2016 Şubat Anneleri

geçmiş olsun.
benim gastritim var, ballı süt beni baya rahatlatır.
hatta şu daha iyi gelir; muz süt bal ezip karıştır iyice sıvı hal alsın.
istersen deneyebilirsin bunları.

sağol canım, ben satın almayacağım için gerek yok. netten buldun diye düşündüm. Mobilyacıya yaptıracağım bende. Model görmem yeterli.

rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin çok güzeller
Mobilyacıya yaptıracaksan benim gönderdiğim görselleri kaydet onları gösterirsin :)

Amin canım, inşallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

merhabalar kızlar nasılsınız ben cok fena grıp oldum kac gundur hıc bakamıyorum ama dun evlılık yıl donumumuzdu guzel bı yemek yedık felan ıyı oldu kızımızın oda takımını aldık ama anne hasta baba calısıyor kızımın oda kurulum ve boya vs sı bekleyecek sanırım bır sure sızler nasılsınız

Canım ben de haftasonu aynı sancıyı çektim ve hala çekiyorum. Pazartesi doktora gittim bebek gayet sağlıklı çok şükür. İdrar tahlilimde temizçıktı büyüme sancısı dedi doktorum. Adım atmakta zorlanıyorum o derece bir sancım var. Ayakta durduğum zaman daha da artıyor. Göbeğimin alt kısmında boydan boya bir sancı.

hafif grip kırgınlığı bende de var, hafif soğuk algınlığı da..
mevsim geçişi işte dikkat etmemiz lazım.
birde salgın var dedi dün komşum bizim burası için, çok fazla kalabalığa da girmemek lazım aslında.

Kızlar merhaba, tutumlu anne isimli siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? nasıldır acaba ürünlere bizzat bakma imkanımız oluyor mu?

kızlar birşey sorucam ; şimdi hastanede ikram olarak çikolata ve şeker koymayı dusunuyorum
mavi beyaz badem sekerlerını suna :

cıkolataları ıse buna koymak ıstıyorum :

birde şu kolonya şişelerinden koymak istiyorum:

eşim de ne gerek var kim gelecek sanki hastaneye kalacagımız bir gun bise dıyor hödük yaa
ınsan heves edıyor yanı ama gereksız mı off ya okdr kararsızım kı sımdı bırde hazırlarım kımse gelmezmıs
genellıkle eve gelır ya herkes ay ne bılım yaaa ne dusunuyorsunuz bu konuda :/

Kızlar merhaba, tutumlu anne isimli siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? nasıldır acaba ürünlere bizzat bakma imkanımız oluyor mu?
Ben bir defa niyetlendim. alış filan yaptım ama karşı taraf kargo çok diye iptal etti.paramı site geri iade etti. bir daha da ihtiyacım olmadı

benn yaptım cnm cok da memnun kaldım, mısal ben ıstanbulda oturuyorum satıcıyla ıletısıme gectım elden teslım almak ıstıyorum dedım gıttım urunu gordum begendım aldım begenmezsen ıptal edebılıyorsun almak zorunda degılsın.
ya zaten kendımızden pay bıcelım bazen cocuklara bırsey alıyorsun kullanmıyorsun bıle satmak cok guzel diğer turlu sureklı bır israf döngüsü . ben beşiği de oradan alacagım görmeye gıdecegım

tatlım benim yaşadığım şehirde kimsem yok. insan olan bir komşum bile yok annem gelecek sadece doğuma.mesafe çok var. herkes çalışıyor filan. o yüzden bende hiç yaptırmasam mı diyorum. ayıptır sorması kimlere veriliyor bunlar ne oluyor hastanede kim yiyor evde mi dağıtılıyor.azıcık anlatırmısınız

Canım kaça maloldu bu takım sana? Medefe sanırım değil mi?

sen bunlara heves ettiysen zaten yap içinde kalmasın. eve gelenlere de aynı şeyleri tutabilirsin. sadece hastane için düşünme bence :)

hastanede seni görmeye gelenlere verılıyor cnm benım en kotu ıhtımalle gorumcelerım halalarım gelecektır (diye dusunuyorum ) . ama arkadasın da dedıgı gıbı eve gelenlere de dagıtılır bunlardan

Ohhh rahatladım artkk ne güzel uyurum bugün dediğin gibi oldu çok şükür poz vermedi kızım yüzünü elleriyle kapamıştı. Cok teşekkür ederm :)

Hehe benim oglumu da daha hic goremedik. Erkek oldugunu bile her seferinde binbir nazla teyit ediyor doktor. Hep arkasi donuk

Saglikli olsunlarda, bisey cikmamasina cok sevindim

hastanede seni görmeye gelenlere verılıyor cnm benım en kotu ıhtımalle gorumcelerım halalarım gelecektır (diye dusunuyorum ) . ama arkadasın da dedıgı gıbı eve gelenlere de dagıtılır bunlardan
benim halam filan da gelmez.

Aaa sakın vazgeçme süperler kimse gelmesede resimleri kalır tatlım ki illaki gelen olur evdedir masana koyarsın yine süsleyip. Benım eşimde ne gerek var 1 gün kalıcaz dıyor ama gerçekten heves edıyoruz yahu anlamıyorlar :) ben bi organızasyoncuyla görüştüm bana 3000 lira fiyat çıkardı hele eşime onu söyleyince Süsleme buydu beğendiğim

Eklentiler

• image.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar benim moralim bozuldu.. Bacaklarimin üst kısmı kızarık kızarık olmuş.. Doğum çatlağı sanırım bu. Ben ne yapıcam şimdi /

kantaron yağı sür diyorlar. kızarıklar başlarsa geçiriyormuş. ayrıca sabah akşam nemlendirmeye devam bnm doktroum krem önermişti ama ne sürersen sür nemli tut yeter diye de ekledi. bende zeytin yağı ve zytin sütü sürüyorum şimdilik.

Sevin tabikiiiii :)
bende koca karın var (herkes minicik karnın var dese de) ve 6 kilo almışım bileee. Dikkat ediyor olan halim her tartıda + yarım kilo görmek beni geriyor artık

kızlar selam,
benim sağ kalçama yürürken ara ara sancı giriyor, kitleniyormuş gibi oluyor. sizde olan var mı?
o kişi benim işte. normal de zaten yürürken ve havalar soğukken rahatsızlık verirdi.
ama şimdi oturuyorsam kalkamıyorum. sanki o eklemin başı bıçak gibi keskin ve kalça kemiğimi kesiyor gibi oluyor.
kalsiyumu eksik ettğim günler daha çok oluyor bu arada. doktor olur öyle kalça genişlemesi ve ağrısı dedi.
zaten bu güne kadar neyden şikayet ettiysem olur öyle şeyler diyor

aslında o ürün hem dar hem kısa, (60*120) bundan da ucuz olabilir fiatı. zaten ürün özelliklerinde de suntalam kullanıldığı yazıyor
piyasa da 80*185 bile var mesela. fiyatlarında da fark olması normal.

Genelimiz bu şekilde söylüyor bence
21+1 haftalığım. sorana da 21 bitti diyorum. eğer ilerleyen zamanlarda isem (21+4 mesela) o zaman da 22 den gidiyoruz /22'nin içindeyim diyorum:)
zaten ay demediğim sürece herkes bön bön bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…