keşke o an hamile birine bunları anlatmaktaki AMMAACCINNN ne diye sorsaydın.Ya evet kizada bir kulp takardi, gece yatinca bebegim hep heraket eder dun bekledim yarim saat etmedi, gittim cikolata yedim hareket etti de ve rahatca uyuyabildim.. Vicdani rahat ediyorsa ne mutlu ona.. ben bu kadar gaddar ve kotu niyetli biri olamazdim acikcasi.
ozaman şöyle diyelim zeynep kesinlikle olacak yanına ne versek?Tatlim baska isim secme sansin var mi? Bence isimler bir birini tamamlamiyor
Ya evet kizada bir kulp takardi, gece yatinca bebegim hep heraket eder dun bekledim yarim saat etmedi, gittim cikolata yedim hareket etti de ve rahatca uyuyabildim.. Vicdani rahat ediyorsa ne mutlu ona.. ben bu kadar gaddar ve kotu niyetli biri olamazdim acikcasi.
Sorma suruyle ama insan kendi insanindan beklemiyor iste.. oysaki en fenalari onlaraman anzar değdirmeyin kendinize. özellikle kıskanma potansiyeli olan insanların içinde mutluluğunuzu pek çaktırmayın...
kendisi mutsuz olduğu için karşısındakininde mutsuz olmasını isteyen akrabalar....! allahımm ya ne çoklar :/
ben bayanlara özel jilet kullanıyorum 3 gün falan hiç çıkmıyor çıkıncada çok sert olmuyor ilginç bir şekilde yumuşak oluyor ... malesef bi kaç ay idare edeceğiz doğumdan sonra eski düzenimize geri döneriz artık :/kızlar şu genital bölge temizleme işi konuşulmuştu ama son konuşmadan sonra benim göbek atağa geçti ve kocaman oldu. seneledir ağda ve eldiven ile işimi bitiriyordum,artık kolum oraya yetişemediğinden bu yöntemleri yapamıyorumbayanlara özel jilet kullanayım diyorum ama jilet kullananlar nasıl bi duygu jilet. çok mu çıkıyor.kaşıntı yapıyor mu
ben zeynepin yanına sare yi çok yakıştırıyorum .ozaman şöyle diyelim zeynep kesinlikle olacak yanına ne versek?
zaten insan en çok bu akrabalardan çekiyor. bendede var öyle bikaç taneSorma suruyle ama insan kendi insanindan beklemiyor iste.. oysaki en fenalari onlar
Pembe kutu emzikli olanın adet fiyatı nedir?Teşekkür ederim canım, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum işte :)Eki Görüntüle 1668551 Eki Görüntüle 1668550 Eki Görüntüle 1668549 Eki Görüntüle 1668548 Eki Görüntüle 1668547 Eki Görüntüle 1668547 Eki Görüntüle 1668548 Eki Görüntüle 1668549 Eki Görüntüle 1668550 Eki Görüntüle 1668551
sağol canım bende ayna ile halledeyim istiyorum çünkü şu anda bile o bölgemi göremiyırumben bayanlara özel jilet kullanıyorum 3 gün falan hiç çıkmıyor çıkıncada çok sert olmuyor ilginç bir şekilde yumuşak oluyor ... malesef bi kaç ay idare edeceğiz doğumdan sonra eski düzenimize geri döneriz artık :/
bazen aynadan yardım alıyorum ilerde tamamen aynadan yardım alacağım sanırım çünkü artık fazla eğilemiyorum alt taraflar için .
Tatlim ben mesela zeynep ismine ikinci isim yakistiramiyorum cunki kendiliyinde zaten dolu bi isim ama ille de iki isim diyorsan yanina zeynep duru ve ya zeynep sera yakisir diye dusunuyorumozaman şöyle diyelim zeynep kesinlikle olacak yanına ne versek?
evet canım sonradan anladım zaten tekrar tesekkur ederım anlayısın ıcınYoo önemli degil :) yanlış anladığını anladımda ondan açıklama yapayım dedim sogan degil kremlerde kimyasal maddeler çok ya...no problem başıma geldiği için olurda sizin gögüsleriniz yara olurda geçiremezseniz bu yöntemde aklınızda bulunsun diye yazdım
aynen en iyisi aynadan destek alarak idare etmek birkaç ay. şu dönemlerde resmen hızla büyüyor karnım :=)sağol canım bende ayna ile halledeyim istiyorum çünkü şu anda bile o bölgemi göremiyırum
Aynen kuzum ya kizi erkegimi var.. evlat evlattir!Bunlardan cok benim elti de ogle. Hamile oldugumu ogrenince 4 gozle kiz oldugunu soylememi kaynimla birlikte bekliyorlardi kendilerinde kiz oldu ya laf falan sokuyalrdi daha ben hamile olmadan once iste benim kizin yeni kiyafetlerin kaldi onlari artik senin kiza veririz diye Allah bilir gece gunduz kizimiz olsun diyr dua da etmislerdir onlar kb da erkek seviyor diye daha da korkuyolardi oglum olarsa bizi daha cok sever diye Allahim bize de kiz nasip etti evlaat bu kiz diye napalim yani sevmeyelimmi canim feda ona
teşekkür ederim canımTatlim ben mesela zeynep ismine ikinci isim yakistiramiyorum cunki kendiliyinde zaten dolu bi isim ama ille de iki isim diyorsan yanina zeynep duru ve ya zeynep sera yakisir diye dusunuyorum
Gruba bakınca anlıyorumTatlim bize artik 3kilo az geliyodikkat edecek bisey yok zaten bence sen kendini kilo almamis saya bilirsin
imdb leri epeyce yüksek canım biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz. sadece taken 2 de sanki türkiye biraz kötü anlatılmış. ama öyle semt varmış istanbul da. izlersen nedemek istediğimi anlarsın. şimdi anlatmayım.Bunları izlemedim canım bakayım bi çok teşekkür ederim
Gruba bakınca anlıyorumTeşekkürler ama sizlere yetişecek gibiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?