2016 Şubat Anneleri

Esime rica edelim diyorum.kabul etmiyor.bu kocalar da cok duyarsız tasarruf hesap kitap anlayislarimiza

Esime rica edelim diyorum.kabul etmiyor.bu kocalar da cok duyarsız tasarruf hesap kitap anlayislarimiza
Çekiniyordur belki ama bence bi rica edin bebek bekliyoruz diyin belki de yardımcı olur. Bir sürü alınacak şey var bazı şeylerden tasarruf etmekte fayda var. Aynı ürüne niye daha fazla para ödeyelim ki

takımı çok beğendim, tüllü camlar harika, bende tüllü yaptırmak istiyorum. kısmetse hazır yaptıracağım.

ürünün markası/ fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?

Hanımlar ben bu ürüne bayıldım hem ekonomik hemde ayak korumasi ve modelin rengini begendim 74 tl ama hic bir yorum yok hakkında hicbir site bileninz var mı

takımı çok beğendim, tüllü camlar harika, bende tüllü yaptırmak istiyorum. kısmetse hazır yaptıracağım.

ürünün markası/ fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?
ürünün markası ve fiyatını maalesef bilmiyorum. abim beni bir mağazaya gönderdi ordan beğen dedi. İstanbul/Göstepe'de Soyak sitelerinin orada mobilyacılar çarşısı var. orada bi mağaza. ama abim kendi yaptırdığı için fiyat bana söylemediler.
istersen mağazanın adını öğrenebilirim.

sağol canım, ben satın almayacağım için gerek yok. netten buldun diye düşündüm. Mobilyacıya yaptıracağım bende. Model görmem yeterli.

rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin çok güzeller

merhabalar kızlar nasılsınız? Biz
Bugün itibari ile 23+4 olduk biz kuzucukla yolumuz daha hem çok uzun hem de çok kısa gibi geliyor ama zaman çabuk geçiyor.
Öncelikle ben 23+4 yani 24. Haftadayım diye şeker yüklemesi için doktora gittim ancak doktor bizim gibi hesaplamıyor ne zaman ki 24+0 olursun ( benim hesabıma göre 25. Haftanın başı) o zaman şeker yüklemesi yapılır biz haftayı bir üste tamamlamıyoruz dedi kafam karıştı benim tosun oğlum yine 2 hafta önde çıktı 800 gr olmuş boyu da 31 cm maşallah ama doktor haliyle hemen şeker yükleme testini 24+0 da hemen yaptır dedi bebek ondan büyük olabilir dedi önden gitmesine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o yüzden... Işte son durumlar siz haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz? Atıyorum 12+3 e 13. Haftadayım demiyor musunuz?
Dün de holter takıldı tansiyon için yarın da onun sonuçlarını göstermeye gideceğim inşallah biz de durumlar böyle :)

Benim karnimda çıktı bayağı.. Neden çıkmaması iyi dedin canim
canim gelisimde hersey normal ise bence iyi... anneye hareket kolayligi sagliyor... hem annenin yapisi ile alakali benim ablam ilk bebeginde doguma gittiginde karni cok da buyuk degildi 7 aylik falan... gayet son ayina kadar saglikli gitti hersey... cok da rahat bir surec gecirdi... 3,5 kilo dogmustu... yani gelisimi iyiyse annenin karin yapisi ile ilgili bir durum oldugu icin hamelik sureci daha rahat geciyor...

Anne adayları benim ikinci asımda kolum çok fena uyuştu bağırdım bağırınca bıraktı iki gündür ağrıyo başınıza böyle bişey geldimi
Ayyyy canım ya...sinire mi geldi ki ? Zaten bu kaslara yapılan bir aşı.o yüzden çok ağrıyor fakat aşı olurken hemen anlaşılmıyor ki...

Aynen canım tuzlu yasak ve bol su iç demişti doktorum. Ve bolca dinlen elinden geldiğince dedi. Benim çift damarda da çentikleşme var canım
canim ins... hersey guzel ve gonlunce olur... benim de 2 gun boyle bir durum oldu... ayrintili da olmadigi kesinlesti ama iki gun cok tedirgindim... yemene dikkat et... bol bol dinlen...

çok uygunmuş gerçekten. Ben de böyle bişey düşünüyorum ama yükseklik ayarı olsa daha kullanışlı olmaz mı?

bende cok dusundum yukseklik meselesini ileride duser mi falan diye ,esim cekmeceleri cikartir sana derin yaparim o kolay is sen yeter ki begen dedi .. uygun fiyata diye beni mi kandirmaya calisiyo bilemem eger siteyi incelerseniz kampayali urunleri de var set halinde

cnm mesela ben 22+2 yim 22+2 yada 22 diyorum... ama esim 23 diyor... doktorlarda 23 diye degerlendiriyor...

Kızlar nbr? Dünden beri içimde bir his...nasıl anlatsam..her gün aynı.yani çok yorucu ama rutin.işe git gel ,yemek yap ,duş al, çay demle iç ,yat-kalk kahvaltı-iş-yemek-çamaşır...yani tabii ki Allah'a şükür,Allah sağlıktan etmesin.kendime kızdım sanki nankörlükmüş gibi bu anlarda ama bazen kendim için napıyorum diyorum...bebeğim için dolayısıyla...bu aralar yani 2 gündür böyleyim...ne bileyim önceden ne kadar yoğun da olsam bir sinemayı,tiyatroyu ihmal etmezdim,kitap okumak için yarım saatim illaki olurdu.sohbet edecek birileri olurdu.burda imkanlar da kısıtlı,komşular desen yaşlı insanlar...Amaaan ne bileyim çok daldım derine...:)

ben daha doktorumla doğum hakkında hiç konuşmadım.nette vajinusmus olanların tedavi görmeden normal doğum yapması sakıncalı yazıyor ama bilemiyorum tabi

Canım bu problem degil ben sezeryanımı spinal uyuşturma yaptırmıştım. Ayıktım yani :) doğar doğmaz gösterdiler. Harika bir duygu

onunda riskleri yok mu canım.o anı kaçırmayı asla istemem.

zaten en büyük hatam evlenmeden ilk geceyi saçma sapan insanlardan dinlemem oldu.yok kilitlenmeler yok kanlar ağrılar acılar derken psikolojim bozuldu. bir hafta oturamadm topalldım diyen bile oldu inanabiliyor musun[/QUOTE]

Ben de aynı ruh halindeyim uzun zamandır cok boş zamanım var yapabileceğim hiç bir şey yok bir tane insan yok cevremde sadece eşim var şükürler olsun o herşeyim olabiliyor ama böyle aynaya bile bakmadan geçirdiğim gün o kadar cok ki işe gitmek için bile dışarı cıkmam gerekmiyor

ıyılık cnm oluyor oyle seyler bazen bana da oluyor bu ne ulen dıyorum. kahvaltı hazırla okula gıt gel yemek yap temızlık yap yat rutini :) sana da fıkır olsun kırtasıyeden oğluş için cici bir ajanda aldım sıkıldıgım zamanlarda onunla konusuyormus gıbı yazıyorum duygularımı yasadıklarımı vs kesınlıkle tavsıye ederım :) Allah kalplerımıze ferahlık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…