2016 Şubat Anneleri

Kendi sahsi cep telefonlarini veriyorlar sanirim degil mi.. bagli oldugumuz ebeler..benimki de bir numara yazmisti..ama aramiyor ben kendim takip ediyorum..
Insanlarla ugrasmak cok zor.. hicbir turlu yaranilmiyor sanirim

Evet ya...hani bir reklam var ,ne reklamıydı unuttum...365 günlük yorgunluğu 1 haftalık tatilde atmanın neresi normal diye...çok doğru...bunlar çok normal geliyor ama normal olan neyle kıyasladığına bağlı.
Arada değişiklik lazım...ona da para lazım,bana bu ara lazım :)))
Çok çalışıyoruz,yiyoruz içiyoruz...alıyoruz,pişman olup satıyoruz...bir söz var:" aslında aldığınız eşyaların bedeli para değil,onu kazanmak için harcadığınız zaman." Zamanımız heeep boşa gidiyor ama kendimiz için sıfırız.

Kendi sahsi cep telefonlarini veriyorlar sanirim degil mi.. bagli oldugumuz ebeler..benimki de bir numara yazmisti..ama aramiyor ben kendim takip ediyorum..
Beni ariyorlar derste oldugum zaman sesini kistigim icin bazen ulasamiyorlar 2.defa ariyorlar bi daha ulasamazlarsa esimi ariyorlar. Allah razi olsun valla bana kalsa herseyimi unuturum bebek ilk 6ay her ay asi vuruluyor hep aradilar 2yasina kadar uzayan araliklarla asilari oldu hepsini hatirlattilar

Bnmki tel nosu da vermedi ben kendim sürekli takipteyim asmyi arıyorum

Onu kullanman bile mucize.ben kapının önünde ayakkabımı giyip çıkartırken bile sıkıntı yaşıyorum.

Benim sağlık ocağında kullandığım cep numaramı tum hastalar bilir işte cağıracağımı bildikleri için açmıyorla maalesef numarası varsa arayıp sorabilirsinz mesaide bilgilendirirler

Canim bende alaturcada uzun duramuyorum. Agri giriyor karnima, sikisiyor bebis sanirim.

Alafranga da rahat edebiliyorum son birkac haftadir

benim arkadasim peg prego kullaniyor... cok memnun... italyan...belki bende peg prego aria twin alabilirim...

Canım bu arada kontrolün Nasıl geçti inşallah sağlıklıdır bebişin:)[/QUOTE]

Merhaba canjm.. Bebisim çok sukur herşey yolunda.. Yalnız benim şekerim yüksek çıktı sali günü 1oo gr glikoz yüklemesi yapılacak ona moralim bozuldu.. Bebisimiz 685 gr. Nasıl iyi mi sence

Canım bu arada kontrolün Nasıl geçti inşallah sağlıklıdır bebişin:)

Merhaba canjm.. Bebisim çok sukur herşey yolunda.. Yalnız benim şekerim yüksek çıktı sali günü 1oo gr glikoz yüklemesi yapılacak ona moralim bozuldu.. Bebisimiz 685 gr. Nasıl iyi mi sence[/QUOTE]

Olsun Can'ım hiç kafana takma çünkü şeker çıksa bile diyet veriyorlar en fazla benim kuzenimde aşırı yüksekti maşallah çocuğu tosuncuk gibi doğdu :) kilosu da gayet güzel Bülent hoca orda mı glukoz tahlili yaptı sana

Merhaba canjm.. Bebisim çok sukur herşey yolunda.. Yalnız benim şekerim yüksek çıktı sali günü 1oo gr glikoz yüklemesi yapılacak ona moralim bozuldu.. Bebisimiz 685 gr. Nasıl iyi mi sence

Olsun Can'ım hiç kafana takma çünkü şeker çıksa bile diyet veriyorlar en fazla benim kuzenimde aşırı yüksekti maşallah çocuğu tosuncuk gibi doğdu :) kilosu da gayet güzel Bülent hoca orda mı glukoz tahlili yaptı sana[/QUOTE]

Ayy sagol canjm.. Ne bilim ya kurdum da kurdum kafamda istw... Yok canım ben devlet hastanesinde yaptırdım. Orada fiyatı ya 60 ya 70 TL 5o gr şeker için.. 100 lukde daha fazla kan veriyorsun sanırım farklıdır ücreti de

Kızlar merhaba, oğlumun oda takımını aldım dün. Bir ay sınra teslim edilecek o zaman 30. Haftaya yaklaşmış olucaz kısmetse fotosunu paylaşıyorum belki fikir olur sizede. Özellikle beyaz aldım sonraki bebeğim kız olursa oda kullansın :)

Eklentiler

• image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 109
Kizlar bende kuyruk sokumunda bi agri yarandi 2 gundur cok aciyor oturamaz hale geldim neden olabilir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…