Anladim canim. Tahmin ettigim gibiymis demek ki. Bi an once saglikla gecsin bugunler. Hayirli zamanda da gelsin bebislerimiz insallah. Sag olasin.Canim bebegin gelisimine gore one cekiyor tarih. Benimde adet tarihime gore 16subat. Ultrasona gore son randevumda 2 subat demisti doktor.
Kiyafet aldikca o kadar cok aski oluyor ki atiyorum artik hepsini sen bilirsin tabi ama bence askiya para verme a101.den ve bimden aldigim cogu seyden memnun kalmadim ozellikle cocuk urunlerinde. Oyuncak aldik kizima bi kac defa hepsi de o kadar agir plastik kokuyordu ki insani uzaktan bile rahatsiz ediyordu ama yine de bakarim ben de ne var ne yok diyegünaydın güzel anneler;
yarın A101 bebek ürünleri günü. kızlar, mavi bebek askılarından almak istiyorum bende.
cnm mesela ben 22+2 yim 22+2 yada 22 diyorum... ama esim 23 diyor... doktorlarda 23 diye degerlendiriyor...
Genelimiz bu şekilde söylüyor bence
21+1 haftalığım. sorana da 21 bitti diyorum. eğer ilerleyen zamanlarda isem (21+4 mesela) o zaman da 22 den gidiyoruz /22'nin içindeyim diyorum:)
zaten ay demediğim sürece herkes bön bön bakıyor
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de grip oldum bikaç gündür evde dinleniyorum annem geldi biraz yardımcı oldu yemeğimi ütümü falan yaptı sağolsun. Bakamadım buraya da pek. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı çok şükür. Ben de henüz yatak almadım park yatak düşünüyorum teyzemlerin bebek mağazası var onlardan alcaz geliş fiyatına. Prego yummy varmş sattıkları ürünler arasında ben de beğendim fena değil onu almayı düşünüyorum. Bebek arabasını da pierre cardin prego yada kanz almam lazım o markaları satıyorlar teyzemler.bu markalarda bebek arabası alan var mı
Ay canim cok guzel seyler cikacak gibi.toplam ne kadar tuttu bunlar.ve sonuc ne olacak bilgilendirirmisinMerhaba teyzoşlar:) bebek şekeri malzemeleri kargom geldi, şu an işyerindeyim ve çok heyecanlıyım eve gidip yapmayı iple çekiyorum yapınca foto atarım
Merhaba teyzoşlar:) bebek şekeri malzemeleri kargom geldi, şu an işyerindeyim ve çok heyecanlıyım eve gidip yapmayı iple çekiyorum yapınca foto atarım
Canim bazen benim de oyle oluyor gebelikte de normalde de kadinlarin hormonlari o kadar degisim gosteriyor ki cok normal boyle olmamiz ustelik her kadinin uzerinde cok yuk var sabahin korunde basliyor kahvalti hazirla cocuk is isten gel yemek bulasik camasir her gun zaten olan seyler arada detay temizlik arti baska isler de karisinca bunyemiz dayanamiyorKızlar nbr? Dünden beri içimde bir his...nasıl anlatsam..her gün aynı.yani çok yorucu ama rutin.işe git gel ,yemek yap ,duş al, çay demle iç ,yat-kalk kahvaltı-iş-yemek-çamaşır...yani tabii ki Allah'a şükür,Allah sağlıktan etmesin.kendime kızdım sanki nankörlükmüş gibi bu anlarda ama bazen kendim için napıyorum diyorum...bebeğim için dolayısıyla...bu aralar yani 2 gündür böyleyim...ne bileyim önceden ne kadar yoğun da olsam bir sinemayı,tiyatroyu ihmal etmezdim,kitap okumak için yarım saatim illaki olurdu.sohbet edecek birileri olurdu.burda imkanlar da kısıtlı,komşular desen yaşlı insanlar...Amaaan ne bileyim çok daldım derine...:)
yükseklik ayarı yapılanlarda başlarda bebeği yatırıp almak için merdiven kısmını alta çekiyorlarmış çok rahat oluyormuş. Sezeryan olursa özellikle, bebeği derin bi yatağa yatırıp ordan kaldırmak sıkıntılıymış. O açıdan demiştim benbende cok dusundum yukseklik meselesini ileride duser mi falan diye ,esim cekmeceleri cikartir sana derin yaparim o kolay is sen yeter ki begen dedi .. uygun fiyata diye beni mi kandirmaya calisiyo bilememeger siteyi incelerseniz kampayali urunleri de var set halinde
Herkes başka söylüyor neyi baz alcam anlamadım mesela bizim mesajların altında çıkan cetvelde de 23+4 üm 24 haftalık yazıyor. Napsam
Canım gözünaydın :) tam olarak kaç haftalıkken yani kaç artı kaçta yaptırdın şeker yüklemeni? Benim için çok önemli cevap.
Canim hastane icin yaptiklarini eve gelene de vereceksin nasilsa ben de esin gibi dusunuyorumkızlar birşey sorucam ; şimdi hastanede ikram olarak çikolata ve şeker koymayı dusunuyorum
mavi beyaz badem sekerlerını suna :
Eki Görüntüle 1664340
cıkolataları ıse buna koymak ıstıyorum :
Eki Görüntüle 1664342
birde şu kolonya şişelerinden koymak istiyorum:
Eki Görüntüle 1664348
eşim de ne gerek var kim gelecek sanki hastaneye kalacagımız bir gun bise dıyorhödük yaa
ınsan heves edıyor yanı ama gereksız mı off ya okdr kararsızım kı sımdı bırde hazırlarım kımse gelmezmıs
genellıkle eve gelır ya herkes ay ne bılım yaaa ne dusunuyorsunuz bu konuda :/
Canım 24 derken 24+0 mı? 23+0 mı? Ikisine de 24. Hafta diyen doktorlar var da o yüzden?Teşekkür ederim canım tam 24te yaptırdım ben. İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın
Benimde kafam bu konuda cok karısık hem odası olcak hem park yatak saçmamı olur bılmıyorm.. Bende joie nin illusion modeline takıldım çok şık ve kullanışlı
Ben bugün hastaneyi arayıp sordum. 23+1de gelsem şeker yüklemesi olur mu diye. Oluyormuş, 24.haftanın icinde oldugum icin yapiliyormus.Canım 24 derken 24+0 mı? 23+0 mı? Ikisine de 24. Hafta diyen doktorlar var da o yüzden?
Ben bir defa niyetlendim. alış filan yaptım ama karşı taraf kargo çok diye iptal etti.paramı site geri iade etti. bir daha da ihtiyacım olmadı
Bende bişeyler beğendim ama kararsızım, eşimle akşam bakıcaz, eğer bizzat görme şansımız olursa o şekilde almayı düşünüyorum, bayağı uygun oluyor o şekilde, bu arada T Tugbas24 canım 22.cüzü kimse almadıysa ben alabilirim :)benn yaptım cnm cok da memnun kaldım, mısal ben ıstanbulda oturuyorum satıcıyla ıletısıme gectım elden teslım almak ıstıyorum dedım gıttım urunu gordum begendım aldım begenmezsen ıptal edebılıyorsun almak zorunda degılsın.
ya zaten kendımızden pay bıcelım bazen cocuklara bırsey alıyorsun kullanmıyorsun bıle satmak cok guzel diğer turlu sureklı bır israf döngüsü . ben beşiği de oradan alacagım görmeye gıdecegım
Ben bugün hastaneyi arayıp sordum. 23+1de gelsem şeker yüklemesi olur mu diye. Oluyormuş, 24.haftanın icinde oldugum icin yapiliyormus.
Canım 24 derken 24+0 mı? 23+0 mı? Ikisine de 24. Hafta diyen doktorlar var da o yüzden?
Ogluma kanz aldik bebek arabasi ben cok memnunumMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de grip oldum bikaç gündür evde dinleniyorum annem geldi biraz yardımcı oldu yemeğimi ütümü falan yaptı sağolsun. Bakamadım buraya da pek. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı çok şükür. Ben de henüz yatak almadım park yatak düşünüyorum teyzemlerin bebek mağazası var onlardan alcaz geliş fiyatına. Prego yummy varmş sattıkları ürünler arasında ben de beğendim fena değil onu almayı düşünüyorum. Bebek arabasını da pierre cardin prego yada kanz almam lazım o markaları satıyorlar teyzemler.bu markalarda bebek arabası alan var mı
Aynen canım ben sadece fikir amaçlı netten modellerine bakmıştım zaten ben sunta alalım daha uygun desem bile benim koca kişisi imkânı yok almaz ev eşyası alımlarında iyisi olsun mantığıyla hareket ediyor hep konu bide bebeğimiz olunca asla aldırmaz ama dediğin gibi özellikle ön kısmına daha çok dikkat etmek gerekCAnım ben bu beşiklerden gördüm. Aynı marka değil belki ama sallanma şekli böyle olanların genelde parmaklıklarından bir tarafı çıkmıyor ona dikkat edin, bir de bu tarz sallananları sabitlesen bile tam sabitlenmiyormuş bebek sallanmayı sevmesse en küçük bir harekette bu kıpırdıyormuş, onun dışında fiyatı fiyasadan çok çok uygun olanları (bunların normal fiyatları 60*120ler suntalam bile 350den başlıyor) beşiğin korkulık kısımları plastik oluyor. Beşik suntalam ama korkuluk plastik, haliyle korkuluk çabuk kırılabiliyor ve bebek için çok riskli. Allah göstermesin ani bebek ölümleri diye aratırsanız bu korkuluklara sıkışma en önemli sebeplerden birisi (bu konuda makalem var ordan biliyorum). O yüzden markasını modelini piyasada görmeden internetten beşik almayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?