2016 Şubat Anneleri

Günaydın
Ben de çok çabuk acikiyorum. Gece de birseyler yemek istiyorum ama gereksiz kilo alırım korkusu ile kendimi tutuyorum. Doğru mu bilmiyorum. Kilomu da kontrol edemiyorum son zamanlarda. Tartınin pili bitti.
Geçen gün oturup bir top brokoli bitiriyordum kendimi tutmasam . Bu sıralar çok tüketiyorum. Sizin de böyle dadandığınız besinler oluyor mu

Benimkiler bundan bir iki takim filan daha fazladır. ben battaniyeyi abarttim.ne yapacaksam onun dışında ayniyiz şekerim. yeter gari bence

Canim bebegin dogunca bebegini alip gezdirirsin istedigin seyi alirsin hem bebegin kilolu olur belki o zaman aldiklarin kucuk gelecek kilosu az olunca da aldigin kisliklar ancak yazin olacak o da gereksiz olacak bebegin dogunca daha cok hevesleniyor insan o zaman da hevesin kursaginda kalir keske almasaydim dersin

Benimkiler bundan bir iki takim filan daha fazladır. ben battaniyeyi abarttim.ne yapacaksam onun dışında ayniyiz şekerim. yeter gari bence

Sagolun kizceler insan başkasının gözüyle bakınca daha iyi oluyo anlayamıyorum çünkü .annecim yine haklı demekki lazım oldukça çıkıp alırım amaannn ciplak kalmaz ya bebis yani

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ben bu aralar çok duygu karmaşası yasiyorum sizlerde de var mı? Dün yolda ayaģimi burktum düşüyordum zor toparladim ama sinirlerim bozuldu korktum da galiba biraz. Baya bi ağladim

Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
Aman herkes herseyi diyor yahu. Herkesin bunyesi farkli sonucta genel yorum yapmalarina sinir okuyorum. Benim gobegimde benden onde sivri gidiyor. Ayrica gobek deligimden yukardada hissediyorum. Takma kafana konteollerinde doktorundan herhangi bir uyari almadiysan gül geç. Yoksa kafayi yeriz.

Gule gule kullan canim hepsi cok seker. Anneler hep oyle diyor ama benim sadece aldigim citcitli badiler yatagin ustunu doldurur :)

Günaydın kızlar, kabusla uyandım bugün maalesef , doğum yapıyorum ama çok çişim gelmiş toilete oturuyorum ne oluyorsa o esnada doğurmuşum ve klozete düşmüş bebek farkediyorum alıyorum burnunu açmak için elime birşey veriyolar ama sonunu göremeden uyandım Uyandığımdada acayip çişim vardı pfff .. Kan ter içinde uyandım daha ince şeyler giyinicem, sanırım bu yüzden kabus gördüm :/ Gecede bir ara ağlamışım zaten

Patates haslamasi ve misira bende fena dadabdim hamile kaldim kalalir fena tuketiyorum

Ben de öyle devamlı ağlıyorum. Hem de durmadan

Günaydın :)) ben de su ara çok uyuyorum desem. Yeni uyandim. Ara ara uyanıp geri uyudum. Ama çok uykum geliyor ya dayanamıyorum Allah'tan tatil :)

geçmiş olsun aman dikkat.

Patates haslamasi ve misira bende fena dadabdim hamile kaldim kalalir fena tuketiyorum
canım tam karbonhidrat kaynakları. Dikkat et. Bir de patates kabız yapar sıkıntı çekersin...

Herkese iyi günler bende bi kaç gündür çok duygusalım eşimle haftasonu bi kaçamak yapalım dedik patronu iş koymuş akşama doğru çıkıcaz sinirden baya ağladım ve Eşimle tartıştım aylar öncesinden izin aldı hesapta olmayan bişi çıkmış falan filan
Ya sakin olamıyorum içimden ah edip sürüyorum adama Böyle gidip ne zevk alacaksam..

Gecen gun bebek magazasina gittiğimde orada chicco artik biberon emzik ve bu tur malzemeleri uretmeyi birakti o yuzden chicco almayin sorun yasayacak olursaniz elinizde kalir dediler. Bilginiz olsun kizlar.

Benim ki de gobek deligimin alt kisimlarindan vuruyor canim. Zaten ilerleyen aylarda yukarlara ulasacak sanirim.
Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil

Benim ki de gobek deligimin alt kisimlarindan vuruyor canim. Zaten ilerleyen aylarda yukarlara ulasacak sanirim.
Ya kizlar niye endiseleniyorsunuz ki.. bende en cok altta hissediyorum, ama sanirim ayak kismi yukarda ki gobek deligimin ustunde dalgalanmalar hissediyorum ve goruyorum.. elleriyle asagidan ayaklariyla yukaridan hareket ediyor.. ellerini daha cok kullandigi icin (parmagini emdigine gore) ellerini daha cok hissetmemiz daha normal degilmi, buda asagida oluyor genelde..

Aynı fikirdeyim kızlar hatta en çok altta hissediyorum bende yukardada bi kıpırdamalar var ama en çoğu altta Oluyo bence doktor bi sakınca görmediği durumlarda söylenenlere kulak tıkayın çünkü maalesef bizim insanlarımızın hepsi doktor hepsi Prof.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…