ay cnm yaaa al benden de okdr saat kac oldu hala donuyorum yataktaben ılac yazdırdım doktoruma rennie duo diye bişe verdi biraz fayda ediyor doktoruna soyle cnm bu durumu cekılecek gıbı degıl köz koymuşlar sanki böğrüme öyle yanıyo
Mobilyacıya yaptıracaksan benim gönderdiğim görselleri kaydet onları gösterirsin :)sağol canım, ben satın almayacağım için gerek yok. netten buldun diye düşündüm. Mobilyacıya yaptıracağım bende. Model görmem yeterli.
rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin çok güzeller
Canım ben de haftasonu aynı sancıyı çektim ve hala çekiyorum. Pazartesi doktora gittim bebek gayet sağlıklı çok şükür. İdrar tahlilimde temizçıktı büyüme sancısı dedi doktorum. Adım atmakta zorlanıyorum o derece bir sancım var. Ayakta durduğum zaman daha da artıyor. Göbeğimin alt kısmında boydan boya bir sancı.Bayanlar dün gece karnımda bi sancıyla uyandım gece gündüz hiç geçmedi tüm karnımda böyle ağ gibi saran bi sancı çok kötü oldum gülünce felan dahada artıyor anlamadım acaba karnım içten gerildiği için mi yoksa usuttummu bilmiyorum toplamda 5kilo aldım aslında asırı kilom da yok ama böyle devam ederse benim işim bitti calışırken felan kramp gibi girdi arada
Ben bir defa niyetlendim. alış filan yaptım ama karşı taraf kargo çok diye iptal etti.paramı site geri iade etti. bir daha da ihtiyacım olmadıKızlar merhaba, tutumlu anne isimli siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? nasıldır acaba ürünlere bizzat bakma imkanımız oluyor mu?
benn yaptım cnm cok da memnun kaldım, mısal ben ıstanbulda oturuyorum satıcıyla ıletısıme gectım elden teslım almak ıstıyorum dedım gıttım urunu gordum begendım aldım begenmezsen ıptal edebılıyorsun almak zorunda degılsın.Kızlar merhaba, tutumlu anne isimli siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? nasıldır acaba ürünlere bizzat bakma imkanımız oluyor mu?
tatlım benim yaşadığım şehirde kimsem yok. insan olan bir komşum bile yokkızlar birşey sorucam ; şimdi hastanede ikram olarak çikolata ve şeker koymayı dusunuyorum
mavi beyaz badem sekerlerını suna :
Eki Görüntüle 1664340
cıkolataları ıse buna koymak ıstıyorum :
Eki Görüntüle 1664342
birde şu kolonya şişelerinden koymak istiyorum:
Eki Görüntüle 1664348
eşim de ne gerek var kim gelecek sanki hastaneye kalacagımız bir gun bise dıyorhödük yaa
ınsan heves edıyor yanı ama gereksız mı off ya okdr kararsızım kı sımdı bırde hazırlarım kımse gelmezmıs
genellıkle eve gelır ya herkes ay ne bılım yaaa ne dusunuyorsunuz bu konuda :/
Canım kaça maloldu bu takım sana? Medefe sanırım değil mi?ben ekteki mobilyayı aldım. daha doğrusu abim mobilyacı olduğu için ben sadece beğendim. herkes park yataklardan çok memnun olduğunu söylüyor ama ben oda yaptığım için hiç düşünmedim böyle bişi.
gönderdiğin linkteki ürün fiyat olarak çok ucuz. malzemesi kalitesiz olabilir. bence böyle şeyleri görmeden internetten almak mantıklı değil.
canım maalesef fiyat bilmiyorum. Abim yaptığı için söylemiyor :)Canım kaça maloldu bu takım sana? Medefe sanırım değil mi?
kızlar birşey sorucam ; şimdi hastanede ikram olarak çikolata ve şeker koymayı dusunuyorum
Eki Görüntüle 1664340
Eki Görüntüle 1664342
Eki Görüntüle 1664348
eşim de ne gerek var kim gelecek sanki hastaneye kalacagımız bir gun bise dıyorhödük yaa
ınsan heves edıyor yanı ama gereksız mı off ya okdr kararsızım kı sımdı bırde hazırlarım kımse gelmezmıs
sen bunlara heves ettiysen zaten yap içinde kalmasın. eve gelenlere de aynı şeyleri tutabilirsin. sadece hastane için düşünme bence :)
hastanede seni görmeye gelenlere verılıyor cnm benım en kotu ıhtımalle gorumcelerım halalarım gelecektır (diye dusunuyorumtatlım benim yaşadığım şehirde kimsem yok. insan olan bir komşum bile yokannem gelecek sadece doğuma.mesafe çok var. herkes çalışıyor filan. o yüzden bende hiç yaptırmasam mı diyorum. ayıptır sorması kimlere veriliyor bunlar ne oluyor hastanede kim yiyor evde mi dağıtılıyor.azıcık anlatırmısınız
Ohhh rahatladım artkk ne güzel uyurum bugün dediğin gibi oldu çok şükür poz vermedi kızım yüzünü elleriyle kapamıştı. Cok teşekkür ederm :)
benim halam filan da gelmez.hastanede seni görmeye gelenlere verılıyor cnm benım en kotu ıhtımalle gorumcelerım halalarım gelecektır (diye dusunuyorum) . ama arkadasın da dedıgı gıbı eve gelenlere de dagıtılır bunlardan
kızlar birşey sorucam ; şimdi hastanede ikram olarak çikolata ve şeker koymayı dusunuyorum
Eki Görüntüle 1664340
Eki Görüntüle 1664342
Eki Görüntüle 1664348
aynen canım öyle, valla benimkide konuşuyor. sen bilmezsin şimdi böyle yapılıyor diyorum :)
Kızlar benim moralim bozuldu.. Bacaklarimin üst kısmı kızarık kızarık olmuş.. Doğum çatlağı sanırım bu. Ben ne yapıcam şimdi/
Sevin tabikiiiii :)Günaydın annişler.
kabuslu aksyonlu gecelere devam
Sabah ac karna tartıldım 88.4
bense 85.6 ile hamile kalmıştım
karnim kocaman beslenmem de halbu ki iyi ama az kilo almışım. Sevinsem mi endişe mi etsem bilemedim acaba bebekim yetiniyor mu kilosu iyi mi diye. .
o kişi benim işte. normal de zaten yürürken ve havalar soğukken rahatsızlık verirdi.kızlar selam,
benim sağ kalçama yürürken ara ara sancı giriyor, kitleniyormuş gibi oluyor. sizde olan var mı?
aslında o ürün hem dar hem kısa, (60*120) bundan da ucuz olabilir fiatı. zaten ürün özelliklerinde de suntalam kullanıldığı yazıyorGünaydın canım bende bakmıştım netten modellere eşim piyasaya göre fazla ucuz kesin suntadır malzemesi diyor bizde çok kararsız kaldık açıkçası çünkü çarşıya mağazaya bakınca 500 750 arası bu tarz olanlar
Genelimiz bu şekilde söylüyor bencemerhabalar kızlar nasılsınız? Biz
Bugün itibari ile 23+4 olduk biz kuzucukla yolumuz daha hem çok uzun hem de çok kısa gibi geliyorama zaman çabuk geçiyor.
Öncelikle ben 23+4 yani 24. Haftadayım diye şeker yüklemesi için doktora gittim ancak doktor bizim gibi hesaplamıyor ne zaman ki 24+0 olursun ( benim hesabıma göre 25. Haftanın başı) o zaman şeker yüklemesi yapılır biz haftayı bir üste tamamlamıyoruz dedi kafam karıştı benim tosun oğlum yine 2 hafta önde çıktı 800 gr olmuş boyu da 31 cm maşallah ama doktor haliyle hemen şeker yükleme testini 24+0 da hemen yaptır dedi bebek ondan büyük olabilir dedi önden gitmesine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o yüzden... Işte son durumlar siz haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz? Atıyorum 12+3 e 13. Haftadayım demiyor musunuz?
Dün de holter takıldı tansiyon için yarın da onun sonuçlarını göstermeye gideceğim inşallah biz de durumlar böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?