- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
bende vajinismusken hamıle kaldım sızın gıbı cok korkuyorum tabı :/ doktor suanda hersey normal gorunuyor buyuk ıhtımal normal olacak fln dedı bend ekorkuyorum dedım onceden sezaryen mı vardı dedı :) ama işte korkuyor ınsan o an bebegımı tehlıkeye de atmak ıstemem hayırlısı hakkımızda ınsallahNormal doğum yapan tüm tanıdıklarm tıpkı senin gibi söylüyor ama yinede bende cesaret sıfırbelkide vajinusmus geçmişm olduğu içindir
Kamuda calisanlar sonradan vakit bulamayiz yazmak okumak icin belki simdiden soyleyim insanin basina gelince etraftan da cok sey duyuyor bi cok kisiye sut izni cok yanlis mudurun istedigi sekilde kullandirtilmis bi ark.imin okulinda 1saat ilk ders 1 saat ogle arasi 1 saat son derse vermisler kac sene kac ogt.e sit iznini. Halbuki sut izni anne ne zaman isterse ders saati degil normal saat uzerinden verilir. Simdiki kanunda dogum izni bittikten sonraki ilk6ay 3 saat sonraki 6ay 1.5 saat ben dilekceme saat 13.30-16.30 arasi yazip ogleden sonrayi kapattirmistimAynen ya keşke yasalar değişse de anneler 1 yıl bebeğiyle kalabilseben de kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl halletcez bakım ve izin olayını uff ben fizyoterapistim mesleğim de yorucu muhtemelen 37. haftaya kadar sarkıtamam 32.de pert hastaneye gitmek bile yoruyo şu an sabah erken kalkmak yoruyo
Maşallah canım fikirlerini beğendim Allah tamamına erdirsin inşallah valla ben bi tek çikolata düşünüyorum zaten max 2 gün kalırız hastanede tabi inş, mevlid için de konuklara yasin kitabı dağıtmayı düşünüyorum hani şu sure kitapları oluyo ya onlardan
Ohhhh mis sefan olsun maşallah :) afiyet bal şeker olsun eviniz hep huzurlu olsun
Canim yedigin bi sey mi dokundu acsba benim de 2-3gun oyle oldu 3den 4den sonra hic bi sey yiyememistim yemekhanenin yemeklerini birakinca yanma da bittiay cnm yaaa al benden de okdr saat kac oldu hala donuyorum yataktaben ılac yazdırdım doktoruma rennie duo diye bişe verdi biraz fayda ediyor doktoruna soyle cnm bu durumu cekılecek gıbı degıl köz koymuşlar sanki böğrüme öyle yanıyo
Canim katalogda sabitlemede yaziyoyor bu koltuklar aparat olmadan arabaya takiliyormus galiba uffCanim ben aldim ama arabaya takilmiyor,zaten bebek tasima koltugu olarak geciyor zaten.Ben evde yada gittigimizde yerde kulllanmak icin aldim.Kv yakin gittigimde koltuga falan birakacagima icinde durur hem yavas yavas sallarim dedim.Araba icn emniyet kemeriyle sabitlersin belki ama tehlikeli olabilir.
Nk mı baktım nette bulamadim link atabilir misin ??İyi akşamlar canım ben almadım ama baktık çok kötü malı hiç iyi değil tavsiye etmem eğer uygun fiyata ararsan NK dan çocuk mağazası alabilirsin. 90 tl fiyatı
Bende mide yanmasindan uyuyamiyorum resmen midem ağzumda hu saat oldu resmen oturuyorum kafamin altin 4-5 tane yastik var banamisin demiyo hani 4 saattir bisi de yemedimyemekten okuyo deaem geceleri uyuyamiyorum resmen ufff
kızlar bende öyleydim gaviscon süper iyi geldi tavsiye ederim. Zaten hamişlere veriyorlarmışŞuan bende aynı dertten muzdaribim.ayıptır söylemesi yatağa geçmeden önce ayva yemiştm gerçekten ayvayı yedim yani uyuyamıyorm ağzıma geliyor
Canım bu problem degil ben sezeryanımı spinal uyuşturma yaptırmıştım. Ayıktım yani :) doğar doğmaz gösterdiler. Harika bir duyguHiçbirşey değilde bebeğimin ilk anını göreme. em çok üzülürüm canım sırf bu yüzden bi cesaret zorlaym kendmi diyorum ama hayırlısı olsun.yenmiştimhamilelikte yine eskisi gibi oldum 4 5 aydır tık yok.yazdıkların biraz cesaretlendirdi sağol. İnşallah bizimde öyle güzel anılarımz olur
rennie degil gaviscon daha iyi geliyor canımay cnm yaaa al benden de okdr saat kac oldu hala donuyorum yataktaben ılac yazdırdım doktoruma rennie duo diye bişe verdi biraz fayda ediyor doktoruna soyle cnm bu durumu cekılecek gıbı degıl köz koymuşlar sanki böğrüme öyle yanıyo
Sanirim birileri vardi ama nicklerini hatirlamiyorum umarim en kisa zamanda bu depresif durumu atlatirsinO yuzden paylaştım baska yaşayan var mı yada normal mi diye belkide su ortağı bulurum diye :/
ben ona çözümü buldum canım. arıyorum randevu saatimden yarım saat önce, bir aksaklık var mı diye. bana 1 saatlik kadar gecikme var diyorlar bende ona göre çıkıyorum evden.. tavsiye ederim senin de arayıp, sormanıNe güzel Bülent beye her seferinde kontrolleri iple çekiyorum her ne kadar sıra bekleme derdi olsa da değer :)
Canim birsey diyicem zaten dogum sancisini gecebilicek baska agri olmucak, yani o kadar sanci hissederken sen bebegin dogarkenki agrisini hissedemeyeceksin zaten merak etmebende vajinismusken hamıle kaldım sızın gıbı cok korkuyorum tabı :/ doktor suanda hersey normal gorunuyor buyuk ıhtımal normal olacak fln dedı bend ekorkuyorum dedım onceden sezaryen mı vardı dedı :) ama işte korkuyor ınsan o an bebegımı tehlıkeye de atmak ıstemem hayırlısı hakkımızda ınsallah
canım bende normali çok istiyoum ama aklıma gelen tek şey o anda müstehçen yerlerimin görülüyor olması gibime geliyor. onu düşünmekten doğuma odaklanamazsam ya diyorumKizlar ben ilk dogumumu suni sanci ile normal yaptim cokta gecmedi aradan 19 ay once falan.Simdi yine normal olsun diyorum nasipse,bebekle beraber sende yeniden dogmus gibi oluyorsun.Resimlere bakiyorumda simdi bi kan can varmis yuzumde parliyorumHa saglik sorunu olur,psikolojik olarak hazir hissetmezsin o ayri kesinlikle sezeryana karsi degilim. Ama normal dogumdan korkmayin derim ben bebisinizjn ciktigini gordugunuz an dunya sizin oluyo
Insallah canim olmazsa da zorlama bosver hele bir bebis gelsinde ne anilariniz olacak Allahin izniyleHiçbirşey değilde bebeğimin ilk anını göremezsem çok üzülürüm canım sırf bu yüzden bi cesaret zorlaym kendmi diyorum ama hayırlısı olsun.yenmiştimhamilelikte yine eskisi gibi oldum 4 5 aydır tık yok.yazdıkların biraz cesaretlendirdi sağol. İnşallah bizimde öyle güzel anılarımz olur
Dogum ekibi hep bayandi benim canim,ekip dedigimde dr,ebe,hasta bakici :))bide dogunca bebegi tutmaya bi kiz vardi.Hem olmasa bile zaruri bir durum bu ve o anlarda emin ol zerre aklina gelmiyor o :))canım bende normali çok istiyoum ama aklıma gelen tek şey o anda müstehçen yerlerimin görülüyor olması gibime geliyor. onu düşünmekten doğuma odaklanamazsam ya diyorum
Canim bence sabah bi erkendden git bak incele hosuna giderse alirsin,ici biraz naylonumsu ama ben oraya birsey serip oyle yatiricam bebegi,dedigim gibi emniyet kemeriyle sabitliyorlar galiba ama nasil oluyor emniyetli mi bilmiyorum :/Canim katalogda sabitlemede yaziyoyor bu koltuklar aparat olmadan arabaya takiliyormus galiba uff
işte bende o kesin değil kız olacakları. hatta büyük ihtimal erkek doktor olacak. üniversitede erkek doktor geliyormuş. hal böyle olunca ben ıkınma ne zaman olacak ne zaman çocuk gelecek düşünmem sadece o anda o adamı düşünürüm gibime geliyor. offf ben kafadan bunları atmadan biraz zorDogum ekibi hep bayandi benim canim,ekip dedigimde dr,ebe,hasta bakici :))bide dogunca bebegi tutmaya bi kiz vardi.Hem olmasa bile zaruri bir durum bu ve o anlarda emin ol zerre aklina gelmiyor o :))
erkenden gidip kapıda mı beklemeyi düşnüyorsun tatlım. geç gidilse bitermi ki
valla benimde çatlaklarım vardı. zaten kilolu olduğum için erkenden göbeğime bio-oil sürmeye başladım ama yinede çatladım :) yapcak bişi yok. bebeğim sağlıklı sıhatli olsunda çatlamışım çatlamamışım çokda önemli değil açıkcası :)Kaderımız aynı desene
Ben catladımmı bılmıyorum ama zaten catlaklarım var. Ben clarıns tonıc kullanıyorum bıraz pahalı ama cok ıyı bır urun, umarım fazla catlamam yoksa harıta gıbı olucam
çok güzeller , valla hergün yeni bir fikirle uyanıyorum. bakalım neler neler olacak :)jolianfemme @huzurunmeraklisi S serppp blummmm @DilberiRana bebeğimizle ilgili bişeyler planlamak hayal etmek de çok zevkli dimi ya :) ben de haciserif.com dan isimli çikolata siparişi vericem, minik lavanta keseleri yapıcam, kuru pasta alıcam, lohusa şerbeti, minik cupcakeler, minikler için topitop ve marşmelovlu süslemeler düşünüyorum. marşmelovlular ekteki gibi olacak kısmetse :)Eki Görüntüle 1663840
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?