2016 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de grip oldum bikaç gündür evde dinleniyorum annem geldi biraz yardımcı oldu yemeğimi ütümü falan yaptı sağolsun. Bakamadım buraya da pek. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı çok şükür. Ben de henüz yatak almadım park yatak düşünüyorum teyzemlerin bebek mağazası var onlardan alcaz geliş fiyatına. Prego yummy varmş sattıkları ürünler arasında ben de beğendim fena değil onu almayı düşünüyorum. Bebek arabasını da pierre cardin prego yada kanz almam lazım o markaları satıyorlar teyzemler.bu markalarda bebek arabası alan var mı

Canim bebegin gelisimine gore one cekiyor tarih. Benimde adet tarihime gore 16subat. Ultrasona gore son randevumda 2 subat demisti doktor.
Anladim canim. Tahmin ettigim gibiymis demek ki. Bi an once saglikla gecsin bugunler. Hayirli zamanda da gelsin bebislerimiz insallah. Sag olasin.

günaydın güzel anneler;

yarın A101 bebek ürünleri günü. kızlar, mavi bebek askılarından almak istiyorum bende.

Kiyafet aldikca o kadar cok aski oluyor ki atiyorum artik hepsini sen bilirsin tabi ama bence askiya para verme a101.den ve bimden aldigim cogu seyden memnun kalmadim ozellikle cocuk urunlerinde. Oyuncak aldik kizima bi kac defa hepsi de o kadar agir plastik kokuyordu ki insani uzaktan bile rahatsiz ediyordu ama yine de bakarim ben de ne var ne yok diye

cnm mesela ben 22+2 yim 22+2 yada 22 diyorum... ama esim 23 diyor... doktorlarda 23 diye degerlendiriyor...

Herkes başka söylüyor neyi baz alcam anlamadım mesela bizim mesajların altında çıkan cetvelde de 23+4 üm 24 haftalık yazıyor. Napsam bilemedim...

Canım gözünaydın :) tam olarak kaç haftalıkken yani kaç artı kaçta yaptırdın şeker yüklemeni? Benim için çok önemli cevap.

Merhaba teyzoşlar:) bebek şekeri malzemeleri kargom geldi, şu an işyerindeyim ve çok heyecanlıyım eve gidip yapmayı iple çekiyorum yapınca foto atarım
Ay canim cok guzel seyler cikacak gibi.toplam ne kadar tuttu bunlar.ve sonuc ne olacak bilgilendirirmisin

Canim bazen benim de oyle oluyor gebelikte de normalde de kadinlarin hormonlari o kadar degisim gosteriyor ki cok normal boyle olmamiz ustelik her kadinin uzerinde cok yuk var sabahin korunde basliyor kahvalti hazirla cocuk is isten gel yemek bulasik camasir her gun zaten olan seyler arada detay temizlik arti baska isler de karisinca bunyemiz dayanamiyor

yükseklik ayarı yapılanlarda başlarda bebeği yatırıp almak için merdiven kısmını alta çekiyorlarmış çok rahat oluyormuş. Sezeryan olursa özellikle, bebeği derin bi yatağa yatırıp ordan kaldırmak sıkıntılıymış. O açıdan demiştim ben

Bende mevlut icin tesbih yapacagim, sabun susleyecegim bide keceden bebek suslerinden yapayim diyorum.

Hastane ve ev icinde, cikolata yapacagim, kurupasta aliriz, bebek sekerlerinden yine koyarim. Taze olmasi onemli oldugu icin son donemdeki duruma gore belki kucuk kekler yapip suslerim diyorum. Renkli bedem sekerlerinden bir kavanoza koyarim birde jelibon. Gelen cocuklarda yer hem diye dusunuyorum. Tabi birde kapi susu yapacagim yone keceden.

Bakalim ins planladigimiz gibi zamaninda gelir bebislerimizde hazirlariz herseylerimizi :)

Bizde hastane ikramlari ev ikramlari konsuunda esim benden daha hevesli :) zamaninda da kurslara birlikte gitmistik (universite doneminde) yapariz birlitke hepsini diyor. Bakalim halim olursa artik :)

Teşekkür ederim canım tam 24te yaptırdım ben. İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın

Canim hastane icin yaptiklarini eve gelene de vereceksin nasilsa ben de esin gibi dusunuyorum hastaneye cok kisi gelemez cogunun haberi olmaz ilk gunden. Sonra da eve gelcez insallah ama ikramlar sadece hastanede degil evde de lazim olacak

Benimde kafam bu konuda cok karısık hem odası olcak hem park yatak saçmamı olur bılmıyorm.. Bende joie nin illusion modeline takıldım çok şık ve kullanışlı

Ben bu modeli aldım canım çok da beğenerek. Umarım memnun kalırım :)

Ben bir defa niyetlendim. alış filan yaptım ama karşı taraf kargo çok diye iptal etti.paramı site geri iade etti. bir daha da ihtiyacım olmadı

Bende bişeyler beğendim ama kararsızım, eşimle akşam bakıcaz, eğer bizzat görme şansımız olursa o şekilde almayı düşünüyorum, bayağı uygun oluyor o şekilde, bu arada T Tugbas24 canım 22.cüzü kimse almadıysa ben alabilirim :)

Ben bugün hastaneyi arayıp sordum. 23+1de gelsem şeker yüklemesi olur mu diye. Oluyormuş, 24.haftanın icinde oldugum icin yapiliyormus.

Canım çok teşekkür ederim doktorum 24+0 da yaptır dedi ama iznim olmadığı için ve 23+5 te 24. Haftaya Girdiği için yaptırmayı düşünüyorum yarın. İçim rahatladı çok teşekkür ederim valla :)

Kızlar bebek odası almayı düşünenler, büyüyen beşikli oda takımı satılıyor burada arkadaşın dediği siteyi gezerken gördüm. 600 tl düşünen olursa bakabilir tutumlu anne sitesinde yeni eklenenlerin orada

Ogluma kanz aldik bebek arabasi ben cok memnunum

Aynen canım ben sadece fikir amaçlı netten modellerine bakmıştım zaten ben sunta alalım daha uygun desem bile benim koca kişisi imkânı yok almaz ev eşyası alımlarında iyisi olsun mantığıyla hareket ediyor hep konu bide bebeğimiz olunca asla aldırmaz ama dediğin gibi özellikle ön kısmına daha çok dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…