2016 Şubat Anneleri

Merhaba hanimlar iyi geceler a 101 den puset alan olmuştu memnun mu ve araca takılıyor mu ??

Bana da yazmısti canım ama ben lierac aldım. Birde 7 çeşitli bir karışım önerildi onu Dr a sorup aktarda yaptiricam. Dr onay verirse burada da paylaşırim
Evet çatlak önleyici jel gebelikte kullanıyor bide yine lierac ın serum formu var oda onarmaya yardımcı eğer catlak cok eski değilse tamamen onarır diyolar o Yuzden bence temin et basla uzerinden zaman geçtikçe kalıcılaşıyor

Merhaba hanimlar iyi geceler a 101 den puset alan olmuştu memnun mu ve araca takılıyor mu ??

İyi akşamlar canım ben almadım ama baktık çok kötü malı hiç iyi değil tavsiye etmem eğer uygun fiyata ararsan NK dan çocuk mağazası alabilirsin. 90 tl fiyatı

Canim ben aldim ama arabaya takilmiyor,zaten bebek tasima koltugu olarak geciyor zaten.Ben evde yada gittigimizde yerde kulllanmak icin aldim.Kv yakin gittigimde koltuga falan birakacagima icinde durur hem yavas yavas sallarim dedim.Araba icn emniyet kemeriyle sabitlersin belki ama tehlikeli olabilir.

Persembe de birseyler geliyo A101 e yorgan+yastik 20 tl diyo bakayim iyi birseyse ondanda almayi dusunuyorum.

Biz Türk kadınlarına neler oluyor anlamıyorum.bende daha normali tecrübe etmedn sezaryene karar verdim.keşke bu kadar cesaretimizi yitirmiş olmasak ama daha alttan muayene olamıyorken normali hayal bile edemiyorum.

Biz Türk kadınlarına neler oluyor anlamıyorum.bende daha normali tecrübe etmedn sezaryene karar verdim.keşke bu kadar cesaretimizi yitirmiş olmasak ama daha alttan muayene olamıyorken normali hayal bile edemiyorum.
Ben de normal doğum yapanlara imreniyorum çok güçlü geliyorlar bana. Ve ben de yıllar önce daha evli bile değilken karar vermiştim normal doğuramayacağıma. Şimdi de aynı fikirdeyim. Pazar akşamları saat 8de nat geo people diye bir kanal var dsmartta saniyede 4 Bebek diye bir program çıkıyor dünyanın her yanından doğum anlarına tanık oluyosun okadar etkileyici ki. İnsanlar normalden başka doğum düşünmüyorlar bile çok çok tehlikeli bi durum varsa sezeryan oluyor. Burda ise tam tersi bir durum söz konusu :) bazen iyiki bu çağda dünyaya gelmişim diyorum eski zamanda olsaydım sırf doğurmaktan korkup evlenmezdim sanırım :))

Kizlar ben ilk dogumumu suni sanci ile normal yaptim cokta gecmedi aradan 19 ay once falan.Simdi yine normal olsun diyorum nasipse,bebekle beraber sende yeniden dogmus gibi oluyorsun.Resimlere bakiyorumda simdi bi kan can varmis yuzumde parliyorum Ha saglik sorunu olur,psikolojik olarak hazir hissetmezsin o ayri kesinlikle sezeryana karsi degilim. Ama normal dogumdan korkmayin derim ben bebisinizjn ciktigini gordugunuz an dunya sizin oluyo

Temizdir canım tahminen? O site çok iyi görünüyor.ben de alışveriş yapmayı düşündüm ordan ama emin olamadım canım.
ben besıgı de oradan alacagım cnm ahsap besık almayı dusunuyoruz o da pahalı 600den baslıyor arastırdıgıma gore.
o kdr para vermek yerıne ıkıncı el alıp fotografcı vs tutacagım dogum ıcın site guvenılır begenmezsen teslım almıyorsun kesınlıkle

karnım sanki öyle bir şiş ki nefes almakta zorlanıyorum daha sımdıden boyleyse dusunemıyorum ılerısını yaa
Bende mide yanmasindan uyuyamiyorum resmen midem ağzumda hu saat oldu resmen oturuyorum kafamin altin 4-5 tane yastik var banamisin demiyo hani 4 saattir bisi de yemedimyemekten okuyo deaem geceleri uyuyamiyorum resmen ufff

Zaten seçme hakkımız olduğundan sezaryen diyoruz ya hemen.bence bundan bi 30 sene kadar önce daha cesaretli olurduk :) normali çok isterdm bende valla sezaryen doğum oranında ülke olarak en çok yüzdeye biz sahibiz sonumuz hayır ola

Normal doğum yapan tüm tanıdıklarm tıpkı senin gibi söylüyor ama yinede bende cesaret sıfır belkide vajinusmus geçmişm olduğu içindir

Bende mide yanmasindan uyuyamiyorum resmen midem ağzumda hu saat oldu resmen oturuyorum kafamin altin 4-5 tane yastik var banamisin demiyo hani 4 saattir bisi de yemedimyemekten okuyo deaem geceleri uyuyamiyorum resmen ufff
Şuan bende aynı dertten muzdaribim.ayıptır söylemesi yatağa geçmeden önce ayva yemiştm gerçekten ayvayı yedim yani uyuyamıyorm ağzıma geliyor

Normal doğum yapan tüm tanıdıklarm tıpkı senin gibi söylüyor ama yinede bende cesaret sıfır belkide vajinusmus geçmişm olduğu içindir
Dogru canim ama vajinismusu yenmissin bak ne guzel Ben dogum aninda sezeryan istiyorum deyince esimi iceri almis dr bak karin sezeryan diyo ama dogum cok guzel ilerliyo ikna et demisler :)Bizimkide gecti karsima ikin ikinnn,nefes al derin nefes al doguracaksin hadi bakal falan diyoduDedim ben sana sorarim sonra ama simdi guzel bi ani oldu hem clk guluyoruz o hallere hemde iyiki o da bana uymadi diyorum

Hiçbirşey değilde bebeğimin ilk anını göremezsem çok üzülürüm canım sırf bu yüzden bi cesaret zorlaym kendmi diyorum ama hayırlısı olsun.yenmiştim hamilelikte yine eskisi gibi oldum 4 5 aydır tık yok.yazdıkların biraz cesaretlendirdi sağol. İnşallah bizimde öyle güzel anılarımz olur

ay cnm yaaa al benden de okdr saat kac oldu hala donuyorum yatakta ben ılac yazdırdım doktoruma rennie duo diye bişe verdi biraz fayda ediyor doktoruna soyle cnm bu durumu cekılecek gıbı degıl köz koymuşlar sanki böğrüme öyle yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…