- 28 Eylül 2015
- 5.384
- 15.189
- 248
büyütme farkı derken , o ne oluyor?
bize bu ücretten bahsetmediler hiç
ah oda çok güzelmiş ama :)Günaydın annişler ♡
Dün yogun yorucu geçti benim içn acisini uyuyamayaraktan aldim, parmaklarim nedense çok Fena şişti ama su an indirler hamd olsun.
dün kocami ikna edip magza magza gezip beşik modellerine baktık. Büyüyen beşik istemiyordu Lâkin dun o kadar gezmeye fikri değişti olay. Oda takimina döndü :) basit sunta modeler takım 1500 den başlıyor. Benim istediğim model ise resimde ki sadece besik 2000 tl :) bakalım daha piyasa araştırması içndeyiz
Yani canım standartı 80X180 ya 90X190 yapmak için 150 TL fark istiyorlar.
hayırlı olsun. bizim a101 de de 6-18 emzik ve biberon varmış. o yüzden almadık. diğer ürünlerin hepsinden aldık.Bende geldim şimdi a101denyorgan yastık takımını ve nevresimini aldım gayet güzeller,bebek askısı,biberon fırçası,ayakkabı ve emzik aldım nuk'un daha önce biberon ve emzik almıştık ama emziğe dikkat etmemiş 6-18 almışız büyük yani bu emzik 0-6 ben emziği 18 liraya almıştım a101deki 5 lira bencede bir uğrayın gayet güzel ürünler gelmiş. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Ben battaniye almadım ama kalitesi de çok hoşuma gitmedi açıkçası annemle konuştuk biraz önce o da gitmiş battaniye iyi değildi pek almadım dedi o dahayırlı olsun. bizim a101 de de 6-18 emzik ve biberon varmış. o yüzden almadık. diğer ürünlerin hepsinden aldık.
battaniye hariç. gidip göremediğim için nasıldır bilemedim? battaniyenin kalitesi nasıldı beğendin mi?
ah oda çok güzelmiş ama :)
ben düz beyaz düşünüyordum, ama çok hoş duruyormuş. ig den bakayım bende başka modelleri varmıymış...
ay olsa nolacak fiyatı yüksekmiş :S
ben erol mobilyadan baktım 2000 ve 1600 lük bir model beğendim şimdilik.
http://www.erolmobilya.com/genc/kristal_bebek_odasi.htm
http://www.erolmobilya.com/genc/belis_defne_bebek_odasi.htm
Kızlar merhaba, oğlumun oda takımını aldım dün. Bir ay sınra teslim edilecek o zaman 30. Haftaya yaklaşmış olucaz kısmetse fotosunu paylaşıyorum belki fikir olur sizede. Özellikle beyaz aldım sonraki bebeğim kız olursa oda kullansın :)
bende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)Ben battaniye almadım ama kalitesi de çok hoşuma gitmedi açıkçası annemle konuştuk biraz önce o da gitmiş battaniye iyi değildi pek almadım dedi o da
evet istanbuldan gelmesi kargosu ne tutar bilemiyorum. ben istanbulda olduğum için gidip gördük de mağazada.bu modellerde çok şık ama :) lakin istanbul bunun bi de kargosu ve kurulumuna ücret vereceğiz
ama bi kocama gösterem ne dicek :)
dün bi firmaya girdik malzemesi öyle aşırı kaliteli değil
oda takımı + nevresim Takımı + yatak = 1650 TL yaparım dedim
ve ücretsiz kargo ile kurulum. ama malzemesini sevmedim
Ana kucagina cok fazla oturtmayin diyorlar ben sadece arabada ve disarda kullaniyordum evde 1aydan sonra zaten yuzustu yatirmak gerekiyor hem kafa sekli icin hem de boyun kaslari icin. Ustelik ben kizimi yuzustu yatirir yatirmaz gaz maz kalmiyorduGüle güle kullanın inşallah. Nereden kaça aldın öğrenebilir miyim ben de oturduğumuz oda için böyle bişey alsam mı diye düşünüyorum
bende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)
sütyen 90 beden gelmiş bizim mağazaya ona çok üzüldüm.
evet istanbuldan gelmesi kargosu ne tutar bilemiyorum. ben istanbulda olduğum için gidip gördük de mağazada.
etrafımızda herkes erol mobilya öneriyor bize. şu boya işi fena, sağlıklı olması lazım. eskiden bunlara hiç önem verilmezdi ama şimdi en çok bunlara önem veriliyor.
1650 de uygun tabi kalitesi modeli içinize sindiysezaten ben uzun süre kullanacağımızı düşünmüyorum.
ya çocuğun ya benm zevkim değişecek.
Gunaydin kizlarr :)) gununuz guzel gecsin sekerlerr
amin amin inşallah :)Bende kuvet takimini a101den zorla aldim..
Kapis kapis yahu...
Onun disinda bir de camasir aldim..2 tane biri ten rengi biri beyaz..
Battaniye falan benimde hosuma gitmedi..
Insanlar kuyruk olmus izmirde falan
Allah aldiklarimizi yavrumuzla kullanmak nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?