- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 33
Canım çarpıntı bende yürüyüş yaptıktan sonra eve gelince oluyo rahim yukarıya çıktıkça iç organlarımıza baskı artıyomuş diye duydum ama şekerli yemekle alakası var mı bilmiyorum benimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?
Kişinin bütçesine göre değişir canım kendini kimseyle kıyaslama bence chicco little way travel sistem de düşünebilirsin hem fiyatı 700-800 hem kalitelikızlar hala evdeki gündemimiz bebek arabası1000 tl olan bi araba beğendik travel sistem (markasını hatırlayamadım) çok güzeldi ama daha uygun bişey almaktan yanayım ben bu ara fazla masraf yaptığımızı düşünerek. kanz panzer beğendim ama tabi 1000 tl olanla kıyaslanamaz bile 600 tl fiyatı. kumaşı iskeleti herşeyi farklı.. hiç gördünüz mü kanz panzer? google'a yazarsanız hemen çıkıyor kırmızı renk. ve sizce bir bebek arabasına en az ve en fazla ne kadar bütçe ayrılmalı??? :)
22. haftadan sonra yapılması uygun bende yarına randevu aldım 23+3 olucaz yarın 24 e kadar yapılabilirGünaydın annişler
Detaylı ultrason kesin 22. Haftada mı yapılmalı.. Bugün 22+4 gün oldum ama eşim izin alamadığı içim gidemedik hâlâ izin günüde 29 ekime denk geliyorBu gidişle anca 23haftalıkken gidebileceğim
Benim gogus uclarimda ayni, pul pul oldu ve sizliyor
ben 2 gün önec bi kısmını verdim mutfak, yadak odası, oturma odası, arılktada salon ve koridor vercem. onlar kirli değil çok. ama ben sermicem şimdi hepsini yedekler var.Kızlar halılarımı yıkamaya versem erken mi, doğuma kadar gene kirlenir mi kararsız kaldım
ay bir ana -baba sanki erkek tarafında var. öyle kızıyorumki. benimin eşimin ailesi çok çok problem. kayın birader koymak istiyor ama 3 yılda burnumdan getirdiler şimdi küsüm konuşmuyorum. izin vermiyorum şimdi. benimde babam vefat etti. hiçte demedim koycam ismini diye. bizizmkiler taş tabi. onlar pırlanta.Bizim de isim mevzusu var. Esim babasının ismini koymak istiyor ki yıllar önce bunu bana dile getirmişti. Şimdi kimse o ismin konulmasini istemiyor. Esim hariç. Ben de bir şey demiyorum. Ne yapayım bir isim için eşimi kırmak doğru my bilmiyorum. Çok tartıştık. Ama hayali hep o isimmis yıllarca . benim illa su isim dediğim yok. Ama ortak bir isim koymak isterdim. Bir Turk büyüğünün ismini ya da bir sahabenin ismini. Gerçi yine bir sahabe ismi koyuyoruz ki en özel kişilerin adı.
taken 1,2,3 izledik son zamanda. birde geçen hafta whiplash izledik. tavsiye ederim :)kızlar eşimle film izlemek istiyoruz ama ben bulamadm varmı tavsiyeleriniz :) konu dışı biraz ama
Ben yaptirmayacagim şeker yüklemesi. Doktorum biraz bozuldu ama istemiyorum zorla değil ya ☺
olmaz sıkıntı inşallah canım. zamanında sağlıcakla doğarlar, ertesi gün evimize döneriz inşallah. ben devlet hastanelerinden çok tırsıyorum açıkçası. hiç düşünmedim. hayırlısı olsunbende koruyu düşünüyrum aslında ama doğumdan sonra bi sıkıntı olursa 3 4 gün yada 1 hafta kalırsa o ücret fazla çıkar diye eşim olmaz risk almayalım dıyoretlik zübeydeye devam gibi şu an
Tigla yapılıyor canım. Bak bu ınstagram sayfasında detaylı anlatımı da var. Epey kolay aslında. Tarabzan ve zincir başka bi şey yokAyy süper ya maşallah ellerine sağlık ben de örüyorum da bnmki pek güzel olmuyo örgüden anlamadığım içinbu kolay mı tığla mı yapılıyo
yaaa çok beğendim çok gü<eller. ama bende yapmak istiyorum benim hiç vaktim yokki yapmaya. çok istiyorum yapmakEki Görüntüle 1668199 Kızlar bebegim ve kendim için el emeğimle hazırlık çalışmalarım bugun itibari ile kapı süsü ve lohusa terliğimi de yaparak bitti.Şuan verdiği mutluluk oğluşumun sağlıcakla gelişi ile tarif edilemez olacak
Canım bebek şekeri dışında diğerlerini çok az zamanla yapabilirsin aslında terliği yapmak 10dkmı aldı kapı süsüde yarım saat sürmüştür belki 45dk.. Denemeye başla olmadı günlere yayarsın bitince kendini çok iyi hissediyorsun benim aklımda sadece bebek şekeri vardı daha sonra onu da yapayım onu da yapayım diyerek yaptımyaaa çok beğendim çok gü<eller. ama bende yapmak istiyorum benim hiç vaktim yokki yapmaya. çok istiyorum yapmak
ankarada nallıhan diye bir yer varmış. boş vakitte eşim oraya götürsünde beni alayım bi bakalım artık yapabildiğim kadar :) çok güzel şeyler varmış hiç gitmedim daha ama özeniyorum çokCanım bebek şekeri dışında diğerlerini çok az zamanla yapabilirsin aslında terliği yapmak 10dkmı aldı kapı süsüde yarım saat sürmüştür belki 45dk.. Denemeye başla olmadı günlere yayarsın bitince kendini çok iyi hissediyorsun benim aklımda sadece bebek şekeri vardı daha sonra onu da yapayım onu da yapayım diyerek yaptım
Ben yaptirmayacagim şeker yüklemesi. Doktorum biraz bozuldu ama istemiyorum zorla değil ya ☺
arkadaşlar sabahtan beri kasık ağrım var bebişin hareketlerini hissediyorum idrar yaparken yanma zorlanma akıntı filan da yok ama korktum biraz acaba rahim büyüdüğü için mi sancılanıyorum ara ara kasıkta batmalar oluyor drumu aradım magnezinc al bitane dedi onu da bugün almadan işe gelmişim yanımda yok içemedim geçmezse gel dedi hastaneyi aradım randevuları dolu napsam bilemedim sizde de oluyo mu korkmalı mıyım yoksa normal mi nolur acil yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?