- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Ben bu forumu yeni görüyorum, herkese merhabalar
Ben şubat 2016 anne adayıyım, tahminen henüz 4 haftalık, geç döllenme olma ihtimalinden yarın kontrolde netleşecek sanırım ne kadarlık oldugu
Herkese sevgiler
hoşgeldin canım. hayırlısı olsun inşallah
Bende hic umudum yoktu ama 1 arkadaşım vardı ida uğraşıyordu bi ona demiştim ben hamileyim hissediyorum diye ki bazı problemden dolayı ol az umuduyla bakiyordum ama rabbime şükürler olsun fazla aratmadı hayırlı haberler verirsin inşallahEvet hiss ediuorum sanki birweyler ama yanilticida ola bilir..fazla umitlenmek istemiyorum..bakalim allah hayirlisini yazsin
İnşallah. Bebeğim sağlıklı olduğu sürece her şeye göğüs gerebileceğime inanıyorum. Yeter ki yavrum beni bırakmasın. Şu 8 ay bir an önce geçse de kavuşsak yavrularımıza. :)Gözün aydın canım öyle kendiMi umursamıyorum olmaz dileklerimizi tam dileyelim sen ayakta ve sağlıklı olacaksın ki evladının yaninda durasın inşallah seninde testin temiz çıkacak
Ben dogum yaptigimda yanımdaki kadin bana bak gunahlarina kefaret oldu dedi icime oturmustu
Ayyy insallah canm sadece bebisim gorunse suan icin o bile yeter bana :) cunku diger gebeligimde bebegm hic goozukmemistiMuhtemelen canım ben randevu almayı unuttum :) neyse ben bi yolunu bulup görünürüm nasılsa :) hadi hayırlısı hakkımızda belki kalp atışı duyulmaz ama ekranda görebilir doktor
Olsun anne sağlığı da önemli canım ay evet ama bu sürecin de tadını cikarmak lazim :) ben daha anneme bile söylemedim kısmet olursa hafta sonu yanlarına gidip söylecez çok heyecanliyim o yüzden :)İnşallah. Bebeğim sağlıklı olduğu sürece her şeye göğüs gerebileceğime inanıyorum. Yeter ki yavrum beni bırakmasın. Şu 8 ay bir an önce geçse de kavuşsak yavrularımıza. :)
Masallah guzel anne darisi bizlarin basina :)Kizlaaarrr daha kocama bile demeden burdan yaziyorum... masallah kese kocaman olmus... icindeki yolk sac da gorundu.. embryo minicik 3mm atiyor pir pir.. dr duyulmaz am gorulur dedi... masallah Rabbime emanet.. hala heycanliyim... cok sukur bin sukur
Haftaya kalp atisina gidiyoruz insallah. . Bos gebelikden korkuyordum icime su serpildi.. haftaya patronada soyliyecegizz..
Öncesini unutuyoruz canım pozitif düşüneceksin bu ay benim imkansız gibi duruyordu ama ben hep hamileyim dedim hissettim resmen çok şükür bu kadar sıkıntısız geldik yarin güzel haberler olacak üzülmek yok unutma sen üzüldükçe bebeginde üzülüyorAyyy insallah canm sadece bebisim gorunse suan icin o bile yeter bana :) cunku diger gebeligimde bebegm hic goozukmemisti
Heyecanin içinde kalmış neyse geç olsun da güç olmasın yarın ben de beş bucukta gideceğim İnşallah yarın güzel haberler veririzKızlar ben geldim kendi doktorum rahatsızlanmış son anda randevum iptal oldu bende heveslenmiştim devlet hastanesine gittim allahım o nasıl ultrason cihazıydı öyle sanırım istanbulun fethinden önce falan kullanılıyordukarman çorman gözüktü herşey çıktı bile çizgiler içinde kese zor göründü ne bebek ne kalp atışını görebildik sadece kese büyümüş o belli oldu benim kalp atışı yarına kaldı,kendi doktoruma gideceğim yarın
Çok sevindim canım gözün aydın maşallah bebişineKizlaaarrr daha kocama bile demeden burdan yaziyorum... masallah kese kocaman olmus... icindeki yolk sac da gorundu.. embryo minicik 3mm atiyor pir pir.. dr duyulmaz am gorulur dedi... masallah Rabbime emanet.. hala heycanliyim... cok sukur bin sukur
Haftaya kalp atisina gidiyoruz insallah. . Bos gebelikden korkuyordum icime su serpildi.. haftaya patronada soyliyecegizz..
Valla benim annem direkt kendisi anladı nasıl bir şeyse kirpiklerin karışmış hamilesin sen dedi ben de ondan sonra şüphelenmiştim. :)Olsun anne sağlığı da önemli canım ay evet ama bu sürecin de tadını cikarmak lazim :) ben daha anneme bile söylemedim kısmet olursa hafta sonu yanlarına gidip söylecez çok heyecanliyim o yüzden :)
Hoşgeldin canım aramızaÇok teşekkür ederim, hepimiz için
Aynen öyle oldu canım haklısın geç olsunda güç olmasın yarınki randevum 10:40 inşallah yarın güzel olur herşeyHeyecanin içinde kalmış neyse geç olsun da güç olmasın yarın ben de beş bucukta gideceğim İnşallah yarın güzel haberler veririz
Maşallah canım benimKizlaaarrr daha kocama bile demeden burdan yaziyorum... masallah kese kocaman olmus... icindeki yolk sac da gorundu.. embryo minicik 3mm atiyor pir pir.. dr duyulmaz am gorulur dedi... masallah Rabbime emanet.. hala heycanliyim... cok sukur bin sukur
He yaaa ne cesarett di miBu insanları karma kovalasın ya beddua etmiim dedim bunu diim bari!
Eskiler anlıyor nasılsa annemle ayrı sehirlerde yaşıyoruz hafta sonu köye gittik ama anneanem anlayacağı için rimel felan sürdüm:)) emin olmadan duyulsun istemedim duyduklarım beni korkuttu birazValla benim annem direkt kendisi anladı nasıl bir şeyse kirpiklerin karışmış hamilesin sen dedi ben de ondan sonra şüphelenmiştim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?