2016 Şubat Anneleri

keşke o an hamile birine bunları anlatmaktaki AMMAACCINNN ne diye sorsaydın.
sinir oldum ya

kızlar şu genital bölge temizleme işi konuşulmuştu ama son konuşmadan sonra benim göbek atağa geçti ve kocaman oldu. seneledir ağda ve eldiven ile işimi bitiriyordum,artık kolum oraya yetişemediğinden bu yöntemleri yapamıyorum bayanlara özel jilet kullanayım diyorum ama jilet kullananlar nasıl bi duygu jilet. çok mu çıkıyor.kaşıntı yapıyor mu

Bunlardan cok benim elti de ogle. Hamile oldugumu ogrenince 4 gozle kiz oldugunu soylememi kaynimla birlikte bekliyorlardi kendilerinde kiz oldu ya laf falan sokuyalrdi daha ben hamile olmadan once iste benim kizin yeni kiyafetlerin kaldi onlari artik senin kiza veririz diye Allah bilir gece gunduz kizimiz olsun diyr dua da etmislerdir onlar kb da erkek seviyor diye daha da korkuyolardi oglum olursa bizi daha cok sever diye Allahim bize de kiz nasip etti evlaat bu kiz diye napalim yani sevmeyelimmi canim feda ona

Sorma suruyle ama insan kendi insanindan beklemiyor iste.. oysaki en fenalari onlar

ben bayanlara özel jilet kullanıyorum 3 gün falan hiç çıkmıyor çıkıncada çok sert olmuyor ilginç bir şekilde yumuşak oluyor ... malesef bi kaç ay idare edeceğiz doğumdan sonra eski düzenimize geri döneriz artık :/
bazen aynadan yardım alıyorum ilerde tamamen aynadan yardım alacağım sanırım çünkü artık fazla eğilemiyorum alt taraflar için .

Sorma suruyle ama insan kendi insanindan beklemiyor iste.. oysaki en fenalari onlar
zaten insan en çok bu akrabalardan çekiyor. bendede var öyle bikaç tane
yanlarında hayatta mutlu olduğumu çaktırmam aman bileceklerde ne olacak.. eşim eh işte iyi biri sayılır idare eder vs hep bu moddayım :=)

sağol canım bende ayna ile halledeyim istiyorum çünkü şu anda bile o bölgemi göremiyırum

ozaman şöyle diyelim zeynep kesinlikle olacak yanına ne versek?
Tatlim ben mesela zeynep ismine ikinci isim yakistiramiyorum cunki kendiliyinde zaten dolu bi isim ama ille de iki isim diyorsan yanina zeynep duru ve ya zeynep sera yakisir diye dusunuyorum

evet canım sonradan anladım zaten tekrar tesekkur ederım anlayısın ıcın

Aynen kuzum ya kizi erkegimi var.. evlat evlattir!

Kizlar gecen hafta 2 kilo almisim. 1haftada ataga gecti resmen napacagim ya hep boyle 2 - 2 giderse ooo doguma yuvarlanarak giderim sanirim

Bunları izlemedim canım bakayım bi çok teşekkür ederim
imdb leri epeyce yüksek canım biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz. sadece taken 2 de sanki türkiye biraz kötü anlatılmış. ama öyle semt varmış istanbul da. izlersen nedemek istediğimi anlarsın. şimdi anlatmayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…