun kolay gelsin :)

bunun devamı da vardı orda da küvet 14.95, kova 4.95, maşrapa 1.25 şeffaf yeşil olanı alıcam. A101 e gittim gördüm gayet güzel ayrıca internetteki fiyatlarına baktım 2 katı.

Aaaa ne güzell ne Zaman bunlar gitsem bulurmuyum acaba?

erkenden gidip kapıda mı beklemeyi düşnüyorsun tatlım. geç gidilse bitermi ki
canım bulunduğum yerde tek bir tane a101 var ve evimin dibinde olduğu için sürekli ordan alışveriş yapıyorum kasiyer artık tanıyor yardımcı olacak o konuda. Okulda olacağım için çıkışta geç kalmış olurum çünkü. İstersen sen de bi rica et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…