Hepsi gayet güzel görünüyo canım herşeyi almışsın gibi:) ben beze takıldım 2 numara ile mi başlayacaksın yoksa 1 de aldın mı?? :)Eki Görüntüle 1672751 Eki Görüntüle 1672754 kızlar şuanda bunları aldım toplam olarak annem yeter daha alma yazık diyor e bana da az geliyor :/ ilk çocuk olduğu için anlamıyorum çok mu az mi ? İlk çocuğu olmayan tecrübeli anneler ne diyorsunuz alalimmi daha almayalım mi ? Gereksiz israf yapmak istemiyorum.annem bse lazım olursa her yer mağaza diyor kıtlıktan çıkmış gibi ne gerek var diyor ay bilmiyorum yaaaa
Aynen yaa.. cok biliyolar, illa birsey soyleyip insanin canini SIKICAKLAR.. boylelerini kapidan iceri sokmamak lazimAynı fikirdeyim kızlar hatta en çok altta hissediyorum bende yukardada bi kıpırdamalar var ama en çoğu altta Oluyo bence doktor bi sakınca görmediği durumlarda söylenenlere kulak tıkayın çünkü maalesef bizim insanlarımızın hepsi doktor hepsi Prof.
doğum nasıl olacak korkusuysa evet bende de başladı canım oKizlar bebek buyudukce icimde tuhaf bir korku belirmeye basladi.. sizdede varmi acaba bu durum
Kizlar bebek buyudukce icimde tuhaf bir korku belirmeye basladi.. sizdede varmi acaba bu durum
Canım bence ilk aylarda rahatlıkla yeter gibi tabi bnde tecrübesizm bilen biri yazar.Bide Maşallah hangi ara aldın bu kadar şeyi bizim bi hastane çıkışımz var şimdilikArkadaşlar benimde ilk bebegim ve kıyafet dışında eksiklerine agırlık verdiğim için diğer bütün ihtiyaçlarını bitirdim. Merak ettiğim kıyafet sıkıntısı yaşıyormuyum bilmiyorum fazla üzerinde durmadığım için sizlerle paylaşmak istedim, eksik gördüklerinizi paylaşırsanız ona göre ihtiyac listesi oluşturucam açıkcası eksiğimde var gibişimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 1673198 Eki Görüntüle 1673199 Eki Görüntüle 1673201 Eki Görüntüle 1673202
doğum nasıl olacak korkusuysa evet bende de başladı canım o
Kizlar henuz dogumdan korkmuyorumda tabi Allah saglicakla dogurmayi nasip etsin.. bebegin karnimda buyumesi, yani kocaman birsey olucak ve hareketleride git gide artiyor.. ne biliyim sonumuz ne olucak cooook merak ediyorumEvet canım. Ona zarar vermekten korkuyorum. Hareketlerimle sanki onun canını yakacakmisim gibi oluyor. Bu saçma dikkat ediyorum çünkü. Ama yine de korkuyorum. Bir haftadır özellikle. Çünkü çok hareketli maşallah. Hep hissediyorum onu. Ama işte insan korkuyor...
Bende ilk üç dört ay hamile miyim değil miyim anlamadığımdan hiç esirgemedim kendimi de bebeğide.ama ne zaman hareket etti onu hissetmeye başladım o gün bugündür attğm adıma dikkat ediyorum.çünkü hareketleriyle sürekli ben burdaym diyorEvet canım. Ona zarar vermekten korkuyorum. Hareketlerimle sanki onun canını yakacakmisim gibi oluyor. Bu saçma dikkat ediyorum çünkü. Ama yine de korkuyorum. Bir haftadır özellikle. Çünkü çok hareketli maşallah. Hep hissediyorum onu. Ama işte insan korkuyor...
Valla hic yapmadi allaha sukur bide beya ekmek hic tuketmiyorum sanirim patatea oju dengeliyor vazgecemiorm 4 kilo aldm suana kadar :)geçmiş olsun aman dikkat.
canım tam karbonhidrat kaynakları. Dikkat et. Bir de patates kabız yapar sıkıntı çekersin...
Ay tatlim bogle dusunmemistim ogle anlatin ki kendimi bogle icinden bi sey cikan yaratik gibi hiss etdimKizlar henuz dogumdan korkmuyorumda tabi Allah saglicakla dogurmayi nasip etsin.. bebegin karnimda buyumesi, yani kocaman birsey olucak ve hareketleride git gide artiyor.. ne biliyim sonumuz ne olucak cooook merak ediyorum
Ay tamammm psikolojinizi bozmiyimmmm.. yavrucaklarimiz tez zamanda buyusunde kucagimiza alalimmm.. hamis gobeklerimizinde simdilik tadini cikaralimmmAy tatlim bogle dusunmemistim ogle anlatin ki kendimi bogle icinden bi sey cikan yaratik gibi hiss etdim
Canım ben sadece 6 tane zıbın aldım 3 tanede 2li takım bi de hastane cıkısı almıştım gerisi yegenimden :) yoksa almadım henüz kıyafet. Diğer eksiklerine agırlık verdim hep onlar çok şükür bitti. Aylara yaydım yoksa bir anda gerçekten çok zor eksiklerini almak ilk cocuk olunca özellikle. Allah yardımcısı olsun bu konuda herkese. Amin canım inşallah sende yavrunu sağlıcakla kucagına alıp güzel günlerde kullanırsın eşyalarını :)Canım bence ilk aylarda rahatlıkla yeter gibi tabi bnde tecrübesizm bilen biri yazar.Bide Maşallah hangi ara aldın bu kadar şeyi bizim bi hastane çıkışımz var şimdilikAllah güle güle giydirmeyi nasip etsin
ben çok memnunum hareketlerinden.hatta şimdi bile rahat durmuyor. ilerde tabi biraz can yakacak bu tekmeler.ama olsun o hareket etsin de ben böyle rahatlıyorumKizlar henuz dogumdan korkmuyorumda tabi Allah saglicakla dogurmayi nasip etsin.. bebegin karnimda buyumesi, yani kocaman birsey olucak ve hareketleride git gide artiyor.. ne biliyim sonumuz ne olucak cooook merak ediyorum
Ağlamak felan normal bazen öyle saçmalıyorum ki banane banane die omuzlarımı cırparken eşim kendime getiriyor iyi cekiyor vallaha kendi ağlamamdan kendimden soğudum :/ eşime diyorum sabret 3 ay diye ama bi yandan içimden korkuyorum böyle mi kalıcam diyeGünaydın arkadaşlar nasılsınız? Ben bu aralar çok duygu karmaşası yasiyorum sizlerde de var mı? Dün yolda ayaģimi burktum düşüyordum zor toparladim ama sinirlerim bozuldu korktum da galiba biraz. Baya bi ağladim
Bende ilk üç dört ay hamile miyim değil miyim anlamadığımdan hiç esirgemedim kendimi de bebeğide.ama ne zaman hareket etti onu hissetmeye başladım o gün bugündür attğm adıma dikkat ediyorum.çünkü hareketleriyle sürekli ben burdaym diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?