- 18 Şubat 2013
- 419
- 350
- 323
aramak zorundalar aslında ben kendimden biliyorum bigun basıma telefonla konusmaktan bişe gelecek die korkuyorum acmıyolar hastalar telefonumu öğrendiler sapık muamelesi yapılmasından nefret ediyorum artık sanki onların zararını istiyorum
Bnm ebem de hiç aramıyor hiç bir bilgi vermiyor.Kendi sahsi cep telefonlarini veriyorlar sanirim degil mi.. bagli oldugumuz ebeler..benimki de bir numara yazmisti..ama aramiyor ben kendim takip ediyorum..
Insanlarla ugrasmak cok zor.. hicbir turlu yaranilmiyor sanirim
Evet ya...hani bir reklam var ,ne reklamıydı unuttum...365 günlük yorgunluğu 1 haftalık tatilde atmanın neresi normal diye...çok doğru...bunlar çok normal geliyor ama normal olan neyle kıyasladığına bağlı.Canim bazen benim de oyle oluyor gebelikte de normalde de kadinlarin hormonlari o kadar degisim gosteriyor ki cok normal boyle olmamiz ustelik her kadinin uzerinde cok yuk var sabahin korunde basliyor kahvalti hazirla cocuk is isten gel yemek bulasik camasir her gun zaten olan seyler arada detay temizlik arti baska isler de karisinca bunyemiz dayanamiyor
Beni ariyorlar derste oldugum zaman sesini kistigim icin bazen ulasamiyorlar 2.defa ariyorlar bi daha ulasamazlarsa esimi ariyorlar. Allah razi olsun valla bana kalsa herseyimi unuturum bebek ilk 6ay her ay asi vuruluyor hep aradilar 2yasina kadar uzayan araliklarla asilari oldu hepsini hatirlattilarKendi sahsi cep telefonlarini veriyorlar sanirim degil mi.. bagli oldugumuz ebeler..benimki de bir numara yazmisti..ama aramiyor ben kendim takip ediyorum..
Kendi sahsi cep telefonlarini veriyorlar sanirim degil mi.. bagli oldugumuz ebeler..benimki de bir numara yazmisti..ama aramiyor ben kendim takip ediyorum..
Onu kullanman bile mucize.ben kapının önünde ayakkabımı giyip çıkartırken bile sıkıntı yaşıyorum.Kızlar hepinize merhaba...Biz iyiyiz her şey yolunda şükür. Ctesi randevumuz var. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bir sıkıntım var benim. Ben okulda alaturka wc kullanıyorum ve çok zorlanıyorum. Karnım ağrıyor. Alafrangada aynı şeyi yaşamıyorum. Bi sorun yoktur umarım sizler de yaşıyor musunuz bu durumu
Evet bendede oluyor ani bir hareket yapinca.. Ama kalici bir agri olmuyor neysekiKızlar birşey sorucam karnınızda böyle batma hissi oluyor mu arada ?
Ogluma kanz aldik bebek arabasi ben cok memnunum
Benim sağlık ocağında kullandığım cep numaramı tum hastalar bilir işte cağıracağımı bildikleri için açmıyorla maalesef numarası varsa arayıp sorabilirsinz mesaide bilgilendirirlerKendi sahsi cep telefonlarini veriyorlar sanirim degil mi.. bagli oldugumuz ebeler..benimki de bir numara yazmisti..ama aramiyor ben kendim takip ediyorum..
Minnoşumun ana kucağı geldi taktık sökemıyoruz iyimi
Kızlar hepinize merhaba...Biz iyiyiz her şey yolunda şükür. Ctesi randevumuz var. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bir sıkıntım var benim. Ben okulda alaturka wc kullanıyorum ve çok zorlanıyorum. Karnım ağrıyor. Alafrangada aynı şeyi yaşamıyorum. Bi sorun yoktur umarım sizler de yaşıyor musunuz bu durumu
benim arkadasim peg prego kullaniyor... cok memnun... italyan...belki bende peg prego aria twin alabilirim...Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de grip oldum bikaç gündür evde dinleniyorum annem geldi biraz yardımcı oldu yemeğimi ütümü falan yaptı sağolsun. Bakamadım buraya da pek. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı çok şükür. Ben de henüz yatak almadım park yatak düşünüyorum teyzemlerin bebek mağazası var onlardan alcaz geliş fiyatına. Prego yummy varmş sattıkları ürünler arasında ben de beğendim fena değil onu almayı düşünüyorum. Bebek arabasını da pierre cardin prego yada kanz almam lazım o markaları satıyorlar teyzemler.bu markalarda bebek arabası alan var mı
Kizlar esimin tanidigi vsr 101 de rica edecek bakalim bu aksamdan alabilir miyiz diye eger getirirse aldiklarini resimlerim size
Ayy evet.. Ve daha neler neler duymuştum bende.. Benim Ablamda vajinismus hastasiydi onun neler yaşadığını gorunce.. Bende korkmuştum ama hal öyle olmadı çok.sukur. ben şimdi o muhabbetlerden uzak duruyorum ama bir arkadaş sağolsun öyle bir laf etti ki 3 gundur aklımdan çıkmıyor. Eşime söyledim sinirlendi , neden böyle duyarsız anlayışsız oluyorlar diye.. İşte.en yakinlarimiz yapıyor, disardakilerden ne bekleyebiliriz ki
cnm bu nuna miMinnoşumun ana kucağı geldi taktık sökemıyoruz iyimi
Canım bu arada kontrolün Nasıl geçti inşallah sağlıklıdır bebişin:)
Merhaba canjm.. Bebisim çok sukur herşey yolunda.. Yalnız benim şekerim yüksek çıktısali günü 1oo gr glikoz yüklemesi yapılacak ona moralim bozuldu.. Bebisimiz 685 gr. Nasıl iyi mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?