2016 Şubat Anneleri

Ay tamammm psikolojinizi bozmiyimmmm.. yavrucaklarimiz tez zamanda buyusunde kucagimiza alalimmm.. hamis gobeklerimizinde simdilik tadini cikaralimmm
Aynenn ama her kes bana gobeyin cok kucuk diyo buna ragmen ben memnunum durumdan kilolu falan gorunmuyorum bebegimin de grami iyidi de insanin morali bozuluyo ya ogle bi diyolar ki anormal bi durummus gibi

Kizlar panco tarzi kaban arayanlar c&a'da 150tl'ye satılıyor hemde süper şık bir modeldi 4 ürün alana 25% indirim var.. Topladım ne varsa çıktım

Kizlar panco tarzi kaban arayanlar c&a'da 150tl'ye satılıyor hemde süper şık bir modeldi 4 ürün alana 25% indirim var.. Topladım ne varsa çıktım
Canım sen aldın mı? resmini çekermisin? Merak ettim modelini geçen eşimle gittik ama ona alışveriş yaptık kendime bakmadım hiç :)

Canjm ben açlıktan uyuyamadım bu gece.
Ya evet bende doymuyorum, 3oo kalori daha fazla tuketmeliymisiz :)
Sen brokoliyi nasıl yapıp yiyorsun, benim öyle pek dadandığım birşey yok yanı ne varsa yemeye çalışıyorum

Ya kızlar birşey sorucam. Benim sabahtan beri böyle karnımın altını biri aşağı çekiyo gibi birşeyler oluyo sizde de oluyomu Bebek hareket ediyo endişelenmiyim diyorum ama korkuyorum

Ayakta çok kaldin mi canım, ve idrara sık çıkıyor musun ve idrarda yanman var mi?

Ben bazen hala anlayamıyorum. Unutuyorum çok garip bir şekilde özellikle okulda ders anlatırken. Benimki de sürekli buradayım anne diyor. Esirgiyorum ama ya dalginligima gelir de yanlış bir hareket ederim diyorum
Öyle düşünme canım o korkuyla zaten bir ömür geçireceğiz şimdi hiç değillerse güvenli bir yerdeler doğduktan sonra ne yapacağız bilmiyorum sürekli bişey olur mu düşer mi aç mı üşüyor mu valla işimiz zor.yavrularımız Allah a emanet

Bizim eksik daha çok canım denk geldikçe alıyorum bu ay kıyafeti için alışveriş yapcam tabi artık hastane çantasıda hazırlancak 7. Aya girdik ne olur ne olmaz inşallah vaktinde gelirler.bu arada yeri gelmişken çantada neler bulundurcaz bilen biri liste halinde yazarsa sevinirm hiçbirşeyi atlamak istemiyorm

Evet sık sık Rabbim sana emanet diyorum. Ama işte farklı bir duyguymus :)

Evet canım o da önemli bende henüz fikir sahibi değilim, temel seyler dışında kaç tane olcak başka ne lazım olur bilmiyorum, eksik birşey olmasın istiyorum. Dediğin gibi bilinçli anneler yazabilir ne gerekiyorsa.

Bizim daha ortada bebek mobilyası yok kendi dolabımızda yer yok, bebişin cicilerini yıkayıp ütülesem yersizlikten napcam ki, bi an önce beşik dolap işini çözmeliyim, siz en geç ne zaman mobilya alıp kıyafetleri yıkıcaksınız

Canım diyete başladın mi? Nasıl gidiyor?ben de genelde açım

Canım hurç varsa koyabilirsin ama tabi mobilyasını alcaksanız bu sıralar biraz daha bekleyebilirsin. Birazda sanırım erken doğum riskinden başladı herkes yıkamaya ben henüz yıkamadım kasım sonu gibi halledeyim diyorum. mobilyasını zaten almıştık. Siz bakmaya başladınız mı

Suan itibariyle oglumun odasini.boyayip hazirlamaya basladik zebrasi ve fon perdeside hazir. Gardropu da geldi ayh cok heycanliiii babasi dayisi amcasi biyayip herseyini kurcaklar
Gözün aydın canım :) unarım güzel olur begenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…