2016 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım. hayırlısı olsun inşallah

Evet hiss ediuorum sanki birweyler ama yanilticida ola bilir..fazla umitlenmek istemiyorum..bakalim allah hayirlisini yazsin
Bende hic umudum yoktu ama 1 arkadaşım vardı ida uğraşıyordu bi ona demiştim ben hamileyim hissediyorum diye ki bazı problemden dolayı ol az umuduyla bakiyordum ama rabbime şükürler olsun fazla aratmadı hayırlı haberler verirsin inşallah

Gözün aydın canım öyle kendiMi umursamıyorum olmaz dileklerimizi tam dileyelim sen ayakta ve sağlıklı olacaksın ki evladının yaninda durasın inşallah seninde testin temiz çıkacak
İnşallah. Bebeğim sağlıklı olduğu sürece her şeye göğüs gerebileceğime inanıyorum. Yeter ki yavrum beni bırakmasın. Şu 8 ay bir an önce geçse de kavuşsak yavrularımıza. :)

Kizlaaarrr daha kocama bile demeden burdan yaziyorum... masallah kese kocaman olmus... icindeki yolk sac da gorundu.. embryo minicik 3mm atiyor pir pir.. dr duyulmaz am gorulur dedi... masallah Rabbime emanet.. hala heycanliyim... cok sukur bin sukur
Haftaya kalp atisina gidiyoruz insallah. . Bos gebelikden korkuyordum icime su serpildi.. haftaya patronada soyliyecegizz..

Muhtemelen canım ben randevu almayı unuttum :) neyse ben bi yolunu bulup görünürüm nasılsa :) hadi hayırlısı hakkımızda belki kalp atışı duyulmaz ama ekranda görebilir doktor
Ayyy insallah canm sadece bebisim gorunse suan icin o bile yeter bana :) cunku diger gebeligimde bebegm hic goozukmemisti

İnşallah. Bebeğim sağlıklı olduğu sürece her şeye göğüs gerebileceğime inanıyorum. Yeter ki yavrum beni bırakmasın. Şu 8 ay bir an önce geçse de kavuşsak yavrularımıza. :)
Olsun anne sağlığı da önemli canım ay evet ama bu sürecin de tadını cikarmak lazim :) ben daha anneme bile söylemedim kısmet olursa hafta sonu yanlarına gidip söylecez çok heyecanliyim o yüzden :)

Masallah guzel anne darisi bizlarin basina :)

Ayyy insallah canm sadece bebisim gorunse suan icin o bile yeter bana :) cunku diger gebeligimde bebegm hic goozukmemisti
Öncesini unutuyoruz canım pozitif düşüneceksin bu ay benim imkansız gibi duruyordu ama ben hep hamileyim dedim hissettim resmen çok şükür bu kadar sıkıntısız geldik yarin güzel haberler olacak üzülmek yok unutma sen üzüldükçe bebeginde üzülüyor

Heyecanin içinde kalmış neyse geç olsun da güç olmasın yarın ben de beş bucukta gideceğim İnşallah yarın güzel haberler veririz

Çok sevindim canım gözün aydın maşallah bebişine

Olsun anne sağlığı da önemli canım ay evet ama bu sürecin de tadını cikarmak lazim :) ben daha anneme bile söylemedim kısmet olursa hafta sonu yanlarına gidip söylecez çok heyecanliyim o yüzden :)
Valla benim annem direkt kendisi anladı nasıl bir şeyse kirpiklerin karışmış hamilesin sen dedi ben de ondan sonra şüphelenmiştim. :)

Maşallah canım benim

Valla benim annem direkt kendisi anladı nasıl bir şeyse kirpiklerin karışmış hamilesin sen dedi ben de ondan sonra şüphelenmiştim. :)
Eskiler anlıyor nasılsa annemle ayrı sehirlerde yaşıyoruz hafta sonu köye gittik ama anneanem anlayacağı için rimel felan sürdüm:)) emin olmadan duyulsun istemedim duyduklarım beni korkuttu biraz

Neyse ben öğrendim benim gibi bilmeyenler varsa sizde okuyabilirsiniz

GS (Gebelik Kesesi, Gestasyonel Sac): En erken olarak transvajinal ultrasonda gebelik 4 bucuk -5 haftalık olduğunda görülebilir. Karından yapılan ultrasonda gebelik 6 haftalık olduğunda görülebilir. GS'ye göre gebeliğin kaç haftalık olduğunun belirlenmesi tavsiye edilmez bunun yerine CRL ölçümü daha kullanışlıdır. GC yani gebelik kesesi düzensizse yani yuvarlak izlenmiyorsa gebeliğin düşükle sonuçlanma riski artmıştır. Gebelik kesesi çok küçük ise içerisinde ebmriyo görülmez sadece kese şeklinde izlenir. Gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi izlenir, 1.5 cm boyuta ulaştığında içerisinde embriyo da izlenebilir.

YS (Yolk kesesi, Yolk sac): Plasenta gelişmeden önce anne ve bebek arasındaki madde değişimini sağlayan yolk kesesidir. Gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi görünür hale gelir. Gebelik kesesinin kenarında ufak bir kese şeklinde izlenir. Gebelik kesesi 1 cm'den fazla büyüklüğe varmasına rağmen yolk sak görünmüyorsa bu gebeliğin düşükle sonuçlanma riski artmıştır. Aynı şekilde yolk sac 6 mm'den fazla büyümüşse bu da yine gebeliğin düşükle sonlanacağını gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…