Aynenn ama her kes bana gobeyin cok kucuk diyo buna ragmen ben memnunum durumdan kilolu falan gorunmuyorum bebegimin de grami iyidi de insanin morali bozuluyo ya ogle bi diyolar ki anormal bi durummus gibi
Ben de çok çabuk acikiyorum. Gece de birseyler yemek istiyorum ama gereksiz kilo alırım korkusu ile kendimi tutuyorum. Doğru mu bilmiyorum. Kilomu da kontrol edemiyorum son zamanlarda. Tartınin pili bitti.
Geçen gün oturup bir top brokoli bitiriyordum kendimi tutmasam . Bu sıralar çok tüketiyorum. Sizin de böyle dadandığınız besinler oluyor mu
Canjm ben açlıktan uyuyamadım bu gece.
Ya evet bende doymuyorum, 3oo kalori daha fazla tuketmeliymisiz :)
Sen brokoliyi nasıl yapıp yiyorsun, benim öyle pek dadandığım birşey yok yanı ne varsa yemeye çalışıyorum
Ya kızlar birşey sorucam. Benim sabahtan beri böyle karnımın altını biri aşağı çekiyo gibi birşeyler oluyo sizde de oluyomu Bebek hareket ediyo endişelenmiyim diyorum ama korkuyorum
Ben bazen hala anlayamıyorum. Unutuyorum çok garip bir şekilde özellikle okulda ders anlatırken. Benimki de sürekli buradayım anne diyor. Esirgiyorum ama ya dalginligima gelir de yanlış bir hareket ederim diyorum
Öyle düşünme canım o korkuyla zaten bir ömür geçireceğiz şimdi hiç değillerse güvenli bir yerdeler doğduktan sonra ne yapacağız bilmiyorum sürekli bişey olur mu düşer mi aç mı üşüyor mu valla işimiz zor.yavrularımız Allah a emanet
Canım ben sadece 6 tane zıbın aldım 3 tanede 2li takım bi de hastane cıkısı almıştım gerisi yegenimden :) yoksa almadım henüz kıyafet. Diğer eksiklerine agırlık verdim hep onlar çok şükür bitti. Aylara yaydım yoksa bir anda gerçekten çok zor eksiklerini almak ilk cocuk olunca özellikle. Allah yardımcısı olsun bu konuda herkese. Amin canım inşallah sende yavrunu sağlıcakla kucagına alıp güzel günlerde kullanırsın eşyalarını :)
Bizim eksik daha çok canım denk geldikçe alıyorum bu ay kıyafeti için alışveriş yapcam tabi artık hastane çantasıda hazırlancak 7. Aya girdik ne olur ne olmaz inşallah vaktinde gelirler.bu arada yeri gelmişken çantada neler bulundurcaz bilen biri liste halinde yazarsa sevinirm hiçbirşeyi atlamak istemiyorm
Öyle düşünme canım o korkuyla zaten bir ömür geçireceğiz şimdi hiç değillerse güvenli bir yerdeler doğduktan sonra ne yapacağız bilmiyorum sürekli bişey olur mu düşer mi aç mı üşüyor mu valla işimiz zor.yavrularımız Allah a emanet
Bizim eksik daha çok canım denk geldikçe alıyorum bu ay kıyafeti için alışveriş yapcam tabi artık hastane çantasıda hazırlancak 7. Aya girdik ne olur ne olmaz inşallah vaktinde gelirler.bu arada yeri gelmişken çantada neler bulundurcaz bilen biri liste halinde yazarsa sevinirm hiçbirşeyi atlamak istemiyorm
Evet canım o da önemli bende henüz fikir sahibi değilim, temel seyler dışında kaç tane olcak başka ne lazım olur bilmiyorum, eksik birşey olmasın istiyorum. Dediğin gibi bilinçli anneler yazabilir ne gerekiyorsa.
Bizim daha ortada bebek mobilyası yok kendi dolabımızda yer yok, bebişin cicilerini yıkayıp ütülesem yersizlikten napcam ki, bi an önce beşik dolap işini çözmeliyim, siz en geç ne zaman mobilya alıp kıyafetleri yıkıcaksınız
Kızlar bir saattir karnimin acligindan sağa don sola don uyuyamiyordum, en son dayanamadım, süt isittim yanında 3 tane burçak bisküvi, ohh iyi geldi vallahi.. Gece yatmadan önce de bir tane yumurta yiyorum. Ama farkeetim ben son zamanlarda yediğim normal porsiyonlarlâ doymuyorum, daha çabuk acıkıyorum.
Bizim daha ortada bebek mobilyası yok kendi dolabımızda yer yok, bebişin cicilerini yıkayıp ütülesem yersizlikten napcam ki, bi an önce beşik dolap işini çözmeliyim, siz en geç ne zaman mobilya alıp kıyafetleri yıkıcaksınız
Canım hurç varsa koyabilirsin ama tabi mobilyasını alcaksanız bu sıralar biraz daha bekleyebilirsin. Birazda sanırım erken doğum riskinden başladı herkes yıkamaya ben henüz yıkamadım kasım sonu gibi halledeyim diyorum. mobilyasını zaten almıştık. Siz bakmaya başladınız mı
Suan itibariyle oglumun odasini.boyayip hazirlamaya basladik zebrasi ve fon perdeside hazir. Gardropu da geldi ayh cok heycanliiii babasi dayisi amcasi biyayip herseyini kurcaklar
Suan itibariyle oglumun odasini.boyayip hazirlamaya basladik zebrasi ve fon perdeside hazir. Gardropu da geldi ayh cok heycanliiii babasi dayisi amcasi biyayip herseyini kurcaklar