Öncesini unutuyoruz canım pozitif düşüneceksin bu ay benim imkansız gibi duruyordu ama ben hep hamileyim dedim hissettim resmen çok şükür bu kadar sıkıntısız geldik yarin güzel haberler olacak üzülmek yok unutma sen üzüldükçe bebeginde üzülüyor
Amin canımmİnşallah canım hepimiz sağ salim alalım kucaklarimiza
Benim kese 4 mm embriyo ne zaman gozukurrKizlaaarrr daha kocama bile demeden burdan yaziyorum... masallah kese kocaman olmus... icindeki yolk sac da gorundu.. embryo minicik 3mm atiyor pir pir.. dr duyulmaz am gorulur dedi... masallah Rabbime emanet.. hala heycanliyim... cok sukur bin sukur
Haftaya kalp atisina gidiyoruz insallah. . Bos gebelikden korkuyordum icime su serpildi.. haftaya patronada soyliyecegizz..
Benim kese 4 mm embriyo ne zaman gozukurr
Dr soylemedi ki ben ultrason kagidindan baktim hatta orda bi gun ileri cikti :) dra sordum kucuk daha dedi olcu soylemedi Allahtan kagit verdi yoksa bilemiycektimBenim keseyi ölçmedi mi naaptı ya söylemedi dr... Bilsem de anlamiicam da işte bak sen ne güzel biliosun :)
Hem bosver cnm bazen bilmemek daha iyi kafan daha rahat oluyoBenim keseyi ölçmedi mi naaptı ya söylemedi dr... Bilsem de anlamiicam da işte bak sen ne güzel biliosun :)
Ne duymuştun ki ya. Benim pek bir bilgim yok öyle şeylerden. Merak ettim açıkcası.Eskiler anlıyor nasılsa annemle ayrı sehirlerde yaşıyoruz hafta sonu köye gittik ama anneanem anlayacağı için rimel felan sürdüm:)) emin olmadan duyulsun istemedim duyduklarım beni korkuttu biraz
Bende gecen ayki durumdan dolayi bu konuyla ilgili ne konuwmuyor ne de kimseyi konuwturmuyorum..ilk sanayazdim buraya yani..ama bi wekilde jiss ediyo be abla annelik icgudusu mu nemi bilemiyorum ama ..bide oglen kaynanam banancok tembelsin bawkasi olsa wimdiye 3unu dohurmuwtu demezmi..nasil uzuldum bu konuda ne kadar hassas oldugumu bilerken hemde boyle konuwmasi..daha 1 yil 2 aylik evliyimmm..18 yawindayim..ve iki talihsiz hamileliyim varm.bu bile cok benim icin..cekildim odama hungur hungur agladim actim ellerimi Allahim sen bawimi daha fazla awagi etme daha fazla boynumubukuk birakma diye dua ettim..kabul olsun inwAllah..Bu arada bazi sozleri dogru duzgun yazmamiw ola bilirim..Ben azeriyim bu yuzden yanliw biwey yazmiwsam aff ola.Bende hic umudum yoktu ama 1 arkadaşım vardı ida uğraşıyordu bi ona demiştim ben hamileyim hissediyorum diye ki bazı problemden dolayı ol az umuduyla bakiyordum ama rabbime şükürler olsun fazla aratmadı hayırlı haberler verirsin inşallah
Canım 25 mm ulaştığında görünüyor günde ortalama 1,2 mm büyüyor. (Karından bakılan ultrason için)Benim kese 4 mm embriyo ne zaman gozukurr
Canım benim geçmiş olsun yasin daha genç sen benim yasima gelmeye 3. Yu alırsın üzülme kimseyi duyma isyan etme ellerini ac ve dua et rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat benim de başka bir sağlık sorunum vardı ben doktor doktor gezip derman ararken kayınvalide sürekli çocuk soruyordu bi senin başında değil emin ol ama şunu da bil kimsenin ettiği yanina kalmıyor estafurullah canım benim ne demek ne yanlışı sadece anlamadığım şuan hamile misinBende gecen ayki durumdan dolayi bu konuyla ilgili ne konuwmuyor ne de kimseyi konuwturmuyorum..ilk sanayazdim buraya yani..ama bi wekilde jiss ediyo be abla annelik icgudusu mu nemi bilemiyorum ama ..bide oglen kaynanam banancok tembelsin bawkasi olsa wimdiye 3unu dohurmuwtu demezmi..nasil uzuldum bu konuda ne kadar hassas oldugumu bilerken hemde boyle konuwmasi..daha 1 yil 2 aylik evliyimmm..18 yawindayim..ve iki talihsiz hamileliyim varm.bu bile cok benim icin..cekildim odama hungur hungur agladim actim ellerimi Allahim sen bawimi daha fazla awagi etme daha fazla boynumubukuk birakma diye dua ettim..kabul olsun inwAllah..Bu arada bazi sozleri dogru duzgun yazmamiw ola bilirim..Ben azeriyim bu yuzden yanliw biwey yazmiwsam aff ola.
Kimyasal gebelik felan canım ben adete 4 gün vardı öğrendiğimde değer artsın vs derken bu zaman oldu inşallah yarin kese görünür de daha bi gönül rahatlığı içinde söylerim ama onlarada başkasına söylememelerini rica edecem daha çok yeni bayrama 2.5 aylık oluruz inşallah o zaman söylesinler eskiler boşa bir şey yapmaz erken söyleyince çoğu nazar oluyor Allah im korusun cümlemiziNe duymuştun ki ya. Benim pek bir bilgim yok öyle şeylerden. Merak ettim açıkcası.
İnşallah canım inşallah dualar edelim birbirimize müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kabul olurMusSagol cani genelde poz dusunuyorm ama kotu seylerde aklima gelmiyo degil maalesef.yrndan itibaren daha iyi olcam eminim :)
Aminn.. cnm insallahMasallah guzel anne darisi bizlarin basina :)
Aminn.. cnm cok saol... insallah hepimiz icin guzel olacakdeniz-58 çok sevindim canım darısı başımıza :)
Saol cnm.. darisi isteyenlerin basina..Çok sevindim canım gözün aydın maşallah bebişine
Cnm benimde gecen hafta kese 7mm bu tam bi hafta sonra gorundu... insallah seninde oyle olur..Benim kese 4 mm embriyo ne zaman gozukurr
Amminnnn.... cnm insallah :)deniz-58 çok sevindim canım darısı başımıza :)
Adet tarihine göre 7 haftalik olmuş oluyor. Normalde 5 haftalikİnşallah canım bende perşembe gidicem. Pazartesi kaç hafta kaç gün oluyosun?
O Zaman bi on gun sonra amcak gorunurCnm benimde gecen hafta kese 7mm bu tam bi hafta sonra gorundu... insallah seninde oyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?