Ilk basta gercekten kiyafet cok lazim oluyor kirlenmese bile her gun ustunu degistirmek gerekiyor kiyagetleri ayri yikaniyor ya habire makine acicaz yada kiyafeti biraz daha bol olacakHoşgeldin aramız :)
Çoğumuzda var aynı dert :) teyzemler falancanın kıyafetlerini aldık vericez diyor, görümceler de cinsiyeti değişir bekle alma diyor.
Dinlemiyorum elbette, yeni doğan kısmını aldım rahatladım. Onlara kalsa onlar alacakmış, gelen getirirmiş, çok aceleciymişim :)
Koca karınla kar kışta sokak sokak kıyafet almaya gitsek de kendini düşünmüyorsan karnındakini düşün derler :)
A ayrıca evlenirken de öyle deyip borcam almadım, sonuç borcamım hiç yoktu
Mağazadan aldık nette daha pahalı aynı marka.sağol canım bi süre bununla idare edecez daha büyük bir eve çıkıncada odasını alırz miniğimn inşallahÇok güzelmiş güle güle kullansın küçük melek :) mağazadan mı internet ortamından mı satın aldın
Ben ferrum.fort kullaniyorudm bende carpinti yapti ictigim gunlerde bayilacak gibi nefesm yetmiyordu o nedenle biraktim.Kızlar kan hapı sizde de çarpıntı yapıyor mu?
Mağazadan aldık nette daha pahalı aynı marka.sağol canım bi süre bununla idare edecez daha büyük bir eve çıkıncada odasını alırz miniğimn inşallahsende mi park almayı düşünüyorsn
Canim benim ikinci gebeligim ustelik ikiz yine de her dk hareket hissetmiyorum ozellikle dinlenme halindeyken hissediyorum ilk gebeligimde ilk defa 20-21haftalikken hissetmistim sana laf soyleyenler ya son gebeliklerini hatirliyordur yada akillarinda yanlis kalmistir evham yapma bosuna rahat ol bebisin de rahat olsunAslında ben de pek takmıyordum canım ama etrafımdaki insanlar en başta da eşim korkuttu sürekli soruyolar neden hareket etmiyo 6 ay olmuş etmesi lazım fln diye. Ben de evham yapmaya başladım şimdi
Aynen canım evler dar olduğu için mecburen alıyoruz ama en kullanışlısı da park yatak ve alan herkes memnun. Araştırma içindeyiz en yakın sürede alıcam bende inşallah ama dediğim gibi iyili visko yatak almışsın öneriliyor çünkü
Evet canım pamukta vardı aynı fiyattı ikisi visko alaym dedim.içinde yatağıyla bnimki hesaplı oldu.katlayınca küçücük bir çanta oluyor işin bitince at bazanın altına dursun
ben beğendim tavsiye ederimAynen senin modelin pembesini almak istiyorum inşallah bende bakıcam mağazalara mutlaka
Canim ya niye uzuyolar seni hamile hamile cocugq karar verirken beraber isime niye birlikte kararmekten uzak anlamadim. Yine de fazla takma hem kavgayla cozemezsin tatli dilini kullan uzuluyorum ama ben falan bi de bunu deneCanım cok ama çok sıkkın :'(
Bir isim bukadar problem olur mu.
kafayı takmış, bana inad ediyor değiştirmiyor bu sacma sapan manyakca ismi. Duyan suratını eksitti. . Bunu bulmesine rağmen bana ne diyip devam ediyor.
Bebegin Adı : benav (isimsiz) demek. Büyük kavgalar oluyor boşanma aşamasına bile geliyoruz ama geri adım atmiyor. Ne olur dua edin inadi kirilsin
Niye bu isim işini anneye bırakmazlar anlamam oysa bu bizim en doğal hakkımız.eşimde babasının ismini koymak istedi.Allahtan kayınbabamı seviyorumda kabul ettim.ama gerçektn başkası olsa kabul etmezdi heralde.oğlumun adı Hacı Tuğra. İnşallah eşin inadı bırakır. Neden bu isme bu kadar taktı kiCanım cok ama çok sıkkın :'(
kafayı takmış, bana inad ediyor değiştirmiyor bu sacma sapan manyakca ismi. Duyan suratını eksitti. . Bunu bulmesine rağmen bana ne diyip devam ediyor.
Bebegin Adı : benav (isimsiz) demek. Büyük kavgalar oluyor boşanma aşamasına bile geliyoruz ama geri adım atmiyor. Ne olur dua edin inadi kirilsin
Canim ya niye uzuyolar seni hamile hamile cocugq karar verirken beraber isime niye birlikte kararmekten uzak anlamadim. Yine de fazla takma hem kavgayla cozemezsin tatli dilini kullan uzuluyorum ama ben falan bi de bunu dene
Canim sen bi sure konuyu kapat sonra yeniden tatli dille anlatmaya calis. Bi de islamda cocuga konulan ismin mutlaka anlamina onem verildigi hakkinda internetden oku. Ve onun ogluna koymak istediyi isimin anlami gercekden de iyi anlamli olmadigini anlatmaya calis bu daha iyi bi yontemHamilemiyim degilmiyim kimsenin umurunda değil. deli gibi agladim hastalandim ama yine de geri adim atmiyor. . Tatlı dille söylüyorum kavga ile söylüyorum tık yok.
Niye bu isim işini anneye bırakmazlar anlamam oysa bu bizim en doğal hakkımız.eşimde babasının ismini koymak istedi.Allahtan kayınbabamı seviyorumda kabul ettim.ama gerçektn başkası olsa kabul etmezdi heralde.oğlumun adı Hacı Tuğra. İnşallah eşin inadı bırakır. Neden bu isme bu kadar taktı ki
Canim sen bi sure konuyu kapat sonra yeniden tatli dille anlatmaya calis. Bi de islamda cocuga konulan ismin mutlaka anlamina onem verildigi hakkinda internetden oku. Ve onun ogluna koymak istediyi isimin anlami gercekden de iyi anlamli olmadigini anlatmaya calis bu daha iyi bi yontem
Gerçekten işin zormuş canım. Ahmet ismini çok severim ama senin şartlar farklı tabi acaba senmi alttan alsan ki benav isminden iyidir bir inat uğruna bebeğine bir ömür sevmediğin bir isimle seslenme.eşinde nasıl böyle bir konuyu inat meselesi yaptı bilmiyorum.inşallah ikinci bebeğin olursada onada sen isim verirsn bu isim konusu gerçktn büyük tartışmalara sebep oluyor.biliyorm bn inat etseydm bizimde öyle olurduBabasının adı koymak istedi (ahmet) ikinci ismide sen koy dedi. Tamam bende beni büyüten okutan ceyizimi yapan abimin adi yanında olsun istedim (ercan) ailecek kabul etmediler. Kv de gittiği her yerde dalga geçti, abinin olmasin baska sey seçeceksin falan. Kavgalar oldu büyüdü. Boşanma kararı bile aldik Ve bağımsız isim alma kararı aldık ama bana inad olsun diye bu ismi seçti. Ve biliyorum çok inatçı geri adım atmayacak
Canım devleti hiç bilmiyorum da bu özellerede bir fiyat sınırlaması getirilmesi lazım.. Doktor ve hastaneler bu kadar pahalı olmamalı. İnsana olan değer para ile ölçülmemeli.perinatologlarda fiyat böyle canım. muayene ücreti 400-450 tl. ankarada daha düşük fiyata prof. bulamazsın. hatta bazı operatörler bile kendi yerini açınca 300-350 tl alıyor. prof. için normal kalıyor bu fiyat. ama benim hastanede fiayt gayet makul 92 tl ödüyorum. devlet hasanelerine açıkçası güvenmiyorum. ankarada tıklım tıklım 1-2 defa gittim sonrada tövbe dedim. 3-4 bayan aynı anda odaya alınıyor. alel acele bişi yapıyorlar. tatmin olmadım ben hiç. ayrıntılıyı bilmiyorum tabi.
Canım cok ama çok sıkkın :'(
Canım üzüldüm gerçekten kendim yaşıyormuşum gibi.. Bence güzelce konuş canım ben senin isim koymana karşı değilim fakat anlamı güzel olan bir isim istiyorum bu kadarına da hakkım var annesi olarak diye düşünüyorum de.. Hamileyim hassasım orta yolu bulmak istiyorum seninle beni bu şekilde üzüyorsun gerçekten diyerek ciddi ciddi konuşsan faydası olmaz mı ?Canım cok ama çok sıkkın :'(
Canım cok ama çok sıkkın :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?