- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Evet canim almis esim bence bebek yastigi ve yorgani kesinlikle alinmali,battaniye esim almis ama begenmedim ben,bizde bebek kuveti vardi o yuzden sadece kovasini almis onu da cok begendim.Biberon ve emzikte gayet guzel canim.Birazdan fotolarida yuklerim.Canım bakabildiniz mi? Merak ediyorum nsil acaba kaliteleri. :)
Eki Görüntüle 1664975 Eki Görüntüle 1664976
Eki Görüntüle 1664977
sessizyazar yorgani,kovayi,askilari,biberonu,emzigi tavsiye ederim canim.Battaniyeyi begenmedim.
Evet cnmcnm bu nuna mi
Canım e bebekten aldım 350 ye inmişti ben o kampanya uzun sürer sandım bir gunluk yapmışlar malesef 500 e aldım bu tarz ürünleri indirime girdiği an almak lazımGüle güle kullanın inşallah. Nereden kaça aldın öğrenebilir miyim ben de oturduğumuz oda için böyle bişey alsam mı diye düşünüyorum
Canım orda battaniye gördüm odamu a101 dn o nasılEki Görüntüle 1664975 Eki Görüntüle 1664976
Eki Görüntüle 1664977
sessizyazar yorgani,kovayi,askilari,biberonu,emzigi tavsiye ederim canim.Battaniyeyi begenmedim.
Kızlar merhaba, oğlumun oda takımını aldım dün. Bir ay sınra teslim edilecek o zaman 30. Haftaya yaklaşmış olucaz kısmetse fotosunu paylaşıyorum belki fikir olur sizede. Özellikle beyaz aldım sonraki bebeğim kız olursa oda kullansın :)
Canım değerlerim bunlar. İyi gibi ama. Bi ayar sizlik yoktur insallah. Dün akşam tokluk la bugunkunun alakası yok . Umutlanmali mıyım. ?
Hayırlı olsun :)Kızlar merhaba, oğlumun oda takımını aldım dün. Bir ay sınra teslim edilecek o zaman 30. Haftaya yaklaşmış olucaz kısmetse fotosunu paylaşıyorum belki fikir olur sizede. Özellikle beyaz aldım sonraki bebeğim kız olursa oda kullansın :)
bende liste yaptım kuzenimi yolladım :) dayısı olarak böyle şeylerde yardımcı olmalı yani...A101 furyasına ben de katildim bugun :) annemin evine daha yakin oldugi icin o gitti. Almis ne varsa torununa :) merakla bekliyorum bakalim nasillar
büyütme farkı derken , o ne oluyor?Kızlar ben de oda takımını bugün alacağım inşallah. Ben büyüyen beşik alacağım ama ölçülerini 90X190 şeklinde yaptıracağım. Büyüdüğü zaman normal tek kişilik yatak formunda olsun diye. Normalde büyüyen beşikler 80X180. Büyütme farkı olarak 150 TL istiyorlar pazarlıkla onu da hediye yapıyorlar :) Belki size de fikir verir diye paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?