- 28 Eylül 2015
- 5.385
- 15.190
- 248
erkenden gidip kapıda mı beklemeyi düşnüyorsun tatlım. geç gidilse bitermi ki
çok güzelmiş :) bunun erkek versiyonu nasıl olur ki :)jolianfemme huzurunmeraklisi @serppp @blummmm @DilberiRana bebeğimizle ilgili bişeyler planlamak hayal etmek de çok zevkli dimi ya :) ben de haciserif.com dan isimli çikolata siparişi vericem, minik lavanta keseleri yapıcam, kuru pasta alıcam, lohusa şerbeti, minik cupcakeler, minikler için topitop ve marşmelovlu süslemeler düşünüyorum. marşmelovlular ekteki gibi olacak kısmetse :)Eki Görüntüle 1663840
gece yatmadan gavıscon ıcmıyomusun canımBende mide yanmasindan uyuyamiyorum resmen midem ağzumda hu saat oldu resmen oturuyorum kafamin altin 4-5 tane yastik var banamisin demiyo hani 4 saattir bisi de yemedimyemekten okuyo deaem geceleri uyuyamiyorum resmen ufff
Biz Türk kadınlarına neler oluyor anlamıyorum.bende daha normali tecrübe etmedn sezaryene karar verdim.keşke bu kadar cesaretimizi yitirmiş olmasak ama daha alttan muayene olamıyorken normali hayal bile edemiyorum.
canım haklısın evet, sana katılıyorum ama çoğu kişi normal doğum tecrübelerini o kadar kötü o kadar korkunç anlatıyor ki bizler küçük yaşlarda bu şiddete madur kalıyoruz, artık bilinçaltı mı korku mu nasıl varsayıyorsanız bunu. ben böyle olduğunu düşünüyorum keza bu olay doğumla ibaret değil ilk gece korkusu olarak da bizim kafamızda büyük yer etmiş olmakda.Biz Türk kadınlarına neler oluyor anlamıyorum.bende daha normali tecrübe etmedn sezaryene karar verdim.keşke bu kadar cesaretimizi yitirmiş olmasak ama daha alttan muayene olamıyorken normali hayal bile edemiyorum.
Bende aynı siteden sepet beşik baktım fiyatları piyasaya göre çok uygun merak ediyorum varmı bu siteden alışveriş yapangunaydın hanımlar besiklerinizi aldiniz mi ? nasil bisey dusunuyosunuz gecen bunu buldum nette uygun geldi siz ne dersiniz ? park yatak dusunmuyorum bastan soylim kullanipta memnun kalan cok var o ayri tabi http://www.bebekgiller.com/Besik-ve-Karyola/Banana-N-301-2-Cekmeceli-Besik-(60120)-Beyaz-80865.aspx
Günaydın canım benimde aynı şekilde bacaklarımda kuyruk sokumumda agrılarım var uzanırken özellikle çıtlatmak istiyorum rahatlayacakmış gibi öyle kasılıyor kitleniyor. Doktor magnezyum verdi kalsiyum eksikliğinden oluyormuş lakin ona da elim gitmedi nedense bi ara hafiflemişti. Bugunde nedense belimin yan tarafı kaburgalarım kemiklerim agrıyor üşüttüm mü yoksa ona bağlı mı bilmiyorum. Gecede rahat pozisyonda uyuyamıyorum dönüp duruyorum daralıyorum bazen artık canıma tak ediyor daha cok zamanımın oldugunu düşününcegunaydin arkadaslar.yaklasik bir aydir bacak ve kalca agrilarim var geceleri.uyuyamiyorum donup duruyorum gecmiyor.kalkip evin icinde yuruyorum tekrar yatinca bir sure sonra tekrar basliyo.bu aralar asiri oluyor.uykusuzluktan halsizim.boyle olan var mi?ya da neden olabilir
Marşmelov süsleme yaz google'a çok çeşitleri var canım bulursun sen de:) diğer yapacaklarımın sadece mavi versiyonunu yaptırman yeterli zaten :)çok güzelmiş :) bunun erkek versiyonu nasıl olur ki :)
Günaydın canım bende bakmıştım netten modellere eşim piyasaya göre fazla ucuz kesin suntadır malzemesi diyor bizde çok kararsız kaldık açıkçası çünkü çarşıya mağazaya bakınca 500 750 arası bu tarz olanlargunaydın hanımlar besiklerinizi aldiniz mi ? nasil bisey dusunuyosunuz gecen bunu buldum nette uygun geldi siz ne dersiniz ? park yatak dusunmuyorum bastan soylim kullanipta memnun kalan cok var o ayri tabi http://www.bebekgiller.com/Besik-ve-Karyola/Banana-N-301-2-Cekmeceli-Besik-(60120)-Beyaz-80865.aspx
ben ekteki mobilyayı aldım. daha doğrusu abim mobilyacı olduğu için ben sadece beğendim. herkes park yataklardan çok memnun olduğunu söylüyor ama ben oda yaptığım için hiç düşünmedim böyle bişi.gunaydın hanımlar besiklerinizi aldiniz mi ? nasil bisey dusunuyosunuz gecen bunu buldum nette uygun geldi siz ne dersiniz ? park yatak dusunmuyorum bastan soylim kullanipta memnun kalan cok var o ayri tabi http://www.bebekgiller.com/Besik-ve-Karyola/Banana-N-301-2-Cekmeceli-Besik-(60120)-Beyaz-80865.aspx
Hahahah aynen walla begeniyorm tmm boyle yapicm diyorm so ra baska gruyorum :) lavanta keselerim hazir teyze kizim yapti kokulu taslarimi da o yapicak onunda modeli belli cikolata ve esbihleri ben yapicm yrn kemeraltina gidioruz arkadasimla gerekenleri alicam insallah netlesicek artik yapacaklarim :) kiima ve kendime tac yaptim nlarda hazir kendime terlik suslucem ayyy bitmiyo :)
bunun devamı da vardı orda da küvet 14.95, kova 4.95, maşrapa 1.25 şeffaf yeşil olanı alıcam. A101 e gittim gördüm gayet güzel ayrıca internetteki fiyatlarına baktım 2 katı.
Canım nAptın girdin mi detaylıya cok rahat ol bak ne güzel musmutlu çıkacaksın ordan :)Ayyy maşallah canım bende yarın detaylı yaptiracagim bana da dua edin canlar, tedirginlik bastı
bunun devamı da vardı orda da küvet 14.95, kova 4.95, maşrapa 1.25 şeffaf yeşil olanı alıcam. A101 e gittim gördüm gayet güzel ayrıca internetteki fiyatlarına baktım 2 katı.
canım bulunduğum yerde tek bir tane a101 var ve evimin dibinde olduğu için sürekli ordan alışveriş yapıyorum kasiyer artık tanıyorerkenden gidip kapıda mı beklemeyi düşnüyorsun tatlım. geç gidilse bitermi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?