2016 Şubat Anneleri

Normal doğum yapan tüm tanıdıklarm tıpkı senin gibi söylüyor ama yinede bende cesaret sıfır belkide vajinusmus geçmişm olduğu içindir
bende vajinismusken hamıle kaldım sızın gıbı cok korkuyorum tabı :/ doktor suanda hersey normal gorunuyor buyuk ıhtımal normal olacak fln dedı bend ekorkuyorum dedım onceden sezaryen mı vardı dedı :) ama işte korkuyor ınsan o an bebegımı tehlıkeye de atmak ıstemem hayırlısı hakkımızda ınsallah

Kamuda calisanlar sonradan vakit bulamayiz yazmak okumak icin belki simdiden soyleyim insanin basina gelince etraftan da cok sey duyuyor bi cok kisiye sut izni cok yanlis mudurun istedigi sekilde kullandirtilmis bi ark.imin okulinda 1saat ilk ders 1 saat ogle arasi 1 saat son derse vermisler kac sene kac ogt.e sit iznini. Halbuki sut izni anne ne zaman isterse ders saati degil normal saat uzerinden verilir. Simdiki kanunda dogum izni bittikten sonraki ilk6ay 3 saat sonraki 6ay 1.5 saat ben dilekceme saat 13.30-16.30 arasi yazip ogleden sonrayi kapattirmistim belki gicik mudurleriniz vardir bilginiz olsun

Canim yedigin bi sey mi dokundu acsba benim de 2-3gun oyle oldu 3den 4den sonra hic bi sey yiyememistim yemekhanenin yemeklerini birakinca yanma da bitti

Canim katalogda sabitlemede yaziyoyor bu koltuklar aparat olmadan arabaya takiliyormus galiba uff

İyi akşamlar canım ben almadım ama baktık çok kötü malı hiç iyi değil tavsiye etmem eğer uygun fiyata ararsan NK dan çocuk mağazası alabilirsin. 90 tl fiyatı
Nk mı baktım nette bulamadim link atabilir misin ??

Bende mide yanmasindan uyuyamiyorum resmen midem ağzumda hu saat oldu resmen oturuyorum kafamin altin 4-5 tane yastik var banamisin demiyo hani 4 saattir bisi de yemedimyemekten okuyo deaem geceleri uyuyamiyorum resmen ufff

Şuan bende aynı dertten muzdaribim.ayıptır söylemesi yatağa geçmeden önce ayva yemiştm gerçekten ayvayı yedim yani uyuyamıyorm ağzıma geliyor
kızlar bende öyleydim gaviscon süper iyi geldi tavsiye ederim. Zaten hamişlere veriyorlarmış

Canım bu problem degil ben sezeryanımı spinal uyuşturma yaptırmıştım. Ayıktım yani :) doğar doğmaz gösterdiler. Harika bir duygu
rennie degil gaviscon daha iyi geliyor canım
midem deyince hemen rennie diyorlar. Bende onun iyi gelmediğini söyledim gaviscon verdi bana çok faydasını gördüm.

Ne güzel Bülent beye her seferinde kontrolleri iple çekiyorum her ne kadar sıra bekleme derdi olsa da değer :)
ben ona çözümü buldum canım. arıyorum randevu saatimden yarım saat önce, bir aksaklık var mı diye. bana 1 saatlik kadar gecikme var diyorlar bende ona göre çıkıyorum evden.. tavsiye ederim senin de arayıp, sormanı

Canim birsey diyicem zaten dogum sancisini gecebilicek baska agri olmucak, yani o kadar sanci hissederken sen bebegin dogarkenki agrisini hissedemeyeceksin zaten merak etme

canım bende normali çok istiyoum ama aklıma gelen tek şey o anda müstehçen yerlerimin görülüyor olması gibime geliyor. onu düşünmekten doğuma odaklanamazsam ya diyorum

Insallah canim olmazsa da zorlama bosver hele bir bebis gelsinde ne anilariniz olacak Allahin izniyle

canım bende normali çok istiyoum ama aklıma gelen tek şey o anda müstehçen yerlerimin görülüyor olması gibime geliyor. onu düşünmekten doğuma odaklanamazsam ya diyorum
Dogum ekibi hep bayandi benim canim,ekip dedigimde dr,ebe,hasta bakici :))bide dogunca bebegi tutmaya bi kiz vardi.Hem olmasa bile zaruri bir durum bu ve o anlarda emin ol zerre aklina gelmiyor o :))

Canim katalogda sabitlemede yaziyoyor bu koltuklar aparat olmadan arabaya takiliyormus galiba uff
Canim bence sabah bi erkendden git bak incele hosuna giderse alirsin,ici biraz naylonumsu ama ben oraya birsey serip oyle yatiricam bebegi,dedigim gibi emniyet kemeriyle sabitliyorlar galiba ama nasil oluyor emniyetli mi bilmiyorum :/

Dogum ekibi hep bayandi benim canim,ekip dedigimde dr,ebe,hasta bakici :))bide dogunca bebegi tutmaya bi kiz vardi.Hem olmasa bile zaruri bir durum bu ve o anlarda emin ol zerre aklina gelmiyor o :))
işte bende o kesin değil kız olacakları. hatta büyük ihtimal erkek doktor olacak. üniversitede erkek doktor geliyormuş. hal böyle olunca ben ıkınma ne zaman olacak ne zaman çocuk gelecek düşünmem sadece o anda o adamı düşünürüm gibime geliyor. offf ben kafadan bunları atmadan biraz zor

günaydın güzel anneler;

yarın A101 bebek ürünleri günü. kızlar, mavi bebek askılarından almak istiyorum bende.

Kaderımız aynı desene

Ben catladımmı bılmıyorum ama zaten catlaklarım var. Ben clarıns tonıc kullanıyorum bıraz pahalı ama cok ıyı bır urun, umarım fazla catlamam yoksa harıta gıbı olucam
valla benimde çatlaklarım vardı. zaten kilolu olduğum için erkenden göbeğime bio-oil sürmeye başladım ama yinede çatladım :) yapcak bişi yok. bebeğim sağlıklı sıhatli olsunda çatlamışım çatlamamışım çokda önemli değil açıkcası :)

çok güzeller , valla hergün yeni bir fikirle uyanıyorum. bakalım neler neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…