2016 Şubat Anneleri

Selam kızlar nasılsınız ? Biz bugün eşimle bebişimize alış veriş yaptık ama gelin görün ki kendi annem de kayınvalidem de gereksiz yere küçücük şeylere para harcıyomuşuz diye söylendiler zaten bebek görmeye gelenler kıyafet getiricekmiş iyide ben bebeğime doğunca durup bekleyip millet kıyafet getirsinde giydireyim diye mi bakcam dedim onlarda biz alcaz zaten diyorlar gerek yokmuş küçük kıyafete kıvırır kolundan giydirirmişim en az 3-6ay olsunmus aldıklarımız istemiyorum ya daha bu benm ilk bebeğim heves edip beğendiğimi alamadıktan sonra çuval gibi şeyler mi giydircem çocuğuma ayrıca ben hiç görmedim bebek görmeye gelenler 1 2 aylık kıyafet getirsin hep büyük oluyo her aldığım kıyafete burun kıvırıp söyleniyolar haksız mıyım kızmakta siz söyleyin

Canım benim öyle deme düzelir inşallah...çok fazla gurur yapıyor demek ki...nasıl dayanabiliyor bu kadar uzun bir süre ya...hadi siz birşeyler yaşıyorsunuz da bebişin ne suçu var...
Bilmiyorum ama bu inadi duzelmiceksede simdiden bitsin en aI dan bende cocuga ona gore duzen kurarimm tek dusuncem o artik

Canım çok haklısın büyüklerimiz eski usullere gidiyorlar hiç modern hayatı algılamaya çalışmıyorlar gelen hediyeler hep büyük oluyo o yüzden yeni doğunca bol bol küçük kıyafet lazım çünkü kakası taşacak, kusacak, terlicek vb millet getirsin de giydirelim diye mi beklicez Allah aşkına boşver takma kafana her aldığını da gösterme, moralini bozma bnm de ilk gebeliğim ben de gücüm yettiğince beğendiğim şeyleri alıyorum eşim de sağolsun hep destek, çok anlayışlı, hamişliğinin tadını çıkar eşinle:) neyi istiyosan al, benden sana tam destek:)

Hoşgeldin aramız :)
Çoğumuzda var aynı dert :) teyzemler falancanın kıyafetlerini aldık vericez diyor, görümceler de cinsiyeti değişir bekle alma diyor.
Dinlemiyorum elbette, yeni doğan kısmını aldım rahatladım. Onlara kalsa onlar alacakmış, gelen getirirmiş, çok aceleciymişim :)

Koca karınla kar kışta sokak sokak kıyafet almaya gitsek de kendini düşünmüyorsan karnındakini düşün derler :)

A ayrıca evlenirken de öyle deyip borcam almadım, sonuç borcamım hiç yoktu

canim cok uzuldum...

haklisin cnm benim kv tarafinda da garip adet var... aldigi seyleri 40 okunduktan sonra besik denen birsey varmis o zaman getircekmis... aldigi da bir sey yok ama... sacma degil mi... annem herseyi aliyor veriyor... onlarin ki 40ndan sonra... aman kv degil mi iste... ben bildigimi yapiyorum...

Kızlar park yatak için visko mu yoksa pamuk yatak mı önerirsiniz.

Visko yatağı öneriyolar canım genelde ama sen bilirsin ben öyle almayı düşünüyorum. Bende sana birşey sorıcam park yatak aldın mı sen aldıysan ne marka ve ne kadar?

Bende bazen ben mi abartıyorum fazla mı alınganlık yapıyorum diye dönüp kendime düşünüyodum cevaplarınız için sağolun kızlar yalnız olmadığımı bilmek çok güzel

Herkeste aynı muhabbet bizdede var canım kanguru bile aldım vallahi

perinatologlarda fiyat böyle canım. muayene ücreti 400-450 tl. ankarada daha düşük fiyata prof. bulamazsın. hatta bazı operatörler bile kendi yerini açınca 300-350 tl alıyor. prof. için normal kalıyor bu fiyat. ama benim hastanede fiayt gayet makul 92 tl ödüyorum. devlet hasanelerine açıkçası güvenmiyorum. ankarada tıklım tıklım 1-2 defa gittim sonrada tövbe dedim. 3-4 bayan aynı anda odaya alınıyor. alel acele bişi yapıyorlar. tatmin olmadım ben hiç. ayrıntılıyı bilmiyorum tabi.

Visko yatağı öneriyolar canım genelde ama sen bilirsin ben öyle almayı düşünüyorum. Bende sana birşey sorıcam park yatak aldın mı sen aldıysan ne marka ve ne kadar?
Daha bugün aldık canım içinde visko yatak ve bebitof alt açma ile birlikte 250 tl ye aldık massimoricco model fotosunu atayım

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 92
Aslında ben de pek takmıyordum canım ama etrafımdaki insanlar en başta da eşim korkuttu sürekli soruyolar neden hareket etmiyo 6 ay olmuş etmesi lazım fln diye. Ben de evham yapmaya başladım şimdi

Daha bugün aldık canım içinde visko yatak ve bebitof alt açma ile birlikte 250 tl ye aldık massimoricco model fotosunu atayım

Çok güzelmiş güle güle kullansın küçük melek :) mağazadan mı internet ortamından mı satın aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…