çok uygunmuş gerçekten. Ben de böyle bişey düşünüyorum ama yükseklik ayarı olsa daha kullanışlı olmaz mı?gunaydın hanımlar besiklerinizi aldiniz mi ? nasil bisey dusunuyosunuz gecen bunu buldum nette uygun geldi siz ne dersiniz ? park yatak dusunmuyorum bastan soylim kullanipta memnun kalan cok var o ayri tabi http://www.bebekgiller.com/Besik-ve-Karyola/Banana-N-301-2-Cekmeceli-Besik-(60120)-Beyaz-80865.aspx
Esime rica edelim diyorum.kabul etmiyor.bu kocalar da cok duyarsız tasarruf hesap kitap anlayislarimizacanım bulunduğum yerde tek bir tane a101 var ve evimin dibinde olduğu için sürekli ordan alışveriş yapıyorum kasiyer artık tanıyoryardımcı olacak o konuda. Okulda olacağım için çıkışta geç kalmış olurum çünkü. İstersen sen de bi rica et
canım yarın geliyor bu ürünler. Sayfanın tamamı şu şekilde; Ayrıca silikon tabancası var 7.95. Ben kapı süsü vs yapmak için alıcam. İnternette daha pahalıAaaa ne güzell ne Zaman bunlar gitsem bulurmuyum acaba?
Çekiniyordur belki ama bence bi rica edin bebek bekliyoruz diyin belki de yardımcı olur. Bir sürü alınacak şey var bazı şeylerden tasarruf etmekte fayda var. Aynı ürüne niye daha fazla para ödeyelim kiEsime rica edelim diyorum.kabul etmiyor.bu kocalar da cok duyarsız tasarruf hesap kitap anlayislarimiza
ben ekteki mobilyayı aldım. daha doğrusu abim mobilyacı olduğu için ben sadece beğendim. herkes park yataklardan çok memnun olduğunu söylüyor ama ben oda yaptığım için hiç düşünmedim böyle bişi.
gönderdiğin linkteki ürün fiyat olarak çok ucuz. malzemesi kalitesiz olabilir. bence böyle şeyleri görmeden internetten almak mantıklı değil.
ürünün markası ve fiyatını maalesef bilmiyorum. abim beni bir mağazaya gönderdi ordan beğen dedi. İstanbul/Göstepe'de Soyak sitelerinin orada mobilyacılar çarşısı var. orada bi mağaza. ama abim kendi yaptırdığı için fiyat bana söylemediler.takımı çok beğendim, tüllü camlar harika, bende tüllü yaptırmak istiyorum. kısmetse hazır yaptıracağım.
ürünün markası/ fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?
canım yarın geliyor bu ürünler. Sayfanın tamamı şu şekilde; Ayrıca silikon tabancası var 7.95. Ben kapı süsü vs yapmak için alıcam. İnternette daha pahalı
Eki Görüntüle 1664270
ürünün markası ve fiyatını maalesef bilmiyorum. abim beni bir mağazaya gönderdi ordan beğen dedi. İstanbul/Göstepe'de Soyak sitelerinin orada mobilyacılar çarşısı var. orada bi mağaza. ama abim kendi yaptırdığı için fiyat bana söylemediler.
istersen mağazanın adını öğrenebilirim.
canim gelisimde hersey normal ise bence iyi... anneye hareket kolayligi sagliyor... hem annenin yapisi ile alakali benim ablam ilk bebeginde doguma gittiginde karni cok da buyuk degildi 7 aylik falan... gayet son ayina kadar saglikli gitti hersey... cok da rahat bir surec gecirdi... 3,5 kilo dogmustu... yani gelisimi iyiyse annenin karin yapisi ile ilgili bir durum oldugu icin hamelik sureci daha rahat geciyor...Benim karnimda çıktı bayağı.. Neden çıkmaması iyi dedin canim
Ayyyy canım ya...sinire mi geldi ki ? Zaten bu kaslara yapılan bir aşı.o yüzden çok ağrıyor fakat aşı olurken hemen anlaşılmıyor ki...Anne adayları benim ikinci asımda kolum çok fena uyuştu bağırdım bağırınca bıraktı iki gündür ağrıyo başınıza böyle bişey geldimi
canim ins... hersey guzel ve gonlunce olur... benim de 2 gun boyle bir durum oldu... ayrintili da olmadigi kesinlesti ama iki gun cok tedirgindim... yemene dikkat et... bol bol dinlen...Aynen canım tuzlu yasak ve bol su iç demişti doktorum. Ve bolca dinlen elinden geldiğince dedi. Benim çift damarda da çentikleşme var canım
çok uygunmuş gerçekten. Ben de böyle bişey düşünüyorum ama yükseklik ayarı olsa daha kullanışlı olmaz mı?
cnm mesela ben 22+2 yim 22+2 yada 22 diyorum... ama esim 23 diyor... doktorlarda 23 diye degerlendiriyor...merhabalar kızlar nasılsınız? Biz
Bugün itibari ile 23+4 olduk biz kuzucukla yolumuz daha hem çok uzun hem de çok kısa gibi geliyorama zaman çabuk geçiyor.
Öncelikle ben 23+4 yani 24. Haftadayım diye şeker yüklemesi için doktora gittim ancak doktor bizim gibi hesaplamıyor ne zaman ki 24+0 olursun ( benim hesabıma göre 25. Haftanın başı) o zaman şeker yüklemesi yapılır biz haftayı bir üste tamamlamıyoruz dedi kafam karıştı benim tosun oğlum yine 2 hafta önde çıktı 800 gr olmuş boyu da 31 cm maşallah ama doktor haliyle hemen şeker yükleme testini 24+0 da hemen yaptır dedi bebek ondan büyük olabilir dedi önden gitmesine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o yüzden... Işte son durumlar siz haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz? Atıyorum 12+3 e 13. Haftadayım demiyor musunuz?
Dün de holter takıldı tansiyon için yarın da onun sonuçlarını göstermeye gideceğim inşallah biz de durumlar böyle :)
ben daha doktorumla doğum hakkında hiç konuşmadım.nette vajinusmus olanların tedavi görmeden normal doğum yapması sakıncalı yazıyor ama bilemiyorum tabibende vajinismusken hamıle kaldım sızın gıbı cok korkuyorum tabı :/ doktor suanda hersey normal gorunuyor buyuk ıhtımal normal olacak fln dedı bend ekorkuyorum dedım onceden sezaryen mı vardı dedı :) ama işte korkuyor ınsan o an bebegımı tehlıkeye de atmak ıstemem hayırlısı hakkımızda ınsallah
Canım bu problem degil ben sezeryanımı spinal uyuşturma yaptırmıştım. Ayıktım yani :) doğar doğmaz gösterdiler. Harika bir duygu
canım haklısın evet, sana katılıyorum ama çoğu kişi normal doğum tecrübelerini o kadar kötü o kadar korkunç anlatıyor ki bizler küçük yaşlarda bu şiddete madur kalıyoruz, artık bilinçaltı mı korku mu nasıl varsayıyorsanız bunu. ben böyle olduğunu düşünüyorum keza bu olay doğumla ibaret değil ilk gece korkusu olarak da bizim kafamızda büyük yer etmiş olmakda.
Ben de aynı ruh halindeyim uzun zamandır cok boş zamanım var yapabileceğim hiç bir şey yok bir tane insan yok cevremde sadece eşim var şükürler olsun o herşeyim olabiliyor ama böyle aynaya bile bakmadan geçirdiğim gün o kadar cok ki işe gitmek için bile dışarı cıkmam gerekmiyorKızlar nbr? Dünden beri içimde bir his...nasıl anlatsam..her gün aynı.yani çok yorucu ama rutin.işe git gel ,yemek yap ,duş al, çay demle iç ,yat-kalk kahvaltı-iş-yemek-çamaşır...yani tabii ki Allah'a şükür,Allah sağlıktan etmesin.kendime kızdım sanki nankörlükmüş gibi bu anlarda ama bazen kendim için napıyorum diyorum...bebeğim için dolayısıyla...bu aralar yani 2 gündür böyleyim...ne bileyim önceden ne kadar yoğun da olsam bir sinemayı,tiyatroyu ihmal etmezdim,kitap okumak için yarım saatim illaki olurdu.sohbet edecek birileri olurdu.burda imkanlar da kısıtlı,komşular desen yaşlı insanlar...Amaaan ne bileyim çok daldım derine...:)
ıyılık cnm oluyor oyle seyler bazen bana da oluyor bu ne ulen dıyorum. kahvaltı hazırla okula gıt gel yemek yap temızlık yap yat rutini :) sana da fıkır olsun kırtasıyeden oğluş için cici bir ajanda aldım sıkıldıgım zamanlarda onunla konusuyormus gıbı yazıyorum duygularımı yasadıklarımı vs kesınlıkle tavsıye ederım :) Allah kalplerımıze ferahlık versınKızlar nbr? Dünden beri içimde bir his...nasıl anlatsam..her gün aynı.yani çok yorucu ama rutin.işe git gel ,yemek yap ,duş al, çay demle iç ,yat-kalk kahvaltı-iş-yemek-çamaşır...yani tabii ki Allah'a şükür,Allah sağlıktan etmesin.kendime kızdım sanki nankörlükmüş gibi bu anlarda ama bazen kendim için napıyorum diyorum...bebeğim için dolayısıyla...bu aralar yani 2 gündür böyleyim...ne bileyim önceden ne kadar yoğun da olsam bir sinemayı,tiyatroyu ihmal etmezdim,kitap okumak için yarım saatim illaki olurdu.sohbet edecek birileri olurdu.burda imkanlar da kısıtlı,komşular desen yaşlı insanlar...Amaaan ne bileyim çok daldım derine...:)
Canım şükürler olsun iyiymiş oğlum esneyip duruyordu valla ferahladim, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım nAptın girdin mi detaylıya cok rahat ol bak ne güzel musmutlu çıkacaksın ordan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?